Propozycja zmian w dziale Miasto

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez r00t » poniedziałek, 5 mar 2007, 10:27

...no ja jestem też za - patrząc na wypowiedzi niektórych ludzi nie mogę się nadziwić jak można (będąc rozpoznawaną osobą w mieście) zachowywać się jak smarkacz. To już jest naprawdę męczące i wydaje mi się, że innego wyjścia nie ma jak kolejne ograniczenia i obostrzenia "forumowych przepisów"...

Co do albumu, Fido ma rację. Mam zamiar zrobić całkowitą moderację. Żadnego wrzucania fotek jak popadnie. Chciałbym, żeby tam znajdowały się zdjęcia kreatywnych forumowiczów, które mają jakąś wartość estetyczną a nie "wklejki" np. dowcipów. Myślę, że obecna sytuacja odstrasza autorów od zamieszczania tam zdjęć, bo znikają w gąszczu śmieci. Całkowita moderacja będzie polegała na tym, że zdjęcie po wysłaniu nie ukaże się od razu, tylko będzie czekało w kolejce na akceptację moderatora.

Temat "Miasta Kołobrzeg" raczej zamknięty a proszę o dyskusję w sprawie albumu.
r00t
Administrator

Postprzez Mafi » poniedziałek, 5 mar 2007, 10:39

I bardzo dobrze! Wreszcie! Skoro ludzie nie potrafią korzystać ze swobód jakie mają, to trzeba je ograniczyć! I niech się podnoszą głosy, że to ograniczenia wypowiedzi i wolnego wyboru - ale zarówno miasto k-g, jak i album wykorzystywane były do osobistych przepychanek.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 5 mar 2007, 10:42 przez Mafi, łącznie edytowano 1 raz
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez telka_es » poniedziałek, 5 mar 2007, 10:41

niech sie staanie jak chce większość ;d
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » wtorek, 6 mar 2007, 23:46

a co zabronisz ?
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia strona