niezależność czy kotlet

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » czwartek, 19 sty 2006, 12:25

report5 napisał(a):bal rzecz świeta - dwór się bawi pospólstwo podziwia - tak było od wieków

I za 4 lata zmiana ( w tym przypadku już za rok ). :lol:

Dlaczego prezydent nie zrezygnował z balu i w świetle kamer podczas WOŚP nie przekazał kasy na ten cel ? Miałby lepszą kampanię jak ten bal. Na party przyjdą, najedzą się i napiją i się na niego odleją - czego przykład dali na ostatniej sesji. A może to bal pożegnalny ?
Tak czy siak - proszę mnie oddać mojego schabowego i moją flaszkę - płacę więc chcę zjeść i wypić.
Vin
Uzależniony

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 12:31

Vincenta napisał(a):
report5 napisał(a):bal rzecz świeta - dwór się bawi pospólstwo podziwia - tak było od wieków

Dlaczego prezydent nie zrezygnował z balu i w świetle kamer podczas WOŚP nie przekazał kasy na ten cel ? Miałby lepszą kampanię jak ten bal. Na party przyjdą, najedzą się i napiją i się na niego odleją - czego przykład dali na ostatniej sesji. A może to bal pożegnalny ?
Tak czy siak - proszę mnie oddać mojego schabowego i moją flaszkę - płacę więc chcę zjeść i wypić.

wincenta - nie znam cię ale już bym się z tobą napił i zjadł schabowego - tylko że nie piję i unikam mięsiwa - wiec moze w ramach protestu wypijemy karmelkowe nad morzem a za nami w nocnym mrozie bedzie szedł na dno tytanik z balem na pokładzie... ?

-
report5

Postprzez Vin » czwartek, 19 sty 2006, 12:38

report5 napisał(a):
Vincenta napisał(a):

wincenta - nie znam cię ale już bym się z tobą napił i zjadł schabowego - tylko że nie piję i unikam mięsiwa - wiec moze w ramach protestu wypijemy karmelkowe nad morzem a za nami w nocnym mrozie bedzie szedł na dno tytanik z balem na pokładzie... ?

-

Dobrze. Weźmiemy ze sobą jeszcze wszystkich mieszkańców miasta oburzonych rozrzutnością prezydenta, radnych i urzędników.
Vin
Uzależniony

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 12:51

wszystkich pięciu ?
report5

Postprzez Vin » czwartek, 19 sty 2006, 13:14

report5 napisał(a):wszystkich pięciu ?

No wiesz - jak staniesz z mikrofonem gdzieś przy przystanku na przykład, albo przy pośredniaku albo gdziekolwiek indziej i zaczniesz pytać emerytów i innych czy podoba im się finansowanie party prezydenta ( nie zapomnij dodać , że będzie morze wody i żarcia dla 300! osób ) - to mysle, że bedzie więcej nic pieciu. Nie każdy potrafi mieć tyle zrozumienia dla prezydenta co jego przydupasy. Wszystkie moje sąsiadki emerytki są oburzone. Mówią, że sie Bieńkowskiemu w d...... poprzewracało. Mają rację.
Tak czy siak - ma już zapewnione sporo głosów na NIE w przyszłym roku.
Co zrobią urzędnicy ? Pewnie mu podziekują, że wylądują na trawie. Cztery lata szybko minęły. Na szczęście.
Vin
Uzależniony

Postprzez zając » czwartek, 19 sty 2006, 13:53

300 par x 2 osoby = 600 osób przyszłego eloktoratu :twisted:
za rok następny bal henio zrobi to bedą se dalej hasać.

w tym roku z nagrodzy przyznawanej przez reportów henio zrobi kampanie wyborczą, dlatego wcisnął długiego.
zając

Postprzez Vin » czwartek, 19 sty 2006, 14:16

zając napisał(a):300 par x 2 osoby = 600 osób przyszłego eloktoratu :twisted:

w tym roku z nagrodzy przyznawanej przez reportów henio zrobi kampanie wyborczą, dlatego wcisnął długiego.

zając :lol: wierzysz, że te 600 osób postawi krzyżyk przy jego nazwisku ? :twisted: :lol:

Aż tak się boi, że uważa te 600 osób za odstanią deskę ratunku ? :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » czwartek, 19 sty 2006, 15:21

report5 napisał(a):Oczywiście państwo dziennikarstwo głosu nie w dyspucie nie zabiorą - znowu się naiwnie wygłupiłem.
przeciwnie. zabiora.
otoz ja uwazam, ze jest wielka niesprawiedliwoscia wlaczanie ksd do kapituly - i juz wyjasniam czemu: kazda redakcja ma jednego przedstawiciela. z radia koszalin - idzie wolanski, z radia kolobrzeg - dziemba - obaj panowie sa w ksd. ja nie poszlam wcale, bo mnie to wali kto i za co dostanie konika. to i tak fikcja i w sumie nagroda prezydenta (bo kto ja funduje? dziennikarze? jeszcze czego! ono sa jedynie od wyboru). niesprawiedliwe jest to, ze wlaczajac ksd zapomnielismy chyba o innych redakcjach: ktos koresponduje z gosciem niedzielnym (gdzie gosc niedzielny w kapitule?), ktos inny pracuje takze dla Faktów i Mitów (gdzie fakty i Mity w kapitule?), a ktos zupelnie inny w Tinie i Przyjaciolce (no i co?) guziol - te redakcje nie dostaly zaproszenia. brak konsekwencji. nie mam nic przeciwko ksd - ba sama tam jestem - ale ten brak konsekwencji i sprawiedliwosci.
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez j0shu4 » czwartek, 19 sty 2006, 15:27

myśliwiec napisał(a):
report5 napisał(a):Oczywiście państwo dziennikarstwo głosu nie w dyspucie nie zabiorą - znowu się naiwnie wygłupiłem.
przeciwnie. zabiora.
otoz ja uwazam, ze jest wielka niesprawiedliwoscia wlaczanie ksd do kapituly - i juz wyjasniam czemu: kazda redakcja ma jednego przedstawiciela. z radia koszalin - idzie wolanski, z radia kolobrzeg - dziemba - obaj panowie sa w ksd. ja nie poszlam wcale, bo mnie to wali kto i za co dostanie konika. to i tak fikcja i w sumie nagroda prezydenta (bo kto ja funduje? dziennikarze? jeszcze czego! ono sa jedynie od wyboru). niesprawiedliwe jest to, ze wlaczajac ksd zapomnielismy chyba o innych redakcjach: ktos koresponduje z gosciem niedzielnym (gdzie gosc niedzielny w kapitule?), ktos inny pracuje takze dla Faktów i Mitów (gdzie fakty i Mity w kapitule?), a ktos zupelnie inny w Tinie i Przyjaciolce (no i co?) guziol - te redakcje nie dostaly zaproszenia. brak konsekwencji. nie mam nic przeciwko ksd - ba sama tam jestem - ale ten brak konsekwencji i sprawiedliwosci.

niescislosc robert nie reprezentuje radia kolobrzeg
j0shu4
Moderator

Postprzez myśliwiec » czwartek, 19 sty 2006, 15:33

moze, nie bylo mnie nie wiem
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 15:56

mysliwiec, nie dość że ladany to jeszcze szlachetna - nie za duzo tych zalet - ? oobiście polecam swoją ewoluacje ze szlachetnego buraka w upodlonego swianiaka - będzie fajnie - mówię ci - chox na dno - bedzie miło - a piekła nie ma - wszyscy pójdziemy do nieba - ładny my - śliwcze - to ja cie kusz szę r5 ... no chooooo...
report5

Postprzez myśliwiec » czwartek, 19 sty 2006, 15:59

report5 napisał(a):mysliwiec, nie dość że ladany to jeszcze szlachetna - nie za duzo tych zalet - ? oobiście polecam swoją ewoluacje ze szlachetnego buraka w upodlonego swianiaka - będzie fajnie - mówię ci - chox na dno - bedzie miło - a piekła nie ma - wszyscy pójdziemy do nieba - ładny my - śliwcze - to ja cie kusz szę r5 ... no chooooo...

pomidor
nic wiecej nie moge mowic
podobno sie nie znam 8)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 16:00

zając napisał(a):300 par x 2 osoby = 600 osób przyszłego eloktoratu :twisted:

600 x 200 na twarz = 120.000 zlotych - z budżetu w [beeeep] - a rano tylko kac...

-
report5

Postprzez report5 » czwartek, 19 sty 2006, 16:01

myśliwiec napisał(a):
report5 napisał(a):mysliwiec, nie dość że ladany to jeszcze szlachetna - nie za duzo tych zalet - ? oobiście polecam swoją ewoluacje ze szlachetnego buraka w upodlonego swianiaka - będzie fajnie - mówię ci - chox na dno - bedzie miło - a piekła nie ma - wszyscy pójdziemy do nieba - ładny my - śliwcze - to ja cie kusz szę r5 ... no chooooo...

pomidor
nic wiecej nie moge mowic
podobno sie nie znam 8)

bądź sobą - reszta jest milczeniem

-
report5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg