przez qrczak » wtorek, 16 maja 2006, 09:51
Dobra, bo widzę, że nie rozumiecie tego, że ktoś ma prawo do wyrażania krytycznych opinii.
No to zmieniam swoja wypowiedź pod wpływem uroczego kącika wzajemnej adoracji. Dreams masz rację, temat powinien mieć tytuł inny, ja wiem, na przykład:
Czemu nowe radio jest takie świetne
i komentarz do tematu:
Przyjmujemy tylko słodko pierdzące zachwyty bliskich orgazmu słuchaczy, jak Ci sie nie podoba to milcz, albo skasujemy Ci posta
Więc szanowne, oślepione blaskiem radyja kółko wzajemnej adoracji, ja sie już nie będę tutaj odzywał bo wszystko mnie się bardzo podoba, nawet to, że radio strony nie ma w internecie, nawet podoba mi się to, że czasem milknie mi w samochodzie na długi okres czasu, nawet po długim przemyśleniu uważam, że "mlaskanie", a w przyszłości może nawet charczenie, smarkanie i wymiotowanie jest świetnym środkiem przekazu radiowego. Tak więc chciałbym szanowne kółko wzajemnej adoracji przeprosić za to, że śmiałem cokolwiek skrytykować, będę od teraz milczał jak grób, a nawet może kiedyś w przyszłości zasponsoruję szanownemu kółku wzajemnej adoracji jakąś część garderoby, coby się kółko mogło z tłumu wyznaczać, a ludzie wiedzieli że z kółkiem się nie zadziera bo za kółkiem potężne i jedyne słuszne radyjo w mieście stoi.
Na tym kończę.
Z wyrazami szacunku.
Podły ignorant i krytykant.
Qrczak.