Vin napisał(a):jak to wyjatek potwierdza regule ?
wyjatek jest chyba odstepstwem od reguly
tak ?

BLAaa napisał(a):Tak samo można porównać uczestnictwo cyklistów, skoczków, grubasów, karłów, kawalerów z kotami i IRASIAD-ów.
Demurrer napisał(a):Vin napisał(a):jak to wyjatek potwierdza regule ?
wyjatek jest chyba odstepstwem od reguly
tak ?
Gdyby nie było wyjątków to trudno byłoby zdefiniować coś jako regułę.![]()
Musi być przecież jakiś punkt odniesienia. )
Demurrer napisał(a):BLAaa napisał(a):No, lewice i PiS tez niewiele dzieli. W kampanii az mi się głupio czasami robiło, że zamiast na spotach SLD czy SDPL, lewicowe hasła słyszałem z ust Kaczorów.
A o tym, że PiS nie gardzie lewica niech świadczy niejaki Jasiński na ministerialnym stolcu. No i poparcie kołobrzeskiego przedstawiciela łże-elity na prezydenta.
Kaczysta powiedziałby lumpen-liberała.
Też już kiedyś o tym pisałem. PiS dużo czerpie ze Społecznej Nauki Kościoła, a ta jak wiadomo w kwestiach nazwijmy to socjalnych, jest bardzo bliska lewicy.
.

Demurrer napisał(a):Messenger, jeśli naprawdę nie widzisz związku pomiędzy moim postem a postem BLAaa, na który odpowiadałem ,to proponuję abyś sobie skopiował te dwa posty, poszedł do swojego pryncypała i mu je pokazał z pytaniem: znajdź związek.
A potem jeszcze spytaj go czy chce abyś jego i partię nadal ośmieszał na tym forum. Oki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości