Żartowałem nie jechać mnie
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
simplicissimus napisał(a):abebe napisał(a):Dzieki Simpli za wrzuty z Radia Koszalin, bo tutaj w Kołobrzegu prawie nikt go nie słucha. Dzięki Tobie jestem bliżej świata. Dziękuję!
mimoza napisał(a):nowy prezes niech zakłada wór pokutny, sypie głowę popiołem i do katedry na leżenie krzyżem - ale i tak mu pis nie wybaczy że studiował w Moskwie - ... szkoda mi Wojtka ale wiem że Rupnik jest doby w funduszach EU - ech pieprzona polityka... będzie kiedyś normalnie? bez politycznej degenery... ?
sara napisał(a):mimoza napisał(a):nowy prezes niech zakłada wór pokutny, sypie głowę popiołem i do katedry na leżenie krzyżem - ale i tak mu pis nie wybaczy że studiował w Moskwie - ... szkoda mi Wojtka ale wiem że Rupnik jest doby w funduszach EU - ech pieprzona polityka... będzie kiedyś normalnie? bez politycznej degenery... ?
Będzie normalnie po normalnych wyborach, skończmy rozdawać stanowiska po linii partyjnej i będzie cacy.Daj Boże niech już przestaną cwaniaczyć ci "wielcy" od gierka i jemu podobnych.

mimoza napisał(a):Rupnik będzie maił ciężko by się wykazać zdobywaniem funduszy, nikt z obecnie mających wpływ na ich przydział nie lubi czerwonki, to po pierwsze, po drugie - w porcie wszystko co jest do zrobienia zostało zaplanowane przez Grzymkowskiego a starania o rozbudowę rozpoczynał jeszcze Jacek Woźniak, więc Rupnik będzie tylko zbierał pochwały za poprzedników, podobnie Dni Morza - duża część pracy zrobiona przez Grzymkowskiego, - zatem co zostało dla Rupnika oprócz splendorów i pensji.... działalność polityczna?
McCool napisał(a):qrczak napisał(a):I wstęg przecinanie. W tym wszyscy towarzysze wyćwiczeni są. I pójdzie kolejna legenda, że pan doktor jest wspaniały, doskonały itd.
Przykre.
qrczak napisał(a):powinien kierować ktoś znacznie młodszy kto ma wykształcenie w tym kierunku, ale to przecież spółka miejska gdzie upycha się wszystkich zasłużonych kolegów i przyjaciół, tam kwalifikacje są nieważne. Liczą się zasługi i chęci.
Bruno napisał(a):qrczak napisał(a):powinien kierować ktoś znacznie młodszy kto ma wykształcenie w tym kierunku, ale to przecież spółka miejska gdzie upycha się wszystkich zasłużonych kolegów i przyjaciół, tam kwalifikacje są nieważne. Liczą się zasługi i chęci.
Przyklad idzie z gory - patrz co wyprawia Samoobrona za aprobata PiS.
?????
śmiechu warte to wszystko 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości