Czy ktoś stoi za Gromkiem?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Miki » piątek, 1 gru 2006, 12:43

BLAaa napisał(a):
mauritus napisał(a):Nie wiedzę związku pomiędzy awanturnikiem, a odmową firmowania tego co będzie czynił Karpiniuk rękami Gromka i Błaszczyka.

A co z tym wszystkim ma wspólnego Bogdan Błaszczyk? jestes juz z deka żałosny powtarzając cały czas slogan wymyslony przez sztabowców H. Bieńkowskiego. Tym bardziej, że z prawdą ma on niewiele wspólnego.
A swoją drogą, B. Błaszczyk był i jest w tym mieście osobą, która cieszy się dużym szacunkiem. Czego pewnie nie możesz zrozumieć.

Przede wszystkim dzięki wielkie za opinie. Ale Błaszczyk i szacunek? te słowa strasznie się gryzą :lol: :lol: :lol: :lol: Szacunek to on stracił jak opuszczał prezydencki stołek. Wystarczyło ludziom to co narozrabiał. Nie wyobrażam sobie tego pana jako wiceprezydenta! To będzie jakiś koszmar jeśli przepowiednia się spełni.
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » piątek, 1 gru 2006, 12:49

SAVARY napisał(a):
mauritus napisał(a):Wtedy kiedy HB był PiSu, analogiczne co nie. :lol:

Jak zwykle kłamiesz :lol: :lol: :lol: PiS poparł kandydata na prazydenta w postaci pana Bieńkowskiego - od początku!!! Natomiast SLD popierał pana Rupnika od początku. Dopiero później poprosił o scedowanie głosów na Gromka! A to jest różnica! Nigdy kłamczuszku SLD nie popierało otwarcie Gromka! Ale po co ja Ci to mówię, wszak masz za zasadę obrzucać błotem ludzi na forum :wink: :wink: :wink:

I kto tu klamie? A te wszystkie farbowane lisy skąd się wzięły? No chyba nie powiesz, ze przyszły z lasu.
Ostatnio edytowano sobota, 2 gru 2006, 00:01 przez Miki, łącznie edytowano 1 raz
Miki
Ważniak

Postprzez BLAaa » piątek, 1 gru 2006, 22:43

Miki napisał(a):Przede wszystkim dzięki wielkie za opinie. Ale Błaszczyk i szacunek? te słowa strasznie się gryzą :lol: :lol: :lol: :lol: Szacunek to on stracił jak opuszczał prezydencki stołek. Wystarczyło ludziom to co narozrabiał. Nie wyobrażam sobie tego pana jako wiceprezydenta! To będzie jakiś koszmar jeśli przepowiednia się spełni.

Każdy człowiek zasługuje na szacunek!!
B. Błaszczyk szczególnie - jest radnym, a to oznacza, że społeczność akceptuje jego pracę. Obrażając jego, obrażasz jego wyborców!
Wiceprezydentem nie będzie, ale nie dlatego, że Ty nie chcesz, ale dlatego, że sam nie chce...
Rysiu Szufel prosił, żeby przy nim nie obrażać H. Bieńkowskiego, a ja prosze, żeby przy mnie nie obrażać B. Błaszczyka.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » niedziela, 3 gru 2006, 19:59

Za Gromkiem, przed nim,z boku i z dołu i góry stoi Karpiniuk, pan Janusz nie ma nic do powiedzenia. No może strach i brak decyzyjności byłoby trafniejsze.
mauritus
Terminator

Postprzez myśliwiec » niedziela, 3 gru 2006, 20:30

A jak to powiedział Napoleon w polityce głupota nie stanowi przeszkody. :)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » środa, 20 gru 2006, 10:40

BLAaa napisał(a):
Miki napisał(a):Przede wszystkim dzięki wielkie za opinie. Ale Błaszczyk i szacunek? te słowa strasznie się gryzą :lol: :lol: :lol: :lol: Szacunek to on stracił jak opuszczał prezydencki stołek. Wystarczyło ludziom to co narozrabiał. Nie wyobrażam sobie tego pana jako wiceprezydenta! To będzie jakiś koszmar jeśli przepowiednia się spełni.

Każdy człowiek zasługuje na szacunek!!
B. Błaszczyk szczególnie - jest radnym, a to oznacza, że społeczność akceptuje jego pracę. Obrażając jego, obrażasz jego wyborców!
Wiceprezydentem nie będzie, ale nie dlatego, że Ty nie chcesz, ale dlatego, że sam nie chce...
Rysiu Szufel prosił, żeby przy nim nie obrażać H. Bieńkowskiego, a ja prosze, żeby przy mnie nie obrażać B. Błaszczyka.

Przykro mi ale ode mnie napewno nie dostanie szacunku, za wiele wiem o jego prezydentowaniu. A społecznosć napewno go akceptuje ale jaka, chyba sami zwolennicy sld. A to, ze jest radnym nie daje mu żadnej ochrony. Jest urzędasem w pełnym tego słowa znaczeniu.
Miki
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg