Stavro napisał(a):Flo napisał(a):Szkoda mi Bienkowskiego....ze ma takich przyglupow w sztabie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gromek nie lepszych zreszta![]()
![]()
![]()
i potem ludzie Gromka lub ludzie Bienkowskiego obejma posadki w UM. Biore hulajnoge i dymam do Australii
Stavro napisał(a):Flo napisał(a):Szkoda mi Bienkowskiego....ze ma takich przyglupow w sztabie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Flo napisał(a):Stavro napisał(a):Flo napisał(a):Szkoda mi Bienkowskiego....ze ma takich przyglupow w sztabie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i potem ludzie Gromka lub ludzie Bienkowskiego obejma posadki w UM. Biore hulajnoge i dymam do Australii
Wszystkim to raczej wyjdzie na dobre.
ziomuś napisał(a):McCool napisał(a):Oooo i takie konkrety mi się podobają. I skoro debata się odbędzie, to może warto, żeby zakończyć wzajemne szczekanie na siebie w tym temacie do środy?Wszystkim to raczej wyjdzie na dobre.
Bo my podajemy tylko konkrety....
pakuś napisał(a):McCool napisał(a):Halo halo, sztabowców tutaj dostatek, więc pytam Was: kiedy w końcu ta debata, bo się doczekać nie mogę?
Środa po 18 w tvp3 na żywo
Didi napisał(a):pakuś napisał(a):McCool napisał(a):Halo halo, sztabowców tutaj dostatek, więc pytam Was: kiedy w końcu ta debata, bo się doczekać nie mogę?
Środa po 18 w tvp3 na żywo
hmmm o 18 to sie kronika zaczyna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 35 gości