Nie chodzę na wybory i mam dość tego festiwalu "obiecanek dla ciemnego luda", przymilania, lizusostwa. Nie chce tu dyskutować o obywatelskim obowiązku (zaraz będzie kilka postów z jakiego to wielkiego prawa nie korzystam, ...itd) Po prostu nie wierzę politykom i koniec. Moja sprawa. Ale męczy mnie już ciągłe wyciąganie tych różnych "pięknych" ze skrzynki na listy, te "mordy"wszędzie, drzewa, kioski, samochody,..... strach lodówkę otworzyć. Śmieszy mnie ten "szczurowaty wyścig" i przeraża, że nagle np. jeden z kandydatów ze swoją "świtą" pojawia się na rozgrywkach kołobrzeskiej halówki (tylko kupa śmieci-ulotek została), czy wyśgigi z gratulacjami dla Kotwicy po wygranej z Prokomem. Nagłe zauważanie wszystkich, podawanie rączki, usmiechy, umizgi,obiecanki, nagłe zainteresowanie....
M@dF napisał(a):mauritus napisał(a):Mojej chrzestnicy nie pomógł , bo pomylił wymyk z mostkiem.
Zapewne jest tak jak piszesz... Piszesz juz takie farmazony, ze az sie chce wymiotowac. Wymyk robi sie na drazku a mostek to figura naziemna. Kazdy kto chociaz uczestniczyl w lekcjach w-f w podstawowce Ci to powie, wiec nie obrazaj bylego w-fisty. Twoje falszywe oblicze przeroslo juz wszystko na tym forum. Najpierw obrazasz Gromka jako mauritus a potem juz jako Cezary Kalinowski w zywe oczy wypierasz sie, ze masz taki nick na forum. I nie probuj sie wykrecac, bo obydwoje dobrze wiemy, ze byla taka rozmowa.
mauritus napisał(a):M@dF napisał(a):mauritus napisał(a):Mojej chrzestnicy nie pomógł , bo pomylił wymyk z mostkiem.
Zapewne jest tak jak piszesz... Piszesz juz takie farmazony, ze az sie chce wymiotowac. Wymyk robi sie na drazku a mostek to figura naziemna. Kazdy kto chociaz uczestniczyl w lekcjach w-f w podstawowce Ci to powie, wiec nie obrazaj bylego w-fisty. Twoje falszywe oblicze przeroslo juz wszystko na tym forum. Najpierw obrazasz Gromka jako mauritus a potem juz jako Cezary Kalinowski w zywe oczy wypierasz sie, ze masz taki nick na forum. I nie probuj sie wykrecac, bo obydwoje dobrze wiemy, ze byla taka rozmowa.
Co najmniej drugi raz mnie obrażasz , a ja z Tobą nawet nie rozmawiałem. Co się z Tobą dzieje ? Dzieci nie kłamią.
mauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.
slonkokg napisał(a):Do tego pod szkołą stoi przyczepa z plakatami HB. Nie komentuje.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości