Telewizja Kablowa Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez gonzo » poniedziałek, 28 lut 2005, 11:55

<!--QuoteBegin-durna baba+26.02.2005, 20:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (durna baba @ 26.02.2005, 20:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Masz rację ! Niechlujny wygląd nie jest halo :guitar: Do tego baaaardzo razi !
[/quote]
Polać mu! Dobrze że w radio nie mam kineskopu. Dobrze że kastrując do radia nie patrzą na mordę. A sie zastanawiam, na co takiego zwracają uwagę w Radiu Koszalin? Nosisz spódnicę? A jaki masz kolor gatek?
gonzo

Postprzez gonzo » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:00

<!--QuoteBegin-vanilla+27.02.2005, 20:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (vanilla @ 27.02.2005, 20:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Kolobrzeg jest dla mnie bardzo wartościowym miastem. Tutaj jest moje miejsce na świecie, czuje do niego ogromny sentyment i zawsze tak bedzie, dlatego też nie jest mi obojetne to co się w nim dzieje i jak jest przedstawiany. Stąd ta notka.

[/quote]
Te, lasencja, weź no powiedz to pod nazwiskiem, a Kołobrzeg stanie się dla ciebie ostatnim miejscem na tym małym świecie. Rzuć to tak magicznie a pryśnie czar twego dzieciństwa. Na którym castingu w tkk ci nie poszło? Nie udało się - nie ma sparwy do radia spróbuj, słyszałam, że adanio szuka kogoś do towarzystwa pomiędzy serwisami zwłaszcza takiego z zacięciem do polonistyki i języka. Jak to było? Nieważne co pomyśli rozum, ważne aby język był giętki? Jakoś tak chyba. :rolleyes:
gonzo

Postprzez gonzo » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:03

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+28.02.2005, 09:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 28.02.2005, 09:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> A dla mnie ważne jest wszystko, informacje i wygląd. [/quote]
Ty, chyba cię z klasztoru wypuścili! Takiś wyposzczony. A jakie wielkie słowa! Dla mnie też jest wszystko ważne, więc drogi frajerze, co to już masz czwarte wcielenie tu, puszczaj swoje bąki w eter. :evil:
gonzo

Postprzez dziurawe kalesony » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:20

<!--QuoteBegin-cushu+28.02.2005, 11:05--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (cushu @ 28.02.2005, 11:05)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> A czemu przeczysz sam sobie? Skoro ona ma prawo do krytykowania osob wystepujacych publicznie, to my mamy prawo do krytykowania jej wystapienia, bo przeciez ona tez to robi publicznie. wolnosc slowa. [/quote]
Wolnośc słowa to możliwośc wyrażania własnego zdania, krytyka to zupełnie coś innego. Ja wyraziłam własne zdanie, nikogo nie krytykując.
dziurawe kalesony

Postprzez dziurawe kalesony » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:24

<!--QuoteBegin-gonzo+28.02.2005, 12:03--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (gonzo @ 28.02.2005, 12:03)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ty, chyba cię z klasztoru wypuścili! Takiś wyposzczony. A jakie wielkie słowa! Dla mnie też jest wszystko ważne, więc drogi frajerze, co to już masz czwarte wcielenie tu, puszczaj swoje bąki w eter. :evil: [/quote]
Puść za mnie tego bąka, myślę że jesteś w tym lepszy.

I pochwal się, które to Twoje wcielenie, bo nie sądzę, że piszesz tylko pod tym nickiem.

:puke: :excl:
dziurawe kalesony

Postprzez cushu » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:25

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+28.02.2005, 13:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 28.02.2005, 13:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Wolnośc słowa to możliwośc wyrażania własnego zdania, krytyka to zupełnie coś innego. Ja wyraziłam własne zdanie, nikogo nie krytykując. [/quote]
Krytyka, to element "wlasnego zdania".. jak chcesz krytykowac nie majac wlasnego zdania?
Tylko ze krytyka z definicja powinna zawierac argumenty.. a wlasne zdanie.. to taki slogan jak brak ci owych argumentow.
cushu
Terminator

Postprzez gonzo » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:27

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+28.02.2005, 12:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 28.02.2005, 12:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Puść za mnie tego bąka, myślę że jesteś w tym lepszy.

I pochwal się, które to Twoje wcielenie, bo nie sądzę, że piszesz tylko pod tym nickiem.

:puke: :excl: [/quote]
To mój 666 wcielenie bo moge się wcielać jak mi sie podoba. Sam piszesz że nic nikomu do tego, tobie też nie. Wsadź se tego wscibskiego nosa w du-pe.

Licytując się powiem ci, że jako Kiejstut Wildstein puszczałeś lepsze bąki.
gonzo

Postprzez dziurawe kalesony » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:30

<!--QuoteBegin-gonzo+28.02.2005, 12:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (gonzo @ 28.02.2005, 12:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To mój 666 wcielenie bo moge się wcielać jak mi sie podoba. Sam piszesz że nic nikomu do tego, tobie też nie. Wsadź se tego wscibskiego nosa w du-pe.

Licytując się powiem ci, że jako Kiejstut Wildstein puszczałeś lepsze bąki. [/quote]
Pudło

Jako Vincenta Vygienta byłam lepsza.

:upsidedwnsmiley:
dziurawe kalesony

Postprzez OMAR » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:36

Obrazek
OMAR

Postprzez gonzo » poniedziałek, 28 lut 2005, 12:40

<!--QuoteBegin-dziurawe kalesony+28.02.2005, 12:30--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (dziurawe kalesony @ 28.02.2005, 12:30)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Pudło
Jako Vincenta Vygienta byłam lepsza. [/quote]
Redaktorku ty myślisz że ty cwany jesteś? Sr-ały muchy bedzie wiosna będzie lepiej trawka rosła. Pogiety to ty jesteś, fakt, ale jako józuś, to dopiero głeś mę głowę. :evil2:
gonzo

Postprzez vanilla » poniedziałek, 28 lut 2005, 18:08

Nie chodzi mi o to, ze w TV wszyscy powinni wyglądac pieknie i idealnie, bo to jest przesada. Niektóre osoby źle mnie zrozumiał, albo niedokładnie czytały. Chodzi o pewne ramy wyglądu dostosowanego do sytuacji. Osoby medialne powinny w jakimś stopniu zainteresowac się tym. Nie przychodzi się przecież na ważne spotkanie czy do pewnych miejsc niestosownie ubranym. Wyglądem własnym czasem wyrażamy wiecej szacunku dla naszego rozmówcy niż robieniem dobrej miny do złej gry. Poza tym niekt mi nie wmówi, że kobieta nie czuje się lepiej kiedy wie, że dobrze wygląda.
Jest taka zasad: oosby ubrane skromnie i mało przebojowo nie zrobia wielkiej furory głosząc najbardziej szczytne hasła. Po prostu ich wygląd nie pasuje zupełnie do głoszonych pogląddów. A w mediach niestety trzeba umiec sie w jakis sposob sprzedac.
Może i jest troszke racji w tym, ze złagodniałam, bo raczej normalnym jest, ze keidy czlowiek wyładuje swoje emocje, wyrazi swoje zdanie uspokaja się.
Gonzo uwazaj z takimi tekstami, bo to Tobie może byc kiedyś niemiło.
Z takim czymś do dziewczyny???
Co z Ciebie za facet? Chyba, że jesteś kobietą to wtedy pogadamy inaczej.
Jednak uważając Cie za faceta wybacz, ale nie zycze sobie takich haseł pod moim adresem.
vanilla

Postprzez keeper » poniedziałek, 28 lut 2005, 18:27

"Jest taka zasad: oosby ubrane skromnie i mało przebojowo nie zrobia wielkiej furory głosząc najbardziej szczytne hasła. Po prostu ich wygląd nie pasuje zupełnie do głoszonych pogląddów. A w mediach niestety trzeba umiec sie w jakis sposob sprzedac."

owszem, jeżeli prowadzisz program w MTV albo rozmowy w tłoku, tudzież jestes kimś na kształt Madzi M. B) W dziennikach jest zasada prosta: prezenter/ka nie może odwracac uwagi od prezentowanej wiadomości, nie może być ani ładna, ani brzydka, im bardziej bezpłciowa tym lepiej<=serio B)
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez niko » poniedziałek, 28 lut 2005, 18:46

<!--QuoteBegin-keeper+28.02.2005, 19:27--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (keeper @ 28.02.2005, 19:27)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> W dziennikach jest zasada prosta: prezenter/ka nie może odwracac uwagi od prezentowanej wiadomości, nie może być ani ładna, ani brzydka, im bardziej bezpłciowa tym lepiej<=serio B) [/quote]
jest wiele ładnych prezenterek,które wcale nie odwaracają mojej uwagi od wiadomości....
np. Anna Kalczyńska z TVN24, chociaż uroda to kwestia gustu i ona może
wcale nie jest ładna...

fakt faktem miło jest oglądać wszelkiej maści programy informacyjne
przezentowane przes osoby uśmiechnięte, sprawiające wrażenie, że serwują
nam te wszystkie newsy z przyjemnością....
niko
Rozgrzewa się

Postprzez keeper » poniedziałek, 28 lut 2005, 18:53

tyle szkół ile stacji. Fakt, ale patrząc na super przystojnego prezentera, ja kompletnie nic nie pamietam z tego dziennika, tylko jego cudne oczy i uśmiech :blush: Ale są wyjątki, nie pamiętam równiez informacji serwowanych przez Panią Justyne P. i Hannę S. <= ta pierwsza sprawia wrażenie jakby się darła na widza, serio, boję się, byla skromniejsza i o wiele lepsza, kiedy byla w tvn 24, główne wydanie Faktów w małej glówce jej namieszało B) A Hania, cóż, praktyka w CNN, nie wyszla jej na dobre, poucza widza, ma taki ton głosu, jakby wykładala katechezę conajmniej. Bardzo lubię Małgorzatę Wyszyńską z teleexpressu. Profesjonalna, dobrze przygotowana.
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez OMAR » poniedziałek, 28 lut 2005, 19:00

Idziesz na loda ? :rolleyes:
OMAR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg