Aktywność posłów

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » czwartek, 3 sie 2006, 21:40

ptaku napisał(a):
Flo napisał(a):A co Achaja nie potrafi sie sama bronic? :twisted: Szczegolnie ze Cie to nie obchodzi :lol:

Jak widzę, że ktoś na kogoś wjeżdża bez powodu to mam nieodpartą chęć wjechania na niego...

Mnie to nie obchodzi było odnośnie całego tego tematu. W dupie mam kto jest aktywny, kto nie, kogo pokazują w TV, kogo nie, kto wogóle jest w tym sejmie, a kto nie...

Jeśli masz tak wiele w swoich czterech literach to może należy się wylogować albo zmienić temat?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 3 sie 2006, 21:44

I posłuchaj Demurrera, bo to słuszna koncepcja jest. Taka rada starszych, wiesz tak z przymrużeniem oka.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 3 sie 2006, 21:54

SatH^Raa napisał(a):Żebym ja Was wszystkich nie wylogował. Tak profilaktycznie na 24 godziny najpierw...

Aktywnosc moderatorow :lol:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » czwartek, 3 sie 2006, 22:00

SatH^Raa napisał(a):Żebym ja Was wszystkich nie wylogował. Tak profilaktycznie na 24 godziny najpierw...

Znaczy na "dołek" a później się okaże? A mam prawo do telefonu? :(
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 4 sie 2006, 13:10

Konsul napisał(a):Napisałem ze zrozumieniem. I co? Co to za odpowiedź?

Godna Twojego pisania.
Eureka
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 4 sie 2006, 15:11

Dlaczego nie uznajesz mojego słowa pisanego? Odbiega od Twoich poglądów?
Pozwoliłem sobie zanegować obwieszczenie jako jednego z największych "sukcesów kołobrzeskiego parlamentaryzmu " - słowa ŁUkasza, pojawienie się posła Karpiniuka w tv. I oto ktoś śmie tak twierdzić, staje się innowiercą według Ciebie. Nie przyłącza się do klakierów klaskających w rytm tej melodii. A ja zdania nie zmienię, dla mnie samo pojawienie się w tv nie jest sukcesem, mogę tak myśleć? Ano mogę, moje prawo. Ponieważ treść wyżej stawiam nad formę, dlatego uważam, że sukcesem jest, i to nie małym, przekazanie referowania sprawy lustracji dla posła Karpiniuka. I zgadzam się również w tej części, że to oznacza "zauważenie" kołobrzeskiego parlamentarysty przez władze PO.
Sam wprowadziłeś gradację dokonań naszych posłów ( zarówno byłego jaki obecnych ). I w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na moje pytanie, w jakież to dziedzinie poseł Karpiniuk zdysstansował pozostałych posłów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 4 sie 2006, 15:16

Achaja napisał(a):
Konsul napisał(a):
Achaja napisał(a):
Messenger napisał(a):nie chodzi o miss piękności. Jeśli facet pojawia się w mediach tak często jak Karpiniuk to znaczy, że władze jego klubu dostrzegają jegomościa i przynajmniej ma temat nad którym efektywnie pracuje. Parlamentarnego planktonu w mediach nie pokazują.

:lol: :lol: :lol: podoba mi się to określenie

a z Twoją wypowiedzią sie zgadzam...

przecież z każdej partii pokazują się tylko określone (znane) osoby, a nie każdy kto chce, to wszystko musi być z góry ustalone, więc zdecydowanie jest to sukces S.Karpiniuka

PS jedynym wyjątkiemkiedy pokazują innych posłó są ich wybryki, ale tego naszym posłom nie życzę

Jak zawsze Achajo robisz duże buziy i zgadzasz sie, fajnie. A tak odrobina własnegp zdania?

Czy to źle, że ktoś potrafi przyznać komuś rację, jeżeli się zgadza z jego zdaniem?

A może Ty masz jakiś kompleks, że z Tobą się nie chcą zgodzić?

A czytałeś może wczorajszy Dziennik - J.Rokita wypowiadał się na temat młodych posłów z PO i PiS, którzy pracowali nad tą ustawą i bardzo chwalił to, iż się potrafili dogadać w pracy, powiedział wręcz, że należy zapamiętać te nazwiska.

To, że można ich było zobaczyć w telewizji, usłyszeć w radiu, czy przeczytać w gazecie, to tylko zasługa ich ciężkiej pracy i (wybacz Vin) posła S.Karpiniuka nie pokazywali w TV, bo miał ładny krawat, ale dlatego, że miał wiedzę na temat, na który się wypowiadał...

Czy to tak trudno zrozumieć?

Powtórzę jeszcze raz - zgadzam się z Messenger - w tym temacie, a jak Ci to przeszkadza, że się zgadzam to nie czytaj moich postów.

Ale żeby Ciebie zadowolić – z Twoim zdaniem się nie zgadzam

Bardzo szanuję Twoje zdanie, choć może być odmienne od mojego. Przepraszam, że zarzuciłem Tobie brak własnych poglądów. Tak nie wolno pisać i to moja wina. Spierać się można, ale z zachowaniem zasad bon ton również na niwie "forumowej". Ja swoim komentarzem uchybiłem tym zasadom, dlatego jeszcze raz serdecznie przepraszam.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 4 sie 2006, 21:50

Konsul napisał(a):Dlaczego nie uznajesz mojego słowa pisanego? Odbiega od Twoich poglądów?
Pozwoliłem sobie zanegować obwieszczenie jako jednego z największych "sukcesów kołobrzeskiego parlamentaryzmu " - słowa ŁUkasza, pojawienie się posła Karpiniuka w tv. I oto ktoś śmie tak twierdzić, staje się innowiercą według Ciebie. Nie przyłącza się do klakierów klaskających w rytm tej melodii. A ja zdania nie zmienię, dla mnie samo pojawienie się w tv nie jest sukcesem, mogę tak myśleć? Ano mogę, moje prawo. Ponieważ treść wyżej stawiam nad formę, dlatego uważam, że sukcesem jest, i to nie małym, przekazanie referowania sprawy lustracji dla posła Karpiniuka. I zgadzam się również w tej części, że to oznacza "zauważenie" kołobrzeskiego parlamentarysty przez władze PO.
Sam wprowadziłeś gradację dokonań naszych posłów ( zarówno byłego jaki obecnych ). I w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na moje pytanie, w jakież to dziedzinie poseł Karpiniuk zdysstansował pozostałych posłów.

Czy zapomniałeś, co pod moim adresem pisałeś? Może nie powinieneś używać słów, których znaczenia do końca nie rozumiesz?
Proszę, zakończmy ten temat. Niczemu on nie służy.
Eureka
V.I.P

Postprzez abyss » sobota, 5 sie 2006, 08:41

A ja przypominam sobie ustawę o uzdrowiskach, przy tworzeniu ,której uczestniczył p.Błaszczyk-bardzo ważną z punktu widzenia naszego lokalnego ineresu i permanentnie atakującego go aktywistę Czechowskiego,ot tak bo mu kazano.Chociaż nie biegał za kamerą jego wkład dla dobra masta był nieporównywalnie większy.

Poseł Karpiniuk ewidentnie zdystansował wszystkich byłych i obecnych posłów ilością czasu spędzonego przed kamerą.Ja wybieram takie działania jak inwestycje w porcie kołobrzeskim,odbudowę plaż itp.,lustrację zostawiam dla symulantów.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » sobota, 5 sie 2006, 09:45

Eureka napisał(a):
Konsul napisał(a):Dlaczego nie uznajesz mojego słowa pisanego? Odbiega od Twoich poglądów?

Czy zapomniałeś, co pod moim adresem pisałeś? Może nie powinieneś używać słów, których znaczenia do końca nie rozumiesz?
Proszę, zakończmy ten temat. Niczemu on nie służy.

Semantyka i frazeologia języka polskiego nie jest mi obca, każde słowo, którego używam jest dla mnie w pełni zrozumiałe.
Masz rację, dalsze kontynuowanie takiego jałowego sporu jest bezsensowne.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Elfik » sobota, 5 sie 2006, 15:30

Wracając do tematu aktywności posła Karpiniuka proponuję lekturę dzisiejszej "Gazety wyborczej". Jest tam obszerny artykuł "Młodzi lustrują" dotyczący posłów pracujących nad nową ustawą lustracyjną. Jednym z trzech głównych bohaterów tekstu jest Sebastian Karpiniuk:)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Elfik » sobota, 5 sie 2006, 17:00

http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3529550.html
Tutaj można znaleźć cały artykuł
Elfik
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg