Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez rex » poniedziałek, 20 lis 2006, 02:44

albo napisac "mam to w dupie" czy tez dopisac kogos .. np. Osama ibn Laden
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez EKG » poniedziałek, 20 lis 2006, 08:39

Jeju niech to już się skończy (wybory). :help: :help: Nie chodzę na wybory i mam dość tego festiwalu "obiecanek dla ciemnego luda", przymilania, lizusostwa. Nie chce tu dyskutować o obywatelskim obowiązku (zaraz będzie kilka postów z jakiego to wielkiego prawa nie korzystam, ...itd) Po prostu nie wierzę politykom i koniec. Moja sprawa. Ale męczy mnie już ciągłe wyciąganie tych różnych "pięknych" ze skrzynki na listy, te "mordy"wszędzie, drzewa, kioski, samochody,..... strach lodówkę otworzyć. Śmieszy mnie ten "szczurowaty wyścig" i przeraża, że nagle np. jeden z kandydatów ze swoją "świtą" pojawia się na rozgrywkach kołobrzeskiej halówki (tylko kupa śmieci-ulotek została), czy wyśgigi z gratulacjami dla Kotwicy po wygranej z Prokomem. Nagłe zauważanie wszystkich, podawanie rączki, usmiechy, umizgi,obiecanki, nagłe zainteresowanie....
Mam już dosyć. Skoro są tacy dobrzy i tyle dokonali, to chyba: "nie słowa , a czyny". Byli albo są dobrzy, fachowi, to chyba wystarczy żeby przekonać ludzi. Przecież teraz do którego się nie pójdzie to prawie wszysko można załatwić (oczywiście jak go wybiorą). Śmiechu warte i żałosne. A ci wszyscy "obrońcy" danego kandydata to tylko kawalkada ZAINTERESOWANYCH (z tego czy tamtego powodu).
EKG
Ważniak

Postprzez mauritus » poniedziałek, 20 lis 2006, 08:55

M@dF napisał(a):
mauritus napisał(a):Mojej chrzestnicy nie pomógł , bo pomylił wymyk z mostkiem.

Zapewne jest tak jak piszesz... Piszesz juz takie farmazony, ze az sie chce wymiotowac. Wymyk robi sie na drazku a mostek to figura naziemna. Kazdy kto chociaz uczestniczyl w lekcjach w-f w podstawowce Ci to powie, wiec nie obrazaj bylego w-fisty. Twoje falszywe oblicze przeroslo juz wszystko na tym forum. Najpierw obrazasz Gromka jako mauritus a potem juz jako Cezary Kalinowski w zywe oczy wypierasz sie, ze masz taki nick na forum. I nie probuj sie wykrecac, bo obydwoje dobrze wiemy, ze byla taka rozmowa.

Co najmniej drugi raz mnie obrażasz , a ja z Tobą nawet nie rozmawiałem. Co się z Tobą dzieje ? Dzieci nie kłamią.
mauritus
Terminator

Postprzez M@dF » poniedziałek, 20 lis 2006, 09:02

mauritus napisał(a):
M@dF napisał(a):
mauritus napisał(a):Mojej chrzestnicy nie pomógł , bo pomylił wymyk z mostkiem.

Zapewne jest tak jak piszesz... Piszesz juz takie farmazony, ze az sie chce wymiotowac. Wymyk robi sie na drazku a mostek to figura naziemna. Kazdy kto chociaz uczestniczyl w lekcjach w-f w podstawowce Ci to powie, wiec nie obrazaj bylego w-fisty. Twoje falszywe oblicze przeroslo juz wszystko na tym forum. Najpierw obrazasz Gromka jako mauritus a potem juz jako Cezary Kalinowski w zywe oczy wypierasz sie, ze masz taki nick na forum. I nie probuj sie wykrecac, bo obydwoje dobrze wiemy, ze byla taka rozmowa.

Co najmniej drugi raz mnie obrażasz , a ja z Tobą nawet nie rozmawiałem. Co się z Tobą dzieje ? Dzieci nie kłamią.

Ja Ciebie nie obrazam tylko staram sie Ciebie zrozumiec i nie moge. Chodzi mi o to, ze atakujesz Gromka na forum a w rozmowie z nim zaprzeczasz, ze to Ty jestes mauritus. Nie uwazasz, jako inteligentny czlowiek, ze kampania powinna polegac na zachwalaniu swojego kandydata a nie na mieszaniu z blotem przeciwnika?
W Polsce jest taki brzydki zwyczaj, ze jezeli nie mozesz nic dobrego powiedziec na swoja partie to obrazaj przeciwna.
Lubie Gromka i uwazam, ze ma szanse byc dobrym prezydentem. Jak bedzie w rzeczywistosci? Czas pokaze... Zauwaz, ze ani razu nic zlego na Bienkowskiego nie powiedzialem a idac Twoim tokiem rozumowania to powinienem psy na nim wieszac.

Pozdrawiam i licze na zmiane taktyki z Twojej strony.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez mauritus » poniedziałek, 20 lis 2006, 09:21

Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.
mauritus
Terminator

Postprzez M@dF » poniedziałek, 20 lis 2006, 09:42

mauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.

I znowu atakujesz... Na szczescie za tydzien juz to sie skonczy i Ty sie skonczysz. Dalsza polemika nie ma sensu.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez Didi » poniedziałek, 20 lis 2006, 12:49

to juz jest wiocha i totalna zenada...

bank milenium ul. Armii Krajowej sciana obok...

Obrazek
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Flo » poniedziałek, 20 lis 2006, 13:22

Szkoda mi Bienkowskiego....ze ma takich przyglupow w sztabie
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez jeepi_srs » poniedziałek, 20 lis 2006, 14:01

slonkokg napisał(a):Do tego pod szkołą stoi przyczepa z plakatami HB. Nie komentuje.
.

A w czym Ci przeszkadza przyczepa z plakatami ?
Jakos jak twarz Gromka jezdzi po miescie, albo jego gigantyczny face wisi i nad 4you i kolo kazow nikt nie ma problemu.
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez Stavro » poniedziałek, 20 lis 2006, 21:07

Flo napisał(a):Szkoda mi Bienkowskiego....ze ma takich przyglupow w sztabie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gromek nie lepszych zreszta :lol: :lol: :lol: :lol:
Stavro
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg