Gargamel napisał(a):Dlaczego starosta nie sawiesił wicestarosty i co z 13.
Nie miałem zamiaru nikogo urazić ,
a jedynie uświadomić moderatorom,że postępopwanie Bloosmana jes godne potępienia.Dziwię się ,że jeszcze nie wyleciał z tego forum. Pozdrawiam Gargamel.
Po kolei:
1.Nauczyciel uczy i odziałuje na młodzież nie tylko na lekcji ,ale również poprzez swoje zachowanie ; powinien mówiąc górnolotnie "świecić przykładem". A jaki przykład daje wicek z 1 : można jeździć po pijaku, można kłamać , wszystkie chwyty dozwolone i "śmierć frajerom".Czy to są zachowania pożądane u naszej młodzieży ? Czy chciałbyś Gargamelu ,żeby ten Pan był nauczycielem i wychowawcą Twojego dziecka? I ustawodawca również uważa ,ze nauczyciel musi mieć odpowiednie predyspozycje psycho-fizyczne i moralne dlatego pozwala na zawieszanie w czynnościach w takich wypadkach jak omawiany. Natomiast starosta w żadnym razie nie ma takiego prawa w stosunku do wicestarosty.Oczywiście Gargamel o tym świetnie wie , ale co szkodzi zamieszać.
2.Jeśli wzbudziłem taki święty zapał Gargamela to chyba mój strzał był celny.
3.Bajką oczywiście nie jestem obrażony.
4.Jak brakuje argumentów zawsze i wszędzie pojawiają się inwektywy , a kiedy i to nie skutkuje , trzeba pozbyć się oponenta ( wylać z forum).

![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)