miejski PiS

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez padalec » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:01

No i co do Senatu. Większościowe się nie podobają? Mnie wszyscy tu lubią, Ciebie prawie nikt. Kto tu rządzi?
padalec
Dyskutant

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:30

Mój Tata ma duży szacunek do p. Storczyka.

Ja natomiast go w ogóle nie znam. Nawet nie wiem jak wygląda. Mam jednak prawo do innej oceny tego okresu niż Tata. Po prostu oceniając po samych efektach.

Po drugie to Ty tak pięknie podsumowałeś ten okres 4 letniej działalności, nie ja.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez padalec » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:41

Moja Mama ma duży szacunek do p. Storczyka.

Ja natomiast Go w ogóle nie znam. Nie wiem nawet jak wygląda. Mam jednak prawo do innej oceny tego okresu niż Mama. Po prostu oceniając po samych efektach.

Mamo kocham Cię!
padalec
Dyskutant

Postprzez marek » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:46

Czas zweryfikuje czyje rządy były lepsze. Chwilowo popełniacie jałowe spory.
marek
V.I.P

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:49

joshua napisał(a):Czas zweryfikuje czyje rządy były lepsze. Chwilowo popełniacie jałowe spory.

Też tak sądzę.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report5 » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:56

Moja też ma duży szacunek do p. Storczyka.

Ja natomiast Go w ogóle znam tylko trochę. Wiem nawet jak wygląda. Mam jednak prawo do innej oceny tego okresu niż Moja. Po prostu oceniając po samych efektach.

-
report5

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 20 lut 2006, 21:59

Długoimienny napisał(a):

Tylko kto zapłaci za zacofanie tego kraju?

A za to że zupa była za słona?

Sorry Długi, ale Twoje wywody w stylu- co tato zrobiłeś dla PiSu- są osłabiające. Politolog, obserwator sceny politycznej. Wybacz.Odpadam.
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Demurrer, łącznie edytowano 1 raz
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 20 lut 2006, 22:36

Długoimienny napisał(a):W czym problem? Ja o to zapytałem. Bo moim zadaniem jest zadawanie niewygodnych pytań. Możesz deprecjonowac moją pracę, ale to nie zmienia faktu, że niektóre poczynania posła w mieście sa odbierane źle. Wiesz, ideałem może być sytuacja, gdy analityk coś pisze, a polityk bierze to i mówi: dobrze, my to weźmiemy i rozpatrzymy krytycznie względem okreslonych działań.

Wszystkie krytyczne uwagi będą brane pod uwagę. Sam je przekaże. Dobra rada zawsze w cenie.

Nie deprecjonuje Twojej pracy. Zasługuje ona na najwyższe uznanie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez marek » wtorek, 21 lut 2006, 00:06

Długoimienny napisał(a):
joshua napisał(a):Czas zweryfikuje czyje rządy były lepsze. Chwilowo popełniacie jałowe spory.

Tylko kto zapłaci za zacofanie tego kraju?
takie długi Panie Długi zawsze płaci społeczeństwo. Kilka zależności - giełda jeszcze nie padła, kurs złotego ciągle w tych samych okolicach, gospodarka jeszcze się kręci, w polityce coraz dziwniej - to fakt. Aha i coraz wiecej pomysłów Wodnego Człowieka Wybiórcza upublicznia. Jak mu tak dalej pójdzie, murowany kandydat na bezrobotnego.
marek
V.I.P

Postprzez BLAaa » wtorek, 21 lut 2006, 08:03

No, to sie ciekawie złożyło, bo jak oglądałem wczoraj konferencję nowego zarządu PiS, to usłyszalem, że chca chłopaki konsolidować prawicę. Dokładnie to samo słyszałem jakieś 100 dni temu z ust szefa PO w powiecie. Czyżby rozgorzała walka, kto będzie tym konsolidującym?
Jak słuchałem Czesława, to zwróciłem uwagę na kolejnośc wymienianych przez niego organizacji z ktorymi chce współpracować. Gdyby do zagadnienia podejść enumerycznie, to mamy przede wszystkim krk. I co ciekawe, PO nie wymienił (przynajmniej ja nie usłyszałem).
BLAaa
Uzależniony

Postprzez bloosman » wtorek, 21 lut 2006, 08:28

A wszystko to po ,żeby H.B mógł sobie zrobić kampanię wyborczą sa pieniądze PiS-u. Głos Koszaliński dzisiaj pisze,że KANDYDATEM PiS-u NA PREZYDENTA KOŁOBRZEGU JEST HENRYK BIEŃKOWSKI. I oto chodziło; a cała dyskusja o pryncypiach jest po prostu mało ważna.
bloosman
Dyskutant

Postprzez BLAaa » wtorek, 21 lut 2006, 08:34

bloosman napisał(a):A wszystko to po ,żeby H.B mógł sobie zrobić kampanię wyborczą sa pieniądze PiS-u. Głos Koszaliński dzisiaj pisze,że KANDYDATEM PiS-u NA PREZYDENTA KOŁOBRZEGU JEST HENRYK BIEŃKOWSKI. I oto chodziło; a cała dyskusja o pryncypiach jest po prostu mało ważna.

Juz piszą? Przecież nawet nie robili głosowania w tej sprawie?
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg