Szkoda tylko, że taki świetny pomysł (chyba jedyny spośród wszystkich pomysłów Giertycha), a został i tak spartolony... bo już zadają sobie szkoły pytanie, co z biednymi rodzinami, których na takie mundurki nie stać.mała_maupka napisał(a):Niech się ubierają jak chcą - skoro rodzice pozwalają, to w to akurat szkoła nie powinna się mieszać. Szkoła niech kształci młode móżdżki, a nie robi za doradce od wizerunku.
O wplywie seksualnosci na wyniki szkolne i agresje
Wald napisał(a):mała_maupka napisał(a):Niech się ubierają jak chcą - skoro rodzice pozwalają, to w to akurat szkoła nie powinna się mieszać. Szkoła niech kształci młode móżdżki, a nie robi za doradce od wizerunku.
Ciekawe, jakie poglądy będziesz miała, jak Twoje dzieci będą w takim samym wielu, jak Ty teraz?
, wcale nie przemawia przeze mnie zazdrość, że ja nie jestem taka opalona (a blada jak ściana) i nie jestem tak wychudzona, że mi miednica wystaje jak klocek lego.. mnie tylko ściska w środku i jak widzę taką dziewczynę zimową porą z "nagościami" to mam ochote przełożyć przez kolano i dać klapsa, lubie klapsy dawać 
Bruno napisał(a):Swojego czasu byl na egzaminie gimnazjalnym chlopak, bardzo dobry uczen, usyskal w okolicach 10/50, bo kolezanka siedzaca na egzaminie przed nim miala biodroweczki i sliczne stringi i czesto sie nachylala.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości