Achaja napisał(a):OMAR napisał(a):Easy Rider napisał(a):we wtorek Jacek Woźniak, oj zagotuje się w starostwie
potem - Marek Sobczak
W czwartek 12.01.05 - Woźniak
no to kiedy w końcu
W czwartek.
Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.
Laseczki, dawajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0la, Kamila, Kalynka
!...tera mam sezon kolęd i brak mi czasu !...ale dzięki moze kiedys....?Wirnik napisał(a):Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.
Nara nie!...tera mam sezon kolęd i brak mi czasu !...ale dzięki moze kiedys....?
Wirnik napisał(a):Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.
Nara nie!...tera mam sezon kolęd i brak mi czasu !...ale dzięki moze kiedys....?
Easy Rider napisał(a):Wirnik napisał(a):Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.
sezon kolęd? interesujące. Trzymam za słowo.
W czwartek Jacek W, a za tydzień świetny Marek Sobczak, za trzy tygodnie może Piotr Pasikowski.( jak się dogadamy)
!.......mam ostre wydatki....np.internet !.....blawatek-blu napisał(a):Program bardzo dobry na nasze kołobrzeskie realia.Niestety zaproszony gość wypadł blado, to jego słownictwo-" mam gdzieś-wisi mi co myślą o tym" i wiele innych wyrażeń niepoprawnych. Ktoś nawet mógł pomyśleć że ten człowiek mógłby być "preziem" (jak to sam określał) Kołobrzegu.
Dobra rada dla tego pana, żeby zaczeli traktować pana poważnie bo jest pan po trzydziestce to trzeba popracować nad sobą, wiek tu niema nic do tego.Jest takie porzekadło- traktuj poważnie przeciwnika w rozmowie, to i on będzie tak ciebie traktował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości