Długoimienny napisał(a):
Tylko kto zapłaci za zacofanie tego kraju?
Długoimienny napisał(a):W czym problem? Ja o to zapytałem. Bo moim zadaniem jest zadawanie niewygodnych pytań. Możesz deprecjonowac moją pracę, ale to nie zmienia faktu, że niektóre poczynania posła w mieście sa odbierane źle. Wiesz, ideałem może być sytuacja, gdy analityk coś pisze, a polityk bierze to i mówi: dobrze, my to weźmiemy i rozpatrzymy krytycznie względem okreslonych działań.
takie długi Panie Długi zawsze płaci społeczeństwo. Kilka zależności - giełda jeszcze nie padła, kurs złotego ciągle w tych samych okolicach, gospodarka jeszcze się kręci, w polityce coraz dziwniej - to fakt. Aha i coraz wiecej pomysłów Wodnego Człowieka Wybiórcza upublicznia. Jak mu tak dalej pójdzie, murowany kandydat na bezrobotnego.Długoimienny napisał(a):joshua napisał(a):Czas zweryfikuje czyje rządy były lepsze. Chwilowo popełniacie jałowe spory.
Tylko kto zapłaci za zacofanie tego kraju?
bloosman napisał(a):A wszystko to po ,żeby H.B mógł sobie zrobić kampanię wyborczą sa pieniądze PiS-u. Głos Koszaliński dzisiaj pisze,że KANDYDATEM PiS-u NA PREZYDENTA KOŁOBRZEGU JEST HENRYK BIEŃKOWSKI. I oto chodziło; a cała dyskusja o pryncypiach jest po prostu mało ważna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 10 gości