Eureka nie możesz wiedzieć jakie ma stanowisko bliskie otoczenie, podajesz swoje dane, wydumane w celu zdyskredytowania prezydenta i znalezienia potwierdzenia swoich poglądów na ten temat.Jestem w stanie rozmawiać z Tobą o faktach, Ty natomiast uchylasz się od merytorycznej dyskusji. Pomimo już dwukrotnego nalegania abyś udzielił mi konkretnej odpowiedzi nie robisz tego.To mi wystarczy.
Oświeć mnie BLAaa co to za inwestycje prowadzi p.Gromek i w ramach jakiej instytucji.
Kto prowadzi cały proces inwestycyjny w oświacie powiatowej, wiesz czy strzelasz ?
W tej instytucji (czyli szkole przypuszczam) przeprowadzono remont sali gimnastycznej dziesięć lat temu, a smród tam taki jaki był to i jest...I to chyba wszystko na temat "inwestycji"w tej instytucji.
Pan Janusz w oświacie słynie z przechwalstwa na każdy temat i z byle czego, z musztrowania nauczycieli i wtykania nosa we wszystko co tylko możliwe, nawet w działania innych szkół za co dostał już pstryka w nos.
Gdyby taki ogromny remont przeprowadzono w szkole p.Gromka jak to dzieje się w wielu szkołach prowadzonych przez miasto to chyba by nocował p. Janusz przed kamerą.....
Co do głosowania to nie poparł tegorocznego budżetu, tym samym nic nie zaklepał i w/g mnie nie ma prawa głosu na temat realizowanych inwestycji tak jak i cała platforma samorządowa. Określili się jasno, chociaż pokrytykować sobie mogą.