Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez bloosman » piątek, 10 mar 2006, 16:41

Gargamel napisał(a):Dlaczego starosta nie sawiesił wicestarosty i co z 13.

Nie miałem zamiaru nikogo urazić ,
a jedynie uświadomić moderatorom,że postępopwanie Bloosmana jes godne potępienia.Dziwię się ,że jeszcze nie wyleciał z tego forum. Pozdrawiam Gargamel.

Po kolei:
1.Nauczyciel uczy i odziałuje na młodzież nie tylko na lekcji ,ale również poprzez swoje zachowanie ; powinien mówiąc górnolotnie "świecić przykładem". A jaki przykład daje wicek z 1 : można jeździć po pijaku, można kłamać , wszystkie chwyty dozwolone i "śmierć frajerom".Czy to są zachowania pożądane u naszej młodzieży ? Czy chciałbyś Gargamelu ,żeby ten Pan był nauczycielem i wychowawcą Twojego dziecka? I ustawodawca również uważa ,ze nauczyciel musi mieć odpowiednie predyspozycje psycho-fizyczne i moralne dlatego pozwala na zawieszanie w czynnościach w takich wypadkach jak omawiany. Natomiast starosta w żadnym razie nie ma takiego prawa w stosunku do wicestarosty.Oczywiście Gargamel o tym świetnie wie , ale co szkodzi zamieszać.
2.Jeśli wzbudziłem taki święty zapał Gargamela to chyba mój strzał był celny.
3.Bajką oczywiście nie jestem obrażony.
4.Jak brakuje argumentów zawsze i wszędzie pojawiają się inwektywy , a kiedy i to nie skutkuje , trzeba pozbyć się oponenta ( wylać z forum).
bloosman
Dyskutant

Postprzez Gargamel » piątek, 10 mar 2006, 17:17

Blosman dokończymy trochę póżniej OK? Może o 19 dam radę.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Slayer » sobota, 11 mar 2006, 13:54

wiec jednak skazany... nie spodziewalem sie ze do tego dojdzie, a jednak... moze nawet odzyskam wiare w wymiar sprawiedliwosci :roll:
Slayer
Terminator

Postprzez U-S » niedziela, 12 mar 2006, 10:43

Gargamel napisał(a):To nie speklacje,to prawda.Zastanówcie się tak na spokojnie.Kto i komu srzelił"gola"w sprawie cepitu i dlaczego do dzisiaj nie ma winnych?Kto i dlaczego niemalże nic nie robi w sprawie wicestarosty?Gdzieś w gazecie przeczytałem ,że panowie wspólnie na zebraniach kumkali,spotykali się-to były zebrania na temat bezpieczeństwa-prokurator,komendant,wicestarosta.(to było napisane w jednej z lokalnych gazet).W/g mnie po okresie pobytu w szpitalu-7 dni ,sprawa automatycznie jest sprawą z urzędu.Na wniosek-skargę p.Grzyb i to za pośrednictwem jednej z gazet dopiero coś drgnęło.Prokurator tłumaczył,że jest jemu niezręcznie i sprawa poszła do Białogardu.Dlaczego starosta nie sawiesił wicestarosty i co z 13.

Bloosman,a ja słyszałem ,że w wieku dwóch lat wypadłeś z łóżeczka i miałeś rozległy uraz mózgu i do dzisiaj widujesz dziwne postaci i słyszysz głosy.Ponadto w pózniejszym okresie przejechałeś kobietę z wózkiem na przejściu dla pieszych.W związku z tym ,że twój tata jest hydraulikiem i naprawiał szalet u komendanta to dlatego ciebie nie zamknęli....ale niestety Bloosman to syn słynnego hydraulika,znajomy komendanta,więc dlatego dalej chodzi na wolności.To tak na 99 %.I jak wam się podoba moja bajeczka.Zaznaczam ,że powyższy tekst od wyrazu Bloosman jest fikcją.Nie miałem zamiaru nikogo urazić ,a jedynie uświadomić moderatorom,że postępopwanie Bloosmana jes godne potępienia.Dziwię się ,że jeszcze nie wyleciał z tego forum. Pozdrawiam Gargamel.

Rety....jak czytam Twoje posty to odnoszę wrażenie, że sam kiedys wypadłeś z łóżeczka w dzieciństwie. Widać masz jakieś kompleksy... Weź się w garść człowieku!
U-S
Weteran

Postprzez Foreigner » niedziela, 12 mar 2006, 11:05

To nie kompleksy to kampania wyborcza :lol:
Foreigner
Weteran

Postprzez Eureka » niedziela, 12 mar 2006, 20:37

U-S napisał(a):
Gargamel napisał(a): .

Rety....jak czytam Twoje posty to odnoszę wrażenie, że sam kiedys wypadłeś z łóżeczka w dzieciństwie. Widać masz jakieś kompleksy... Weź się w garść człowieku!

To nie kompleksy, to walka wyborcza, która nabiera rozpędu.
Eureka
V.I.P

Postprzez ewe » poniedziałek, 13 mar 2006, 16:48

Został skazany i dobrze ,bo takie prawo obowiązuje w Polsce . Ale dodam ,że w Ameryce w sobote wszyscy jeżdżą nawaleni i to jest norma. Ale może drogi tam mają szerokie to mogą . Spojrzenie na problem zależy od punktu siedzenia , mam na myśli to jak wszyscy się zachłystujemy Ameryką a tam mają też tyle złych rzeczy. :D
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » poniedziałek, 13 mar 2006, 18:59

ewe napisał(a):Został skazany i dobrze ,bo takie prawo obowiązuje w Polsce . Ale dodam ,że w Ameryce w sobote wszyscy jeżdżą nawaleni i to jest norma. Ale może drogi tam mają szerokie to mogą . Spojrzenie na problem zależy od punktu siedzenia , mam na myśli to jak wszyscy się zachłystujemy Ameryką a tam mają też tyle złych rzeczy. :D

Jak na razie to tylko Ty jestes zauroczony Ameryką.
A drogi faktycznie mają tam szerokie, to mogą sobie na bani jeździć w soboty.
A nie wiesz jak tam u nich z sexem w niedziele po tych sobotnich libacjach ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Foreigner » poniedziałek, 13 mar 2006, 21:54

Jezdzenie na gazie jest tak samo karane w USA czy w Polsce (w normy sie nie wglebiam) :]
Foreigner
Weteran

Postprzez U-S » wtorek, 14 mar 2006, 12:22

ewe napisał(a):Został skazany i dobrze ,bo takie prawo obowiązuje w Polsce . Ale dodam ,że w Ameryce w sobote wszyscy jeżdżą nawaleni i to jest norma. Ale może drogi tam mają szerokie to mogą . Spojrzenie na problem zależy od punktu siedzenia , mam na myśli to jak wszyscy się zachłystujemy Ameryką a tam mają też tyle złych rzeczy. :D

Chyba żartujesz sobie....Karają surowiej niż u nas!
U-S
Weteran

Postprzez ewe » wtorek, 14 mar 2006, 13:05

Vincenta > TYlko ja jestem tak samo zauroczony Ameryką ,jak tylko ty sexem .
Na tym forum najważniejsze jest to ,jak widzę ,że skazany został syn prezydenta ,a nie to ,że problemem jest jeżdżenie po kilku głębszych .
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » wtorek, 14 mar 2006, 13:12

ewe napisał(a):Vincenta > TYlko ja jestem tak samo zauroczony Ameryką ,jak tylko ty sexem .
Na tym forum najważniejsze jest to ,jak widzę ,że skazany został syn prezydenta ,a nie to ,że problemem jest jeżdżenie po kilku głębszych .

Zgadza się.
Jestem bardzo seksem zauroczona, cokolwiek to znaczy.
Jeżdżenie po kliku głębszych to duży problem - masz sposób jak to zwalczyć ?
Vin
Uzależniony

Postprzez ewe » wtorek, 14 mar 2006, 13:29

Nie chcę z tym walczyć ,choć nie popieram tego . Dla mnie jest to takim samym problemem jak jeżdżenie 60 czy 70 km/h po mieście /choć tak naprawdę prędkością bezpieczna jest 40km/h / Z tym może walczyć tylko Policja. Nic tu nie pomoże ,jak ktoś chce to pojedzie na gazie . To kwestia odpowiedzialności .
Według mnie jedyną receptą na przestępstwa tego rodzaju jest konfiskata pojazdu ,albo częściowo majątku . Ale to tylko może spowodować zmniejszenie ale nie likwidację zagrożenia
ewe
Gwiazdor

Postprzez Vin » wtorek, 14 mar 2006, 13:33

ewe racja, konfiskować część majątku
Ostatnio edytowano wtorek, 14 mar 2006, 13:38 przez Vin, łącznie edytowano 1 raz
Vin
Uzależniony

Postprzez Sędzia Czesław » wtorek, 14 mar 2006, 13:49

A taki się chłopak spokojny wydawał jak z nim pare razy W-F miałem. Popił to się zgrywał. I teraz za to beka
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg