Mierzy mierzy. Tylko jakoś nikt nie jest zainteresowany współpracą.
Fajnego gościa bedziesz miał w programie.
Easy Rider napisał(a):Arturo mierzy wysoko!
A jutro tyle że wkrótkiej piłce wywiadzik z Bogdanem Błaszczykiem - Czterech pancernych razem śpiewamy
)... niestety nie mam możliwości obejrzeć Twój program a szkoda...

ZAINTERESOWANA napisał(a):Easy Rider napisał(a):Arturo mierzy wysoko!
A jutro tyle że wkrótkiej piłce wywiadzik z Bogdanem Błaszczykiem - Czterech pancernych razem śpiewamy
Nie bądź taki i puść mp3 z tym nagraniem na forum (chodzi o śpiew)... niestety nie mam możliwości obejrzeć Twój program a szkoda...
To jak, da radę coś zrobić?
Easy Rider napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Easy Rider napisał(a):Arturo mierzy wysoko!
Nie bądź taki i puść mp3 z tym nagraniem na forum (chodzi o śpiew)... niestety nie mam możliwości obejrzeć Twój program a szkoda...
To jak, da radę coś zrobić?
Jasne, pomyślimy. Program naprawde fajny, myślę że będzie po nim dymeczek

Vincenta napisał(a):Szczerze życzę Bogdanowi Błaszczykowi wzniesienia toastu 2006/2007.
Jak dla mnie może byc prezydentem.
Miły facet.

Długoimienny napisał(a):Vincenta napisał(a):Widziałam urywek, kiedy pan Dąbkowski mówił, że brakuje w programie kogoś z UM. On jest debeściak.
Aha, najlepszy był jego tekst o tym, że, tu cytat z pamięci: konstytucja stanowi, że władza pochodzi od ludu. Pan Dąbkowski jak na doktoranta to strzela w programie na żywo ciekawe bąki. Ja myślałem, że art. 4 Konstytucji stanowi, że władza zwierzchnia w tym kraju należy do narodu, który sprawuje władzę przez swoich przedstawicieli lub bezpośrednio.
No, chyba że A. Dąbkowski miał na myśli konstytucje PRL, choć tam jak pamiętam było, że w PRL władza należy do ludu pracującego miast i wsi. Ale to też nijak się ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości