Pozew przeciwko Gromkowi

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » piątek, 24 lis 2006, 14:58

mtex napisał(a):
Demurrer napisał(a):
mtex napisał(a):Tylko sądy w glowie . Może słowo zmuszani nie jest adekwatne ale ma ono tyle synonimow.Jest to jak powiedzial H.Macierewicz "skrot myślowy"

Wykorzystywanie stosunku nadrzędności w celu zmuszania kogoś do określonych działań jest przestępstwem . Powiedz jeszcze tylko komu konkretnie popełnienie takiego przestępstwa zarzucasz, co by nie było wątpliwości.

Demurrer mnie w awantury nie wciągaj, jak masz ochote to targaj sie po sądach. Wstąp do policji i tam sobie ścigaj przestępców , widac ,że masz zacięcie, zreszta pozwij połowę forumowiczów. Nie ośmieszaj sie, daj sobie luzu to jeszcze tylko 2 dni. Nie spinaj sie tak.

Widzisz, forum służy do wyrażania opinii i wymiany poglądów, a nie do oskarżania ludzi o to co ślina jednemu z drugim na język przyniesie. Więc spinać się będę zawsze na takich jak Ty. Poczucie złudnej anonimowości niektórym rozum odbiera. Zastanów się nad tym.

Powiedz jeszcze dlaczego oskarżasz połowę forumowiczów o stosowanie pomówień? Na chwilę obecną to się odnosi tylko do Ciebie. Sprowadzając innych do swego poziomu, wcale się nie wybielisz, a tylko innych niesłusznie obrażasz.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » piątek, 24 lis 2006, 15:39

wiec tak :
sad wydal postanowienie :
".. nakazac uczestnikowi postepowania januszowi gromnkowi, aby zamiescil na wlasny koszt w terminie 48 godzin od uprawomocnienia sie orzeczenia na lamach wydawnictwa "kulisy kolobrzeskie" sprostowania nastepujacej tresci: informuje ze zawarte w "oswiadczeniu kandydata na prezydenta janusza gromka" opublikowanym na lamach "kulis kolobrzeskich" stwierdzenia , iz henryk bienkowski jest tylko kandydatem prawa i sprawiedliwosci bylo nieprawdziwe. "

i na tym skonczmy ten temat :)
j0shu4
Moderator

Postprzez Stavro » piątek, 24 lis 2006, 16:17

SatH^Raa napisał(a):Właśnie pierwszy raz usłyszałem spot Gromka w radiu. Faktycznie kilka razy padło tam sformułowanie "kandydat PiSu". Ale żeby tak od razu się za to obrażać i do sądu? ;)

kampania to kampania...musi byc o niej gloosno :wink:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Konsul » piątek, 24 lis 2006, 16:29

SatH^Raa napisał(a):Właśnie pierwszy raz usłyszałem spot Gromka w radiu. Faktycznie kilka razy padło tam sformułowanie "kandydat PiSu". Ale żeby tak od razu się za to obrażać i do sądu? ;)

To nie chodzi o obrażanie się, a o celowe mówienie nieprawdy. PO w tym przypadku psoługuje się kłamstwem, mija się z prawdą, wciska kit etc. Skoro nie można inaczej to widać sąd musi to powiedzieć. Pytanie dlaczego PO w tej kwsetii kłamie? Bo ktoś podpowiedział, że to zwiększy szanse Gromka? A więc i kłamstwo jest dobre, aby osiągnąć cel.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez QB » piątek, 24 lis 2006, 17:09

mozna sie napinac i filozofowac czy jest kandydatem czy popieranmy przez pis, w kgu jest on kandydatem od poczatku popieranym i wspieranym przez pis, pis nie wystawil swojego kandydata, czyli de facto jest tym kandydatem.

Nie wiem czego sie tu wstydzic??

a koledze simpli proponuje zakrecic sie do jakis słuzb specjalnych bo zawsze ma takie info ze szok :P , bez napinki.
QB
Twardziel

Postprzez BLAaa » piątek, 24 lis 2006, 19:39

Na stronie posła Hoca znalazłem w aktualnościach rózne publikacje róznych regionalnych i lokalnych mediów. A wśród nich artykuł na temat kandydatów PO i PiS. Wyraxnie tam jest napisane, że PiS zaprezentował swojego kandydata... Wiadomo kogo.
Wniosek do sądu w tej sprawie odbieram jako objaw pieniactwa.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Stavro » piątek, 24 lis 2006, 19:40

BLAaa napisał(a):Na stronie posła Hoca znalazłem w aktualnościach rózne publikacje róznych regionalnych i lokalnych mediów. A wśród nich artykuł na temat kandydatów PO i PiS. Wyraxnie tam jest napisane, że PiS zaprezentował swojego kandydata... Wiadomo kogo.

mowisz pieniactwa Blaa...to czemu Bieniu wygral ??
Stavro
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » piątek, 24 lis 2006, 19:51

Stavro napisał(a):
BLAaa napisał(a):Na stronie posła Hoca znalazłem w aktualnościach rózne publikacje róznych regionalnych i lokalnych mediów. A wśród nich artykuł na temat kandydatów PO i PiS. Wyraxnie tam jest napisane, że PiS zaprezentował swojego kandydata... Wiadomo kogo.

mowisz pieniactwa Blaa...to czemu Bieniu wygral ??

A wygrał? Moim zdniem to był to jego największy błąd w tej kampanii. Do ludzi dotarło, że może być niestały w uczuciach i bardzo koniunkturalny.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » piątek, 24 lis 2006, 19:52

Konsul napisał(a):

To nie chodzi o obrażanie się, a o celowe mówienie nieprawdy. PO w tym przypadku psoługuje się kłamstwem, mija się z prawdą, wciska kit etc. Skoro nie można inaczej to widać sąd musi to powiedzieć. Pytanie dlaczego PO w tej kwsetii kłamie? Bo ktoś podpowiedział, że to zwiększy szanse Gromka? A więc i kłamstwo jest dobre, aby osiągnąć cel.

Jak Bieńkowski wyraził się o mnie, że rozmijam się z prawdą, a prawdę znasz, to było dobrze? Pierwszy raz w życiu byłem posądzony o kłamstwo z premedytacją. Dla mnie Bieńkowski nie jest człowiekiem dialogu. To człowiek, który nie wierzy, że ktoś może od niego wiedzieć i umieć więcej. Mam nadzieję, że ta pyszałkowatość zostanie ukarana w dniu wyborów.
Eureka
V.I.P

Postprzez kraall » piątek, 24 lis 2006, 19:56

Bo zgłosiła go CentroprawicaRazem a nie PiS.
Formalnie tak to wygląda, a jak jest w rzeczywistości każdy wie.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez rex » piątek, 24 lis 2006, 19:56

PKW wyraznie podaje że p. Bieńkowski jest kandydatem Centroprawicy Razem .. o co ten spór? ..
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez kraall » piątek, 24 lis 2006, 20:01

Wygląda na to, że PiS w tym zamieszaniu robi za "Czarnego Piotrusia".
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Stavro » piątek, 24 lis 2006, 20:02

rex napisał(a):PKW wyraznie podaje że p. Bieńkowski jest kandydatem Centroprawicy Razem .. o co ten spór? ..

sam tego nie rozumiem...o CO TA CALA KLOTNIA ??
Stavro
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg