Zmiana Wiceprezydenta

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » sobota, 31 mar 2007, 16:11

a szkoda bo warto bylo poznac
pewnie jeszcze bedzie okazja
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » sobota, 31 mar 2007, 17:21

dajcie spokoj juz przy sobocie
simpli nie musiales atakowac Achaji
nic zlego nie napisala
szkoda dobrego wiceprezydenta i tyle
z drugiej strony pelen szacunek dla niego ze potrafil oddac sie do dyspozycji z pelna klasa
konkretnie szczerze i na temat , przyjal na siebie odpowiedzialnosc za slowa innych i koniec
predzej czy pozniej mam nadzieje zajmie sie polityka i miasto bedzie mialo z niego duzo pozytku , zycze mu powodzenia
a mirkowi wytrwalosci na nowym stanowisku , spadnie na niego teraz ogrom pracy i odpowiedzialnosci
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » sobota, 31 mar 2007, 17:31

tak zauwazylem
wobec dwoch osob silnie zaangazowanych w kampanii wyborczej
no i co z tego
jakby mi ktos zaszedl za skore bylbym ostrzejszy i bardziej dociekliwy
zwykla polityka tyle ze w wydaniu lokalnym , nie ma sie co szarpac
jak ktos ma pretensje niech idzie do sadu o pomowienie
zmieni sie wladza bedzie vice versa , fortuna kolem sie toczy
sadze ze przesadzacie z napinaniem muskulow
j0shu4
Moderator

Postprzez mimoza » sobota, 31 mar 2007, 19:10

umarł król niech zyje król - M. Tesikowski - będzie według mnie nowym otwarciem na sprawy kultury w mieście - to pierwszy wice tego resortu nie przypadkowy i z dorobkiem art.
mimoza
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » sobota, 31 mar 2007, 19:47

mimoza napisał(a):umarł król niech zyje król - M. Tesikowski - będzie według mnie nowym otwarciem na sprawy kultury w mieście - to pierwszy wice tego resortu nie przypadkowy i z dorobkiem art.

taaaaaaaa
BLAaa
Uzależniony

Postprzez killer » sobota, 31 mar 2007, 20:54

simplicissimus napisał(a):
j0shu4 napisał(a):zwykla polityka tyle ze w wydaniu lokalnym , nie ma sie co szarpac

Jasne. Tylko my dziennikarze jesteśmy od recenzowania tej polityki w wydaniu lokalnym.

Wracając do Mielcarka. Zaciekawił mnie komunikat na stronie internetowej UM. Czytamy tam:

W dniu dzisiejszym tj. 30.03.2007 r. Prezydent Miasta Janusz Gromek przyjął rezygnację pana Bernarda Mielcarka z funkcji zastępcy prezydenta do spraw społecznych.
http://www.kolobrzeg.pl

Zdziwiłem się, bo z tego co pamiętam, na konferencji B. Mielcarek poinformował, że odda się do dyspozycji prezydenta, a nie że zrezygnuje z funkcji. Sprawdziłem u źródła i rzeczywiście: żadnej rezygnacji nie było. Pomyłka czy celowe działanie w ramach polityki w wydaniu lokalnym?

och...polowanie na verrrrrry zły rzecznik?bo przecież to MK odpowiada za info na stronie UM :-)
killer
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg