simplicissimus napisał(a):killer napisał(a):cóż...ileż nakładu mają "Kulisy"?moze nie koncentruje się na właściwych felietonach-nadrobie.sprawozdania TOZ czy KSD - gdzie sa publikowane?
jestem w II połowie więc nie wiem...oświecisz mnie i pozostałe 23500 mieszkanców?
z tym linkiem...rózne rzeczy giną na tej stronie-w tym urzędowewięc może nadinterpretujesz
nie inputuje tylko interpretuje....mam prawo, prawda?
a z ta przyłbicą to nie jest takie proste...moja jest na razie zaspawana,ale przyjdzie ten dzień
"Kulisy Kołobrzeskie". Czytasz, to wiem. Sprawozdania są dostępne w starostwie bądź na stronach internetowych organizacji. Jestęś w I połowie. Graniczy z pewnością, że facet, który zna sprawy Urzędu z taką precyzją, akurat to też wie. Ale zapytaj rzecznika, to twój kumpel. On wie. Na stronie nic nie zginęło. Ktoś wydał polcenie. Mam dowód kto, w piśmie do prezydenta osoba ta została wymieniona z imienia i nazwiska.
Masz prawo do wszystkiego. A przyłbica jest zaspawana? Oby na pewno. Jak ostatnio widziałem, to zardzewiała.

Konsul napisał(a):Wald napisał(a):Telewizja publiczna systematycznie schodzi na psy! Ale cóż: jakie kierownictwo, taka i aktywność... Telewizje komercyjne za to pną się do góry!
Rozumiem, że tą gradację stosujesz od czasów Kwiatkowskiego ?
Ok, tv ma zarabiać i tyle. Skoro nie widzi takiej możliwości to nie wchodzi w dany projekt.
I tak sobie myślę, że teraz zostaniemy jako Kołobrzeg, wyrzuceni poza "oglądalność". I tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości