Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » piątek, 17 lis 2006, 22:59

McCool napisał(a):
rex napisał(a):p. Gromek nie chcący prywatyzacji - ot, widac ze PO to łżeliberałowie .. w Szczecinie to samo .. tylko gadaja że są liberalni ale pomysłów zadnych ..

coś Ci się pomyliło rex, z tego co mi wiadomo pan Gromek jest bezpartyjny, więc nie utożsamiaj go z poglądami PO :)

jakim cudem kandydat PO nie zgadza sie z jej pogladami he ?
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » piątek, 17 lis 2006, 23:01

j0shu4 napisał(a):
McCool napisał(a):
rex napisał(a):p. Gromek nie chcący prywatyzacji - ot, widac ze PO to łżeliberałowie .. w Szczecinie to samo .. tylko gadaja że są liberalni ale pomysłów zadnych ..

coś Ci się pomyliło rex, z tego co mi wiadomo pan Gromek jest bezpartyjny, więc nie utożsamiaj go z poglądami PO :)

jakim cudem kandydat PO nie zgadza sie z jej pogladami he ?

j4... nie rozumiesz... Pan Gromek jest bezpartyjny a PO po prostu dało mu mozliwosc wystartowac ze swojej listy...
McCool
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » piątek, 17 lis 2006, 23:03

rozumiem
tak PO dalo mu wystartowac ze swojej listy
sa sie o to pewnie prosil
zartujesz ?
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » piątek, 17 lis 2006, 23:04

wiem że to śmiesznie brzmi, ale oficjalnie tak jest... nawet jak próbuję na spokojnie wytłumaczyć, to wygląda jakbym ironizował :)

a na potwierdzenie, przejrzyj stronę PKW, przy nazwisku Pana Gromka napisane jest "bezpartyjny".
McCool
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » piątek, 17 lis 2006, 23:07

ale ja nie musze patrzec na strone PKW wiem ze jest bezpartyjny
ale nie pisz takich rzeczy jak to ze PO dalo mu wystartowac ze swojej listy
i jeszcze z braku innego pomyslu pewnie dalo mu wystartowac na prezydenta co ?
:wink:
daj spokoj ja sie wcale nie czepiam jego pogladow to nie moja sprawa
j0shu4
Moderator

Postprzez rex » piątek, 17 lis 2006, 23:08

Przychodzi p. Gromek do PO:

- Witam, chciałbym wystartowac z waszych list na radnego oraz byc waszym kandydatem na prezydenta. Mam inne poglądy ale to wam pewnie nie przeszkadza?
- Ależ skąd. Pierwsze miejsce na liscie moze byc? Inne mamy zajete. Co do prezydenta mielismy juz kandydata, ale skoro pan prosi to zgłosimy pana.

Bez jaj McCool ..
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » piątek, 17 lis 2006, 23:09

no co Ty... przecież to sztandarowe hasło, że Pan Gromek nie jest umoczony w partyjne układy a decyzji nie będzie podejmował patrząc na dobro partyjne :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » piątek, 17 lis 2006, 23:10

rex napisał(a):Bez jaj McCool ..

A co? widziałeś? :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » piątek, 17 lis 2006, 23:10

przepraszam za OT ale nie moge sie powstrzymac , to dlaczego nie np. Ojciec Rydzyk ?
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » piątek, 17 lis 2006, 23:11

j0shu4 napisał(a):przepraszam za OT ale nie moge sie powstrzymac , to dlaczego nie np. Ojciec Rydzyk ?

pewnie dlatego, że nie jest zameldowany tutaj :lol:
McCool
Rycerz forum

Postprzez wredniak » piątek, 17 lis 2006, 23:22

Konsul, tak sie sklada, ze nie jestem fanem Gromka i Bienkowskiego rowniez.
Sam wyskoczyles ze sposobem wyslawiania sie Gromka. Ja pokazalem ci tylko, ze inni mowia tak samo a nawet gorzej i pelnia najwyzsze funkcje w panstwie. Czy panowie K. sa twoimi idolami i dlatego tak cie ruszylo ?
Debata teraz to koncert obietnic i pokazy oratorskie. Nic wiecej.
wredniak
Ważniak

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 23:33

McCool napisał(a):
j0shu4 napisał(a):przepraszam za OT ale nie moge sie powstrzymac , to dlaczego nie np. Ojciec Rydzyk ?

Nie tu się urodził i nie tu kończył szkołę , sorry za OT , ale też nie mogłem się powstrzymać. Obiecuję poprawę.
mauritus
Terminator

Postprzez Flo » sobota, 18 lis 2006, 00:29

mauritus napisał(a):
McCool napisał(a):

Nie tu się urodził i nie tu kończył szkołę , sorry za OT , ale też nie mogłem się powstrzymać. Obiecuję poprawę.

trzymamy za nic nie warte slowo
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Eureka » sobota, 18 lis 2006, 11:37

mauritus napisał(a):Są dwa błędy , azbest za darmo na koszt mieszkańców i ulica Kresowa z powodu błędów projektanta.

Zestawienia „kresowej” i „azbestu za darmo na koszt mieszkańców” może dokonać osoba będąca w amoku. Czy zagrożenie utraty stanowiska może do takiego stanu doprowadzić? Skąd ci przyszło do głowy stwierdzenie, że azbest za darmo na koszt mieszkańców? W naszym programie tego nie ma. Wymyśliłeś to na potrzeby wyborcze?

Stało się z tobą coś poważnego. Już nie wiesz, co piszesz, ale wierzysz, że jesteś wielki. Co do azbestu, to najlepiej zrobisz, jak nie będziesz zabierał głosu, bo dwa spotkania z tobą, to czas zmarnowany. W tej sprawie nie potrafiłeś nic zrobić i nie wywiązałeś się po dziś dzień z ustaleń. Jeżeli chcesz, to podam do publicznej wiadomości, ale nie za pomocą forum, tylko w radiu i tkk, jaką szansę pozyskania środków finansowych zmarnowaliście. Dla twojej uciechy zrobię to z kartki, jako oświadczenie. Proponuję byś swoim postępowaniem nie zmuszał mnie do tego.

Na oficjalnej stronie internetowej miasta miałeś umieścić link do naszej strony, ale tego nie zrobiłeś. Z tego punktu zdążysz się jeszcze wywiązać w tygodniu wyborczym. Przypominam ci adres:
http://www.azbeststop.eu.pl
Eureka
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg