Rola i zadani posła na Sejm RP

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » sobota, 2 gru 2006, 20:30

mauritus napisał(a):Poseł Hoc przewodniczący dwóch komisji, Karpiniuk jednej i to wice.
Rokita znika i Karpiniuk znika. :lol:

Jak na obserwatora sceny politycznej, to słabiutkie masz rozeznanie.
Wiedziałbyś, że Seba wywodzi się z KLD i ekipy Tuska, a nie SKL i ekipy Rokity.
Nie oceniam pracy parlamentarnej naszych posłów, bo jest tam co robić dla obu.

Poseł Hoc równiez agnażuje się w lokalne układanki. Byłem na sesji powiatowej i widziałem jak maglował radna Storczyk i jak ganiał za Sebastianem.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 2 gru 2006, 20:42

BLAaa napisał(a):Wiedziałbyś, że Seba wywodzi się z KLD i ekipy Tuska, a nie SKL i ekipy Rokity.

Dokładnie.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » sobota, 2 gru 2006, 23:11

Ja myślałem, że rodowód Pana Karpiniuka to Unia Wolności. I kiedy ta partia dogorywała to przeskoczył na nowo tworzoną PO. Tak chyba było.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 gru 2006, 12:53

Bonhart napisał(a):
bloosman napisał(a):
Chyba przesadzasz;przecież prezydent-elekt to nie marionetka.To naprawdę facet o silnej osobowości.

to sie okaze... a naprawde jestem ciekaw na ile sam bedzie mogl podejmowac decyzje...

no ale zycie zweryfikuje...

Wcale nie przesadzam. Karpiniuk zasponsorował Gromkowi kampanię wyborczą bo liczył na to , ze Gromek jako prezydent będzie niekompetentny i będzie bał się podejmować decyzje a w konsekwencji będzie się go słuchał i robił co każe. Karpiniuk chciał już kiedyś zrobić to z Bieńkowskim i mu się nie udało, dlatego stał się jego zagożałym przeciwnikiem i identyczna sytuacja będzie z Gromkiem, który wolał poprosić Bienia o pomoc w prezydentowaniu a nie wziął na to stanowisko żadnego z przydupasów Seby. Gromek chce teraz pokazać że nie jest od nikogo zależny i uratować swój honor a Karpiniuk strasznie się na to pieni bo staje się bezradny. Jeszcze 3 latka i Karpiniuk zniknie ze sceny politycznej bo ludzie zaczynają mysleć.
Miki
Ważniak

Postprzez Arkadiusz K » poniedziałek, 4 gru 2006, 17:16

Miki napisał(a):Wcale nie przesadzam. Karpiniuk zasponsorował Gromkowi kampanię wyborczą

Dowody??
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez McCool » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:37

Miki napisał(a):Gromek chce teraz pokazać że nie jest od nikogo zależny i uratować swój honor a Karpiniuk strasznie się na to pieni bo staje się bezradny. Jeszcze 3 latka i Karpiniuk zniknie ze sceny politycznej bo ludzie zaczynają mysleć.

Hmmm... Piszesz o Gromku jak o wytrawnym polityku, a prawdę mówiąc mimo tych 16 lat samorządowania dopiero teraz zacznie się uczyć prawdziwej polityki... I kto wie, może Sebastian nie znajdzie przy nim swojego miejsca... Chociaż ktoś, kto w czarnym PR świetnie się sprawdza, zawsze się przydaje :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Arkadiusz K » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:44

McCool napisał(a):Chociaż ktoś, kto w czarnym PR świetnie się sprawdza, zawsze się przydaje :)

Pogadaj z kimś z CPR ;]
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez McCool » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:47

Arkadiuszu, ale co mnie CPR obchodzi. Ta praktyka to nic nowego, tylko razi mnie odżegnowanie się od niej przez PO.
McCool
Rycerz forum

Postprzez myśliwiec » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:52

do-wody-skacz! :)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez qrczak » poniedziałek, 4 gru 2006, 19:54

Arkadiusz K napisał(a):
McCool napisał(a):Chociaż ktoś, kto w czarnym PR świetnie się sprawdza, zawsze się przydaje :)

Pogadaj z kimś z CPR ;]

Chyba jesteś kolejnym osobnikiem po pakusiu, który ma codziennie prześcieradło prane.
Człowieku nie wiem, czy zauważyłeś, ale wybory tak jakby się skończyły już trochę dni temu. Większości plakatów już nie ma, nie zachowuj się tak jakby tylko jedna strona posuwała się do niecywilizowanych chwytów bo każdy rozsądny człowiek ma świadomość tego, że tak nie było.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez mauritus » poniedziałek, 4 gru 2006, 22:23

Miki napisał(a):
Bonhart napisał(a):
bloosman napisał(a):
Chyba przesadzasz;przecież prezydent-elekt to nie marionetka.To naprawdę facet o silnej osobowości.

to sie okaze... a naprawde jestem ciekaw na ile sam bedzie mogl podejmowac decyzje...

no ale zycie zweryfikuje...

Wcale nie przesadzam. Karpiniuk zasponsorował Gromkowi kampanię wyborczą bo liczył na to , ze Gromek jako prezydent będzie niekompetentny i będzie bał się podejmować decyzje a w konsekwencji będzie się go słuchał i robił co każe. Karpiniuk chciał już kiedyś zrobić to z Bieńkowskim i mu się nie udało, dlatego stał się jego zagożałym przeciwnikiem i identyczna sytuacja będzie z Gromkiem, który wolał poprosić Bienia o pomoc w prezydentowaniu a nie wziął na to stanowisko żadnego z przydupasów Seby. Gromek chce teraz pokazać że nie jest od nikogo zależny i uratować swój honor a Karpiniuk strasznie się na to pieni bo staje się bezradny. Jeszcze 3 latka i Karpiniuk zniknie ze sceny politycznej bo ludzie zaczynają mysleć.

Bardzo trafne spostrzeżenia i prawda do bólu.
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » poniedziałek, 4 gru 2006, 23:27

qrczak napisał(a):Chyba jesteś kolejnym osobnikiem po pakusiu, który ma codziennie prześcieradło prane.
Człowieku nie wiem, czy zauważyłeś, ale wybory tak jakby się skończyły już trochę dni temu. Większości plakatów już nie ma, nie zachowuj się tak jakby tylko jedna strona posuwała się do niecywilizowanych chwytów bo każdy rozsądny człowiek ma świadomość tego, że tak nie było.

Qrczak nie tasuj się.
Prześcieradła nie piorę codziennie bo nie muszę. W odróżnieniu od niektórych ludzików z forum vide miki, mauritus
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » poniedziałek, 4 gru 2006, 23:35

Ja nie biorę udziału w tej pyskówce, więc się odteguj ode mnie.
Czhcesz dyskutować merytorycznie, wątpię, pomimo wszystko zapraszam.
mauritus
Terminator

Postprzez Miki » wtorek, 5 gru 2006, 13:18

Arkadiusz K napisał(a):
qrczak napisał(a):Chyba jesteś kolejnym osobnikiem po pakusiu, który ma codziennie prześcieradło prane.

Qrczak nie tasuj się.
Prześcieradła nie piorę codziennie bo nie muszę. W odróżnieniu od niektórych ludzików z forum vide miki, mauritus

Jasne tylko same aniołki są na tym forum. Czytałem wasze wcześniejsze posty a ty arkadiuszu jesteś jednym z agresywniejszych obrońców nowej władzy.
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » wtorek, 5 gru 2006, 13:22

Arkadiusz K napisał(a):
Miki napisał(a):Wcale nie przesadzam. Karpiniuk zasponsorował Gromkowi kampanię wyborczą

Dowody??

Dowodów na to jest całe mnóstwo ale szkoda ci je przedstawiać bo i tak będziesz szedł w zaparte. Jak cię złapią za rekę to powiesz ze to nie twoja ręka Arkadiuszu. Przyszłość ci pokaże jak kończą karierowicze typu twój pan i władca.............. I zacznij wreszcie merytoryczną rozmowę a nie tylko docinanie.
Miki
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg