Ostre ale fajne wywiady

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » piątek, 6 sty 2006, 16:10

Achaja napisał(a):
OMAR napisał(a):
Easy Rider napisał(a):we wtorek Jacek Woźniak, oj zagotuje się w starostwie
potem - Marek Sobczak

W czwartek 12.01.05 - Woźniak

no to kiedy w końcu ??

W czwartek.
Vin
Uzależniony

Postprzez Easy Rider » piątek, 6 sty 2006, 21:49

oczywiście że w czwartek , nagrywamy we wtorki, stąd moja pomyłka sorry :lol:
Easy Rider
Terminator

Postprzez Werner » piątek, 6 sty 2006, 22:03

Podoba mi się ten program. Jest zajebisty!!! Wreszcie coś ludzkiego, a nie gadki o programie, ułanie i dupie Maryni :wink:
Werner
Coś tam napisał

Postprzez report5 » piątek, 6 sty 2006, 22:08

faktycznie prpgram jest zajebisty - pierwszy raz widziałem spiewającego Karpia...
report5

Postprzez Werner » piątek, 6 sty 2006, 22:34

I nie ostatni :D
Werner
Coś tam napisał

Postprzez Easy Rider » piątek, 6 sty 2006, 23:43

może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.
Laseczki, dawajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0la, Kamila, Kalynka
Easy Rider
Terminator

Postprzez Wirnik » wtorek, 10 sty 2006, 22:27

Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.

Nara nie !!!...tera mam sezon kolęd i brak mi czasu !...ale dzięki moze kiedys....?
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Easy Rider » środa, 11 sty 2006, 15:32

Wirnik napisał(a):
Easy Rider napisał(a):może ktoś z Was chciałby przyjść do programu? qrczak, gargamel, wirnik itd, tp,etczapraszam.

Nara nie !!!...tera mam sezon kolęd i brak mi czasu !...ale dzięki moze kiedys....?

sezon kolęd? interesujące. Trzymam za słowo.
W czwartek Jacek W, a za tydzień świetny Marek Sobczak, za trzy tygodnie może Piotr Pasikowski.( jak się dogadamy)
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » środa, 11 sty 2006, 15:33

Wirnik napisał(a):

W czwartek Jacek W, a za tydzień świetny Marek Sobczak, za trzy tygodnie może Piotr Pasikowski.( jak się dogadamy)
Easy Rider
Terminator

Postprzez Wirnik » czwartek, 12 sty 2006, 22:27

Easy Rider napisał(a):
Wirnik napisał(a):

...przyjmujesz kolędę ?....moze sie spotkamy....tylko w kopercie ma byc grubo !!!.......mam ostre wydatki....np.internet !.....
Wirnik
Dyskutant

Postprzez blawatek-blu » czwartek, 12 sty 2006, 22:34

Program bardzo dobry na nasze kołobrzeskie realia.Niestety zaproszony gość wypadł blado, to jego słownictwo-" mam gdzieś-wisi mi co myślą o tym" i wiele innych wyrażeń niepoprawnych. Ktoś nawet mógł pomyśleć że ten człowiek mógłby być "preziem" (jak to sam określał) Kołobrzegu.
Dobra rada dla tego pana, żeby zaczeli traktować pana poważnie bo jest pan po trzydziestce to trzeba popracować nad sobą, wiek tu niema nic do tego.Jest takie porzekadło- traktuj poważnie przeciwnika w rozmowie, to i on będzie tak ciebie traktował.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez BLAaa » piątek, 13 sty 2006, 10:39

blawatek-blu napisał(a):Program bardzo dobry na nasze kołobrzeskie realia.Niestety zaproszony gość wypadł blado, to jego słownictwo-" mam gdzieś-wisi mi co myślą o tym" i wiele innych wyrażeń niepoprawnych. Ktoś nawet mógł pomyśleć że ten człowiek mógłby być "preziem" (jak to sam określał) Kołobrzegu.
Dobra rada dla tego pana, żeby zaczeli traktować pana poważnie bo jest pan po trzydziestce to trzeba popracować nad sobą, wiek tu niema nic do tego.Jest takie porzekadło- traktuj poważnie przeciwnika w rozmowie, to i on będzie tak ciebie traktował.

Uwagi przyjmuję.
Przeciwnika w rozmowie traktuję bardzo poważnie, ale pod warunkiem, że podejmuje dyskusję, albo mnie do niej zaprasz. Bez tego nie ma dyskusji, tylko monologi.
Proszę również z przymrużeniem oka potraktować moją działalnośc satyryczno-prześmiewczą, bo ja sam traktuję ją na luzie.
I rzeczywiście "mam gdzieś", co myśli kilku frustratów na temat moich kontaktów z przyjaciółmi.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez blawatek-blu » piątek, 13 sty 2006, 13:23

Może masz, ale pora dorosnąć i nie ogłaszać to na forum publicznym.Ale, ale nie wciągaj mnie w doradztwa bo ja jestem z prawicy, a ty masz na wszystko inne poglądy.
blawatek-blu
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg