Telewizja Kablowa Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report5 » poniedziałek, 28 lut 2005, 21:49

<!--QuoteBegin-NataliaW+28.02.2005, 21:05--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (NataliaW @ 28.02.2005, 21:05)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
ale ps. panie report5-może tak chociaż [/quote]
e tam :)) co to seks telefon jest ?
report5

Postprzez report5 » wtorek, 1 mar 2005, 11:43

<!--QuoteBegin-NataliaW+28.02.2005, 22:07--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (NataliaW @ 28.02.2005, 22:07)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> :lol: ...gdyby to był seks telefon poprosiła bym o ładną krwistoczerwoną szminke....a ja tylko odrobiny błyszczyku pragne.....:P

A tak na marginesie-kiedy będzie jakiś casting na prezentera..... :rolleyes: ? [/quote]
casting jest cały czas - dawaj jak masz ochotę - dostać publicze joby - polecam w ramach sportów ekstremalnych :))
report5

Postprzez Józuś » wtorek, 1 mar 2005, 12:07

<!--QuoteBegin-gonzo+28.02.2005, 12:40--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (gonzo @ 28.02.2005, 12:40)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Redaktorku ty myślisz że ty cwany jesteś? Sr-ały muchy bedzie wiosna będzie lepiej trawka rosła. Pogiety to ty jesteś, fakt, ale jako józuś, to dopiero głeś mę głowę. :evil2: [/quote]
No co ty? Oszalałeś?
Józuś

Postprzez dankul » wtorek, 1 mar 2005, 12:11

<!--QuoteBegin-durna baba+26.02.2005, 20:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (durna baba @ 26.02.2005, 20:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> koniak + fajna osiemnastka :guitar: A Ty do sąsiadki na ploteczki o gotowaniu
:guitar: [/quote]
Haha :D :D :D rozwiniecie tematu, może to jest to - kącik kulinarny w tkk, ale więcej niż tylko ryby i to takieee Bałtyckie :D :)
Co do prezenterów nic nie mam do nich, jedynie gdzieś słyszałem chyba w kolejce za pieczywem jak starsze panie krytykowały reportera płci brzydkiej ..."Powinien się ogolić"... ale jak to płeć brzydka normalnie ze broda rośnie :) to co One się czepiają widać miasto tym żyje - cóż mi to rybka - sorry łosoś. Ja i tak w pewnym stopniu podziwiam tych ludzi nie za ubiór, ani za ciekawe reportaże, bo takowych jak (ciekawych i pochłaniających odbiorcę) na lekarstwo, ale za kreatywność – bo o czym tu mówić w tak „uśpionym” maluczkim mieście poza sezonem, gdzie naprawdę nie zawsze jest o czym interesującym mówić??
:guitar:
dankul
Twardziel

Postprzez report5 » wtorek, 1 mar 2005, 14:17

<!--QuoteBegin-dankul+1.03.2005, 12:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dankul @ 1.03.2005, 12:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> bo o czym tu mówić w tak „uśpionym” maluczkim mieście poza sezonem, gdzie naprawdę nie zawsze jest o czym interesującym mówić??
:guitar: [/quote]
dzięki ci o dzieki,,,
kto nie był w redakcji rano, kiedy trwa burza mosgofff - straszna nawałnica o tym, ze zupełnie nic się nie dzieje, kiedy trwa automaskrowanie nad tym co począć, bo ni cholery nie ma tematów... ten nie wie co to znaczy byc reporterem w małym mieście.... dzieki ci, o dzieki dankul żeś dostrzegł cos dostrzegł, amenos
report5

Postprzez Sato » wtorek, 1 mar 2005, 16:07

stworzyc tajny pion operacyjny w TKK, odpowiedzialny za wywoylowanie wstrzasow, kataklizmow, dymow, spięć miedzy ludzmi etc...

normalnie wtedy przy odpowiedniej wspolpracy z gronem redaktorow juz tylko zasieg odbiorcow bedzie dzielil TKK od TVN :lol:
Sato
Dyskutant

Postprzez dziurawe kalesony » wtorek, 1 mar 2005, 16:11

<!--QuoteBegin-Józuś+1.03.2005, 12:07--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Józuś @ 1.03.2005, 12:07)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> No co ty? Oszalałeś? [/quote]
Hej, to za Ciebie tak obrywam? Mają ochotę chyba bolejem mnie potraktować !

:upsidedwnsmiley:
dziurawe kalesony

Postprzez Józuś » wtorek, 1 mar 2005, 16:29

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+1.03.2005, 16:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 1.03.2005, 16:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Hej, to za Ciebie tak obrywam? Mają ochotę chyba bolejem mnie potraktować !

:upsidedwnsmiley: [/quote]
Nie wiem o co mu chodzi temu gonzo, czy jak tam... wyskoczył do jakiegos gościa z mordą i mówi mu, że on dobrze wie, że ten ktoś to ja i coś tam jeszcze o pogięciu, czy coś... może coś mu się stało i się pomylił...
aaa tam... idę...
Józuś

Postprzez Józuś » wtorek, 1 mar 2005, 16:32

<!--QuoteBegin-vanilla+26.02.2005, 18:56--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (vanilla @ 26.02.2005, 18:56)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Jako mieszkanka Kołobrzegu wstydze się tego co się dzieje w telewizji kołobrzeskiej. Zaczne od najbardziej nieistotnej sprawy w tym wszystkim, ale jednak jako kobieta musze to powiedzieć - wizerunek reporterów, prezenterów i całej reszty jest po prostu tragiczny. Panienka z 5cm odrostami prezentuje wiadomości. Dzisiaj pojawiła się nowa pani, rudowsłowa, kompletnie zdenerwowana. Idąc dalej drogi pan Banaś, mój ulubiony dziennikarz... Zwracam się tegaz do zarządu telewizji kablowej, bo zapewne taka instytuacja istnieje także - czy Waszych pracowników nie stac na jakieś przyzwoite ubrania. Może jakaś podwyżka? w koncu to też ludzie.
Wracajac do pana Banasia. Reportaż na molu był boski. Zaczepiać kuracjuszy niemieckich chyba nie potrafił wybrnąc pan z sytuacji i powiedział tylko do kamery: " A tutaj mamy niemiecki, to nie.". A co ci Niemcy mieli sobie pomysleć? Kamerują ich, pytaja Bóg wie o co... przygotowując się do programu nie mógł pan Banaś nauczyć się uśmiechać i mówić " entschuldigung"? Poza tym ten sarkazm zupełnie nieuzsadniony i ogólniepojety krytycyzm. Dziennikarz chyba powinien być obiektywny? [/quote]
O co ci chodzi?
Józuś

Postprzez dziurawe kalesony » wtorek, 1 mar 2005, 16:38

<!--QuoteBegin-Józuś+1.03.2005, 16:29--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Józuś @ 1.03.2005, 16:29)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Nie wiem o co mu chodzi temu gonzo, czy jak tam... wyskoczył do jakiegos gościa z mordą i mówi mu, że on dobrze wie, że ten ktoś to ja i coś tam jeszcze o pogięciu, czy coś... może coś mu się stało i się pomylił...
aaa tam... idę... [/quote]
Ten gość to ja ( kobietą jestem ) i wyskoczył do mnie nie pierwszy raz. Nie wiem dlaczego, ale juz któryś raz mówi do mnie józuś ! Dziś napisał a raczej groził mnie, albo Tobie, juz sama nie wiem bo pisał do mnie, ale zwracał sie do józusia.
Trochę chyba się zagalopował, bo moderator usunął posty i nie widzialam wszystkich pogróżek ( temat Piwko ). Nie wiem co mu zrbiłes. Może nic, moze chłopak pomylił światy. Może za dużo godzin w wirtualu.
dziurawe kalesony

Postprzez Józuś » wtorek, 1 mar 2005, 16:42

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+1.03.2005, 16:38--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 1.03.2005, 16:38)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ten gość to ja ( kobietą jestem ) i wyskoczył do mnie nie pierwszy raz. Nie wiem dlaczego, ale juz któryś raz mówi do mnie józuś ! Dziś napisał a raczej groził mnie, albo Tobie, juz sama nie wiem bo pisał do mnie, ale zwracał sie do józusia.
Trochę chyba się zagalopował, bo moderator usunął posty i nie widzialam wszystkich pogróżek ( temat Piwko ). Nie wiem co mu zrbiłes. Może nic, moze chłopak pomylił światy. Może za dużo godzin w wirtualu. [/quote]
Znaczy się zwariował...
Józuś

Postprzez Slayer » wtorek, 1 mar 2005, 17:39

:blink:
Slayer
Terminator

Postprzez KAROLLA-- » wtorek, 1 mar 2005, 18:57

Michael Moore zmienil swoj wyglad.
Zaczal nosic garniturki.
Ogolil sie i juz nie nosi czapeczki "palantowki".

co wy na to?
KAROLLA--

Postprzez OMAR » wtorek, 1 mar 2005, 19:02

<!--QuoteBegin-KAROLLA--+1.03.2005, 18:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (KAROLLA-- @ 1.03.2005, 18:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Michael Moore zmienil swoj wyglad.
Zaczal nosic garniturki.
Ogolil sie i juz nie nosi czapeczki "palantowki".

co wy na to? [/quote]
Idziesz na loda ?
OMAR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg