kandydatka PO pyta kandydata PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » środa, 22 lis 2006, 22:11

mauritus napisał(a):
BLAaa napisał(a):Ja też bym do WDW na miejscu Janusza poszedł i na dzień dobry poprosił, żeby debate poprowadził ktos obiektywny, a nie funkcjonariusz ugrupowania popierającego kontrkandydata.

Przecież tyle samo pytań przysługuje jednej i drugiej stronie. Co ma piernik do wiatraka ?

prowadzacy moze manipulowac
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez j0shu4 » środa, 22 lis 2006, 22:12

tyle ze powinien tam pojsc i zarzadac tego w obliczu kamer
a nei wysylac sebastiana do telewizji zeby sprostowal za kase
dla mnie to zenada robienie tego w ten sposob
btw coraz wiecej slysze glosow 'ja nie pojde na wybory"
pytanie dlaczego ? odpowiedz no bo ani jeden ani drugi nie zasluguje na to zeby byc prezydentem po tym co zobaczylem/am w tej kampanii
i to jest prawdziwe przeslanie tej sytuacji
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » środa, 22 lis 2006, 22:13

W pierwszej turze nikt nic nie mówił, jak sztab Dąbkowskiego organizował debatę - stawili się wszyscy i było cacy. A teraz... jakieś manipulacje, malwersacje, układy, podskoki, wyskoki :)

j0shu4 napisał(a):btw coraz wiecej slysze glosow 'ja nie pojde na wybory"
pytanie dlaczego ? odpowiedz no bo ani jeden ani drugi nie zasluguje na to zeby byc prezydentem po tym co zobaczylem/am w tej kampanii

Ten co w moim mniemaniu zasługiwał, odpadł w pierwszej turze... ;/
Ostatnio edytowano środa, 22 lis 2006, 22:14 przez McCool, łącznie edytowano 1 raz
McCool
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » środa, 22 lis 2006, 22:14

mauritus napisał(a):
BLAaa napisał(a):Ja też bym do WDW na miejscu Janusza poszedł i na dzień dobry poprosił, żeby debate poprowadził ktos obiektywny, a nie funkcjonariusz ugrupowania popierającego kontrkandydata.

Przecież tyle samo pytań przysługuje jednej i drugiej stronie. Co ma piernik do wiatraka ?

No ma i to dużo. Np. taki Mariusz Wolański prowadząc debaty bez ceregieli odbierał głos kandydatom, gdy przekraczali czas. W przypadku chłopaków z K 2010 nie byłbym taki pewien. Nie wspomną już o siedzących na sali przygotowanych do zadawania "obiektywnych" pytań. Stąd nie dziwie się, że JG odmówił. Ciekawe, czy HB przyszedłby na debate prezydencka zorganizowana przeze mnie?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 22:22

Dobrze mówisz , tym co przekraczali czas, który dla wszystkich był jednakowy, liczba pytań także. Zgodzę się, że małe poślizgi są nie do uniknięcia. A z tym JG,że odmówił to już pojechałeś na maksa.
mauritus
Terminator

Postprzez pakuś » środa, 22 lis 2006, 22:23

Dobry pomysł - jutro zorganizuj na piątek wieczorem i Ty jako prowadzący.
pakuś
Twardziel

Postprzez Konsul » środa, 22 lis 2006, 22:33

BLAaa napisał(a):Co Ty mówisz Demurrer? Przecież PiS miał tu swojego kandydata, też lekarza jak Hok...
Róznica polegała na tym, że Hok miał na liście jeszcze dwoje innych kołobrzeżan, którzy odbierali mu głosy...

Tak, bardzo znane nazwiska w Kołobrzegu, prawda? :)
Kandydat PO był Radnym minionej kadencji, więc z racji tego był bardziej znany. Pojawiał się też często w mediach, i w samym Kołobrzegu był drugą twarzą "plakatową" po Panu Gromku. Tych czynników nie bierzesz pod uwagę?
Zupełnie nietrafiona diagnoza BLAaa.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 22:49

j0shu4 napisał(a):tyle ze powinien tam pojsc i zarzadac tego w obliczu kamer
a nei wysylac sebastiana do telewizji zeby sprostowal za kase
dla mnie to zenada robienie tego w ten sposob
btw coraz wiecej slysze glosow 'ja nie pojde na wybory"

Tyle tylko, kto kogo wysyła. :wink:
mauritus
Terminator

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg