kołobrzeska LUPA bezpłatny miesięcznik polityczny

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » czwartek, 5 lip 2007, 22:09

GROM napisał(a):do tego postu nade mną sie odniosę. Czy Pan jest dziennikarzem ?
Jakiego Pan języka używa ??
Dlaczego obraża Pan mieszkańców Kołobrzegu.
Panie adebe czy to Pana nasi mieszkańcy oglądają i słuchają jak przekazuje im Pan "informacje" chyba Pana wizerunek sporo dziś ucierpiał.

wolnosc slowa :>

Mi nie podoba sie pan prezydent ktorego kiedys szanowalem teraz stracil w moich oczach za uprawianie kolesiostwa...

przyklad?
bez konkursu wiadomo kto zostanie/zostal nowa dyrektorka przedszkola nr 3...

sory za OT
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » czwartek, 5 lip 2007, 22:21

wolnosc slowa

Wiesz wszystko fajnie, ale wolność słowa wolnościa słowa. Tutaj chodzi o notoryczne obrażanie innych osób, czasem rozpuszczanie plotek na ich temat i udawanie że to poczucie humoru.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Verturian » piątek, 6 lip 2007, 12:17

qrczak napisał(a):
wolnosc slowa

Wiesz wszystko fajnie, ale wolność słowa wolnościa słowa. Tutaj chodzi o notoryczne obrażanie innych osób, czasem rozpuszczanie plotek na ich temat i udawanie że to poczucie humoru.

Czytałem tą gazetkę artykuły typu PIS cacy a wszystko inne Be. i zgoda że to paszkwi. Nie można obrażać prezydenta głupimi wierszykami bez rymów nie zależnie od tego jaki poziom reprezentuje bo to Prezydent na którego ktoś oddał głos. Nie jestem fanem Gromiego ale rada dla L.K. nawet paszkwil powinien mieć jakiś poziom panie polonisto :evil:
Verturian
Nowicjusz

Postprzez kacper » piątek, 6 lip 2007, 13:53

Konsul napisał(a):Właśnie przeglądam sobie Lupę i nie widzę, aby była tam zamieszczona taka informacja. Niemniej na pewno jest, że się tak wyrażę propisowska, plus osoba redaktora naczelnego jasno wskazuje na sympatie twórców tej gazety. Mimo to "emblematu" PiS-u nie zauważyłem.

Przeczytaj dzisiejszą wypowiedż Kozery w Kołobrzeskiej . Ktoś Cię chyba olewa w partii jeśli nie wiesz że wydajecie ""gazetkę"" :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez abebe » piątek, 6 lip 2007, 15:23

GROM napisał(a):do tego postu nade mną sie odniosę. Czy Pan jest dziennikarzem ?
Jakiego Pan języka używa ??
Dlaczego obraża Pan mieszkańców Kołobrzegu.
Panie adebe czy to Pana nasi mieszkańcy oglądają i słuchają jak przekazuje im Pan "informacje" chyba Pana wizerunek sporo dziś ucierpiał.

wiesz co ( na Forum mówimy sobie na Ty) wizerunek mam w poważaniu, podpisujcie się z imienia i z nazwiska tak jak Banaś Wieczorek Rafiński, Zawadzki, Woźniak, Pasikowski( czasami) Bremborowicz, Kozera i będzie git, a mnie oceniają ludzie, mieszkańcy Kołobrzegu, z którymi( wierz mi Grom - Leszek to Ty?) mam świetny kontakt odkąd w tym mieście mieszkam. pozdro 600 Ziom
specjalne pozdrowienia dla piotrusia Kurczaka ( w same usta pocałunek) buehehehehe
abebe
V.I.P

Postprzez qrczak » piątek, 6 lip 2007, 15:25

specjalne pozdrowienia dla piotrusia Kurczaka ( w same usta pocałunek) buehehehehe

Nie dziękuję, ja nie ta orientacja żebyś mnie całował.

P.S. Imiona się Ciebie pomerdały.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez abebe » piątek, 6 lip 2007, 15:36

Ty koleżka czytac nie umiec? jaka szkoda, skąd Ty wiedziec ze ja o Tobie pisac? z Tego co wiem to kolega Qrczak, A ja pisałem o Kurczaku, nie wszystko kręcic się wokol kolegi, a masz coś do i nnych orientacji seksualnych? to buzi w same usta od Giertychów i Wierzejskiego
Tolerancja chłopie, tolerancja
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 6 lip 2007, 20:41

Ależ gorący towar z tej Lupy :) Gdzie to można dostać, jak ją zdobyć? Spokojnie, to jest miesięcznik.
Myślę, że każdy kto chce to ją przeczyta. Dużo osób jednak chce przeczytać prawdę, o tym co się dzieje w Kołobrzegu, to bardzo pozytywne. :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez GROM » piątek, 6 lip 2007, 20:49

Jeszcze trochę a Lupa będzie odbijana na ksero.
Rozmawiałem dziś z redaktorem naczelnym mówi że następny numer Lupy to będzie niezły numer.
Zastanawiałem się nad nowym działem "cytaty z forum" czyli co można się dowiedzieć o ludziach którzy piszą pod pseudonimem.
GROM
Coś tam napisał

Postprzez Konsul » piątek, 6 lip 2007, 21:04

GROM napisał(a):Jeszcze trochę a Lupa będzie odbijana na ksero.
Rozmawiałem dziś z redaktorem naczelnym mówi że następny numer Lupy to będzie niezły numer.
Zastanawiałem się nad nowym działem "cytaty z forum" czyli co można się dowiedzieć o ludziach którzy piszą pod pseudonimem.

Już jest odbijana na ksero.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez GROM » piątek, 6 lip 2007, 21:07

Ciekawe ... z tym ksero, czy nie naruszają praw autorskich :D
GROM
Coś tam napisał

Postprzez j0shu4 » piątek, 6 lip 2007, 21:16

Konsul napisał(a):Ależ gorący towar z tej Lupy :) Gdzie to można dostać, jak ją zdobyć? Spokojnie, to jest miesięcznik.
Myślę, że każdy kto chce to ją przeczyta. Dużo osób jednak chce przeczytać prawdę, o tym co się dzieje w Kołobrzegu, to bardzo pozytywne. :)

prawde ? a jaka masz pewnosc ze to co jest napisane w bibule jest prawda ?
lepper mowil ze w klewkach ladowali talibowie
to tez byla prawda
dla mnie taka bibula to wyraz oszolomstwa a nie prawdy
jak partia X , mozesz co najwyzej napisac "duzo osob chce poznac inny punkt widzenia" a nie ze chce przeczytac prawde bo to bzdura
brzmi to jak twierdzenie ze wszystkie media w miescie klamia i sa powiazane z PO
a to dla mnie jest wlasnie wyrazem niebezpiecznego oszolomstwa
GROM jak chcesz cytowac kogos w szmatlawcu to zapytaj go o zdanie
zeby pozniej nie bylo nieporozumien , do tego podpisz sie wtedy mozemy konstruktywnie podyskutowac na "prawdziwe" tematy
j0shu4
Moderator

Postprzez GROM » piątek, 6 lip 2007, 21:28

Zaintrygowałe mnie forma.
Zaintrygowałe mnie treść.
Jeśli Naczelny się zgodzi napiszę coś i oczywiście się podpiszę
GROM
Coś tam napisał

Postprzez Konsul » piątek, 6 lip 2007, 21:32

j0shu4 napisał(a):
Konsul napisał(a):Ależ gorący towar z tej Lupy :) Gdzie to można dostać, jak ją zdobyć? Spokojnie, to jest miesięcznik.

prawde ? a jaka masz pewnosc ze to co jest napisane w bibule jest prawda ?
lepper mowil ze w klewkach ladowali talibowie
to tez byla prawda
dla mnie taka bibula to wyraz oszolomstwa a nie prawdy
jak partia X , mozesz co najwyzej napisac "duzo osob chce poznac inny punkt widzenia" a nie ze chce przeczytac prawde bo to bzdura
brzmi to jak twierdzenie ze wszystkie media w miescie klamia i sa powiazane z PO
a to dla mnie jest wlasnie wyrazem niebezpiecznego oszolomstwa
GROM jak chcesz cytowac kogos w szmatlawcu to zapytaj go o zdanie
zeby pozniej nie bylo nieporozumien , do tego podpisz sie wtedy mozemy konstruktywnie podyskutowac na "prawdziwe" tematy

To może tak, jest redaktor naczelny, jeżeli jakiś z artykułów narusza dobra osobiste kogoś lub jest niezgodny z prawdą, to każdy wie co robić.
Artykuły są podpisywane pseudonimami, to prawda, dziwisz się, że tak jest???
Popularne słowo "bibuła", a co to znaczy według Ciebie?
Pseudonimy, pod tekstami obrażającymi pewne osoby, w Kulisach Ci nie przeszkadzają?
I wskaż mi te "oszołomstwo", taki wyraz modny, to gdzie ono jest?
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg