Poseł S. Karpiniuk wyrzucony z konferencji

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » czwartek, 28 wrz 2006, 18:53

nie
uwazam ze konferencje prasowe sa dla dziennikarzy i tyle
sprzeciwiam sie temu ze robi sie z tego szopki , przychodza ludzie ktorzy trafili tam zupelnie przypadkiem , i powtorze sebastian powinien jezeli chce tam siedziec i koniec
reszta nie zwiazana ze sprawa zawodowo powina wyjsc , napisz mi ktory redaktor prowadzacy strone KSD tam byl bo szczerze nie zauwazylem , a moze nie zwrocilem uwagi
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » czwartek, 28 wrz 2006, 18:58

Jesteś po prostu złośliwy Colberg. Złość przyćmiła Ci umiejętność obiektywnej oceny.
Wczorajsza konferencja posła Karpiniuka jest nie do przebicia, takiej zaciętości, zapalczywości,tylu utopijnych haseł i przekłamań dawno nie słyszałem. Ja,ja, ja jestem prawnikiem i jestem najlepszy mnie nie przekonuje, dlaczego ? pan poseł nie wie , że w Polsce obowiązują różne stawki podatkowe- to przykład.

Redator strony internetowej ?
mauritus
Terminator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 28 wrz 2006, 19:06

Achaja nikt nie zlapal
inna sprawa : to co powiedzial sebastian wczoraj na konferencji prasowej odrzucajac wszelkie epitety i emocje bylo bardzo sensowne
co wiecej w opinii wiekszosci ludzi zainteresowanych tematem wydanie tej ulotki to najwiekszy blad prezydenta , nie ma zadnych tlumaczen o PR , kazdy myslacy czlowiek po przeczytaniu tekstow zawartch na ostatniej stronie ulotki nie ma watpliwosci to ulotka wyborcza
i jako taka powinna byc traktowana
nie mam nic przeciwko ulotkom promujacym dokonania spolek miejskich jednak na taka bezczelna kampanie wyborcza prezydenta przyzwolenia nie ma i nie bedzie
dopoki nie sa wydrukowane opamietajcie sie i zmiencie teksty wewnatrz
trzeba nie miec wstydu zeby czytac to i klamac w zywe oczy ze czarne jest biale
jezeli mauritius masz problem ze znalezieniem tekstow swiadczacych o prowadzeniu kampanii jestem w stanie poswiecic sie i przepisac wytluszczajac co pikantniejsze fragmenty
zreszta chyba nie musisz traktowac wszystkich tu piszacych jak glupkow
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » czwartek, 28 wrz 2006, 19:23

Joszu ja znam stanowisko szefowej fundacji Batorego, chyba się nie pomyliłem w nazwie. Jest w dzisiejszym głosie, chyba pomorza.
Tu jest duży problem, bo Prezydent jest urzędującym prezydentem i wobec powyższego, cały czas robi kampanię, co by nie zrobił to przeciwnicy będą twierdzić, że robi kampanię.

Mówimy za siebie, a nie za wszystkich..może ktoś złapał.
mauritus
Terminator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 28 wrz 2006, 19:27

mauritus napisał(a):Joszu ja znam stanowisko szefowej fundacji Batorego, chyba się nie pomyliłem w nazwie. Jest w dzisiejszym głosie, chyba pomorza.
Tu jest duży problem, bo Prezydent jest urzędującym prezydentem i wobec powyższego, cały czas robi kampanię, co by nie zrobił to przeciwnicy będą twierdzić, że robi kampanię.

Mówimy za siebie, a nie za wszystkich..może ktoś złapał.

nie odwracaj kota ogonem , zawsze wszystkim powtarzalem zeby o kampanii mowic z umiarem i upominalem tych ktorzy wszedzie ja widzieli w wydaniu prezydenta
kilka razy bronilem go w kilku sytuacjach ale tym razem po prostu przegial i koniec
takie jest moje zdanie sadze ze ktos je podzieli
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 28 wrz 2006, 19:28

ziomuś napisał(a):Czy tzn , że na konferencję prasową nie mozę przyjść nikt opróćz dziennikarzy??!! Ciekawe czemu na dzisiejszej konferncji prasowej kandydatów na prezydenta, przyszli nie tylko dziennikarze i nikt nikogo nie wyrzucal....

bo bylo to celowe i wywolane wczesniej zaistniala sytuacja pzreciez to proste i nie wymaga tlumaczenia
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » czwartek, 28 wrz 2006, 19:41

Wszyscy oglądamy konferencje PO, PiS-u, Samoobrony itp. nigdy nie widziałem na takich konferencjach polityków opcji przeciwnej, siedzących na miejscach dziennikarzy,siedzą jak trusie przed telewizorami i oglądają. Jak ktoś zna taki przykład jaki próbował poseł Karpinuk zalegalizować to proszę podać przykład.
mauritus
Terminator

Postprzez Vin » czwartek, 28 wrz 2006, 19:46

nie widzialam zadnej konferencji
i dobrze mi z tym
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg