Kołobrzeska "miotła"

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » piątek, 25 maja 2007, 21:13

A tak przy okazji....
Trochę się dziwię tej agresji, niechęcie. Przecie Robert i Jarek pracują w jednej firmie - POLSKIM RADIO.... Przecie powinni wspomgac się na wzajem - jeden młodym,świeżym bystrym spojrzeniem .. ,a drugi doświadczeniem...
POLSKIE RADIO !
Tym bardziej, że spotykają się "razem" w Domu Bożym (czyt. BAZYLICe) przy słowach z pisma ŚWIĘTEGO czytanych przez najbardziej prawych obywateli naszego miasta - POSŁA NA SEJM RZECZEPOSPOLITEJ POLSKIEJ CZESŁAWA HOCA i radnego Henryka Bieńkowskiego.
POKOJ i DOBRO - BRACIA
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » piątek, 25 maja 2007, 21:54

pracowałeś z jednym i drugim - to odpowiedź masz gotową - to jakaś prowokacja... z tym zdziwieniem...

ps. mam kolejne dwa lwy a jeden także używa parkera tylko kulkowego, dobre co ?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez abebe » piątek, 25 maja 2007, 22:25

Moim skromniutkim zdaniem nie ma mowy o żadnych porównaniach, Jarek a potem ......................................... długo długo nic, gazetki szkolne sanatoryjne etc i końca nie widac
Grabski, Adamowicz Stachowski, Mroczek, to legendy RK. teraz ? słuchałem trochę, ale to już nie to.
abebe
V.I.P

Postprzez Deja Vu » piątek, 25 maja 2007, 22:49

mimoza napisał(a):pracowałeś z jednym i drugim - to odpowiedź masz gotową - to jakaś prowokacja... z tym zdziwieniem...

a srebrny ...? :P
Podzielmy się opłatkiem, przyjmijmy BOŻE CIAŁO, odpuśćmy sobie grzechy. Bądźmi prawdziwymi chrześciajanami. Zaśpiewajmy Bogurodzice.
Z Bogiem na ustach panie pośle Hocu łgajmy. Uczmy tego samego syna swego w imie Chrystusa.
Chwalmy Pana.
Amen.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez sara » piątek, 25 maja 2007, 23:19

Deja Vu napisał(a):
mimoza napisał(a):pracowałeś z jednym i drugim - to odpowiedź masz gotową - to jakaś prowokacja... z tym zdziwieniem...

a srebrny ...? :P
Podzielmy się opłatkiem, przyjmijmy BOŻE CIAŁO, odpuśćmy sobie grzechy. Bądźmi prawdziwymi chrześciajanami. Zaśpiewajmy Bogurodzice.
Z Bogiem na ustach panie pośle Hocu łgajmy. Uczmy tego samego syna swego w imie Chrystusa.
Chwalmy Pana.
Amen.

TY! PREZES! A czemu z takim jadem na sieci globalnej po "pisiorkach" jedziesz? Więcej szacunku do ludzi i do ich wiary. Czytają twoje posty nie tylko agnostycy. Włącz ABS bo wypadniesz z trasy.
sara
Dyskutant

Postprzez telka_es » piątek, 25 maja 2007, 23:24

Deja Vu napisał(a):a srebrny ...? :P
Chwalmy Pana.
Amen.

czy Ty oby nie przeginasz..........

troche szacunku dla wiary i dla innych....... :x
telka_es
Terminator

Postprzez sara » piątek, 25 maja 2007, 23:32

Dzięki telka. Widzę, że nie jestem sama. To dobrze. Tak trzymać!
sara
Dyskutant

Postprzez mimoza » sobota, 26 maja 2007, 08:10

Deja Vu nie przeginaj - my tu wszyscy w oparach hipokryzji się unosimy - i nie przypominaj nam, ze należy to samo mówić co myśleć... najpierw modlitwa a później bliźniego jedź po żebrach ile masz sił... łgaj na blixniego, pluj na jego rodzinę i przekaż mu znak pokoju... ucz się Deja jak trzeba żyć... no i śpiewaj na całe gardło nabożnie... z całych sił..
mimoza
Rycerz forum

Postprzez myśliwiec » sobota, 26 maja 2007, 10:36

gadasz juz jak nie POwiem kto ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » sobota, 26 maja 2007, 10:48

moje mysli mają mój copywriter a platformersy chciaz gęby sobie nie wycierają panem Bogiem
mimoza
Rycerz forum

Postprzez myśliwiec » poniedziałek, 28 maja 2007, 13:12

platfusy czy pisiory - ja roznicy nie widze w ich zachowaniach ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez abebe » środa, 30 maja 2007, 22:01

Daga, Bój się proszę Ciebie Boga! Jak zobaczyc i dostrzec rożnicę między chłopcami PeOwcami a ziomami z PISu?Chłopców z PO w Kołobrzegu widac na każdym skrzyzowaniu, a pisiorkowskich ni ma w naszym City, ni ma święta panienko Dagmarko, ni ma ni ma ni ma i nie będzie buehehehehehehehehe
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » czwartek, 31 maja 2007, 20:55

abebe napisał(a):Daga, Bój się proszę Ciebie Boga! Jak zobaczyc i dostrzec rożnicę między chłopcami PeOwcami a ziomami z PISu?Chłopców z PO w Kołobrzegu widac na każdym skrzyzowaniu, a pisiorkowskich ni ma w naszym City, ni ma święta panienko Dagmarko, ni ma ni ma ni ma i nie będzie buehehehehehehehehe

A sam z jednym ostatnio w RK wywiad zrobiłeś, czyli są :)
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg