Powrót Rupnika!?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 18 maja 2007, 18:23

Firma płaci, firma wymaga :]

Żartowałem nie jechać mnie :]
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 18 maja 2007, 18:45

Arkadiusz K napisał(a):Firma płaci, firma wymaga :]

Żartowałem nie jechać mnie :]

A skąd takie doświadczenia? :) Bez jechania :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 18 maja 2007, 18:56

Skojarzenie Konsul, żaden atak :) Firma płaci za badania :)

Jak tam urlop pogoda dopisuje ? :)
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 18 maja 2007, 18:59

Ładnie jest, ładnie. Niestety powód urlopu sprawia, że nie mogę się z niego cieszyć.
Ale to ot.
Teraz w temacie... zresztą co tu pisać, kto następny???
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » piątek, 18 maja 2007, 20:06

simplicissimus napisał(a):
abebe napisał(a):Dzieki Simpli za wrzuty z Radia Koszalin, bo tutaj w Kołobrzegu prawie nikt go nie słucha. Dzięki Tobie jestem bliżej świata. Dziękuję!

Choć znawco, pokażę ci badania SMG, za które moja firma płaci i wie, gdzie i jak się nas słucha. Dzięki temu, może wreszcie się czegoś nauczysz, bo jak na razie udawanie głupio-mądrego wychodzi ci rewelacyjnie.[/quote
nie rozumiem ja CI dziekuje a Ty mnie jedziesz. luli luli, stojała lipka na polu
abebe
V.I.P

Postprzez sara » piątek, 18 maja 2007, 23:04

mimoza napisał(a):nowy prezes niech zakłada wór pokutny, sypie głowę popiołem i do katedry na leżenie krzyżem - ale i tak mu pis nie wybaczy że studiował w Moskwie - ... szkoda mi Wojtka ale wiem że Rupnik jest doby w funduszach EU - ech pieprzona polityka... będzie kiedyś normalnie? bez politycznej degenery... ?

Będzie normalnie po normalnych wyborach, skończmy rozdawać stanowiska po linii partyjnej i będzie cacy.Daj Boże niech już przestaną cwaniaczyć ci "wielcy" od gierka i jemu podobnych.
sara
Dyskutant

Postprzez mimoza » piątek, 18 maja 2007, 23:09

sara napisał(a):
mimoza napisał(a):nowy prezes niech zakłada wór pokutny, sypie głowę popiołem i do katedry na leżenie krzyżem - ale i tak mu pis nie wybaczy że studiował w Moskwie - ... szkoda mi Wojtka ale wiem że Rupnik jest doby w funduszach EU - ech pieprzona polityka... będzie kiedyś normalnie? bez politycznej degenery... ?

Będzie normalnie po normalnych wyborach, skończmy rozdawać stanowiska po linii partyjnej i będzie cacy.Daj Boże niech już przestaną cwaniaczyć ci "wielcy" od gierka i jemu podobnych.

rozumiem sara, że wiesz jak to zrobić?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez qrczak » sobota, 19 maja 2007, 10:13

Fajnie port teraz w czerwonych rękach, dwie najważniejsze posady czerwonka ma to będzie rządzić. W końcu przekonamy się czy pan od przecinania wstęg faktycznie jest taki dobry w pozyskiwaniu funduszy europejskich, mieszkańcy go nie chcieli, Politechnika też nie bardzo to go port zachciał. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez telka_es » sobota, 19 maja 2007, 10:42

to już nie czerwonka...... powoli niebieskie farby przybierają.......... 8)
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » sobota, 19 maja 2007, 10:46

Rupnik będzie maił ciężko by się wykazać zdobywaniem funduszy, nikt z obecnie mających wpływ na ich przydział nie lubi czerwonki, to po pierwsze, po drugie - w porcie wszystko co jest do zrobienia zostało zaplanowane przez Grzymkowskiego a starania o rozbudowę rozpoczynał jeszcze Jacek Woźniak, więc Rupnik będzie tylko zbierał pochwały za poprzedników, podobnie Dni Morza - duża część pracy zrobiona przez Grzymkowskiego, - zatem co zostało dla Rupnika oprócz splendorów i pensji.... działalność polityczna?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez qrczak » sobota, 19 maja 2007, 11:25

mimoza napisał(a):Rupnik będzie maił ciężko by się wykazać zdobywaniem funduszy, nikt z obecnie mających wpływ na ich przydział nie lubi czerwonki, to po pierwsze, po drugie - w porcie wszystko co jest do zrobienia zostało zaplanowane przez Grzymkowskiego a starania o rozbudowę rozpoczynał jeszcze Jacek Woźniak, więc Rupnik będzie tylko zbierał pochwały za poprzedników, podobnie Dni Morza - duża część pracy zrobiona przez Grzymkowskiego, - zatem co zostało dla Rupnika oprócz splendorów i pensji.... działalność polityczna?

I wstęg przecinanie. W tym wszyscy towarzysze wyćwiczeni są. I pójdzie kolejna legenda, że pan doktor jest wspaniały, doskonały itd.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez McCool » sobota, 19 maja 2007, 11:51

qrczak napisał(a):I wstęg przecinanie. W tym wszyscy towarzysze wyćwiczeni są. I pójdzie kolejna legenda, że pan doktor jest wspaniały, doskonały itd.

Przykre.
McCool
Rycerz forum

Postprzez qrczak » sobota, 19 maja 2007, 13:27

McCool napisał(a):
qrczak napisał(a):I wstęg przecinanie. W tym wszyscy towarzysze wyćwiczeni są. I pójdzie kolejna legenda, że pan doktor jest wspaniały, doskonały itd.

Przykre.

Może i przykre, ale mnie to się nasunęło po podsumowaniu jakiego dokonał mimoza.
Wydaje mi się, że dla nowego prezesa portu nadszedł czas na emeryturę, a spółką powinien kierować ktoś znacznie młodszy kto ma wykształcenie w tym kierunku, ale to przecież spółka miejska gdzie upycha się wszystkich zasłużonych kolegów i przyjaciół, tam kwalifikacje są nieważne. Liczą się zasługi i chęci.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Bruno » sobota, 19 maja 2007, 13:30

qrczak napisał(a):powinien kierować ktoś znacznie młodszy kto ma wykształcenie w tym kierunku, ale to przecież spółka miejska gdzie upycha się wszystkich zasłużonych kolegów i przyjaciół, tam kwalifikacje są nieważne. Liczą się zasługi i chęci.

Przyklad idzie z gory - patrz co wyprawia Samoobrona za aprobata PiS.
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez telka_es » sobota, 19 maja 2007, 17:04

Bruno napisał(a):
qrczak napisał(a):powinien kierować ktoś znacznie młodszy kto ma wykształcenie w tym kierunku, ale to przecież spółka miejska gdzie upycha się wszystkich zasłużonych kolegów i przyjaciół, tam kwalifikacje są nieważne. Liczą się zasługi i chęci.

Przyklad idzie z gory - patrz co wyprawia Samoobrona za aprobata PiS.

I TU CAŁY PRADOKS!

Mówią że to złe, fuj i ble...... a robią to samo - to gdzie tu konsekwencja......???????

:lol: śmiechu warte to wszystko :lol:
telka_es
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg