Pierwszy kontrkandydat dla obecnego prezydenta w wyborach

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez McCool » niedziela, 4 lut 2007, 12:56

Takich jaj, jak teraz mamy, to chyba od 17 lat nie było :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Semerchet » niedziela, 4 lut 2007, 13:06

Czekamy z nicierpliwością na wyniki śledztwa detektywa Zawadzkiego.
Semerchet
Ważniak

Postprzez qrczak » niedziela, 4 lut 2007, 13:08

Semerchet napisał(a):Czekamy z nicierpliwością na wyniki śledztwa detektywa Zawadzkiego.

Oj, będzie kolejna rozdmuchana afera detektywa inwektywa. :lol:
Fajnie, w koncu będzie się coś działo.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Wald » niedziela, 4 lut 2007, 21:00

Konsul napisał(a):Gadaj zdrów Wald. Ile głosów zyskał Twój kandydat? Pamięć już nie ta?
H. Bieńkowski tak powiedział, bo przejmuje się losami Kołobrzegu i ich mieszkańców, ma wiele do zaoferowania i niezbędne doświadczenie do realizacji swoich planów. Gorzka prawda dla niektórych.

Ej drogi Kolego! A skąd Ty wiesz, kto był moim kandydatem?
Tylko jest pewne, że nie Pan Henio! Reszta jest milczeniem...
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez stefan » niedziela, 4 lut 2007, 22:27

Konsul napisał(a):Gadaj zdrów Wald. Ile głosów zyskał Twój kandydat? Pamięć już nie ta?
H. Bieńkowski tak powiedział, bo przejmuje się losami Kołobrzegu i ich mieszkańców, ma wiele do zaoferowania i niezbędne doświadczenie do realizacji swoich planów. Gorzka prawda dla niektórych.

przejmuje sie :?: ,nie bądz śmieszny i obłudny -poprostu chce wrócić do koryta i tyle
konsul ,nie ośmieszaj sie bo nikt nie wierzy w te śmieszne demagogie i obłudne gadania

naprawde społeczeństwa w dzisiejszych czasach nie można na to już złapać
stefan
Bywalec

Postprzez ewe » poniedziałek, 5 lut 2007, 08:03

Na pewno pan Bieńkowski jest dobrym fachowcem w zarządzaniu i tylko na takich powinno się głosować w wyborach. Ale to nie znaczy, że chciałbym aby on i jego ekipa wróciła po raz czwarty. To już za dużo i obawiam się zmanierowania władzy. Myślę tez ,na przekór prawionym tu peanom na jego cześć, że wszystkie albo prawie wszystkie pomysły juz wyczerpał. Pan Gromek niestety nie jawi mi się jako fachowiec który na swoja zgubę otacza sie także ludźmi ,ktorym daleko do zarządzania administracją /może poza kilkoma wyjątkami/ Ale gdzie szukać trzeciego? Czy Kołobrzeg jest skazany na taką alternatywę?
Jednego jestem pewien , jeśli będą drugie wybory, to pan Gromek przegra na rzecz pana Bieńkowkiego, przy o wiele obnizonej frekwencji. I wszyscy dobrze wiedzą, że jeśli PO chce sie utrzymać przy władzy to wystartować musi pan Karpiniuk.
ewe
Gwiazdor

Postprzez pifpaf » poniedziałek, 5 lut 2007, 14:43

ewe napisał(a):Na pewno pan Bieńkowski jest dobrym fachowcem w zarządzaniu i tylko na takich powinno się głosować w wyborach. Ale to nie znaczy, że chciałbym aby on i jego ekipa wróciła po raz czwarty. To już za dużo i obawiam się zmanierowania władzy. Myślę tez ,na przekór prawionym tu peanom na jego cześć, że wszystkie albo prawie wszystkie pomysły juz wyczerpał. Pan Gromek niestety nie jawi mi się jako fachowiec który na swoja zgubę otacza sie także ludźmi ,ktorym daleko do zarządzania administracją /może poza kilkoma wyjątkami/ Ale gdzie szukać trzeciego? Czy Kołobrzeg jest skazany na taką alternatywę?
Jednego jestem pewien , jeśli będą drugie wybory, to pan Gromek przegra na rzecz pana Bieńkowkiego, przy o wiele obnizonej frekwencji. I wszyscy dobrze wiedzą, że jeśli PO chce sie utrzymać przy władzy to wystartować musi pan Karpiniuk.

Ewe obyś nie był proprokiem...ale to prawda, że p.Karpiniuk już tak jest zdeterminowany, że pewnie rozważa taką możliwość (ubiegania się teraz o urząd Prezydenta Miasta,bo w przyszłości to na pewno się szykuje). Oby nie, bo tak zdeterminowany człowiek pokazał już co potrafi a więcej nie chcę zobaczyć ... :cry:
pifpaf
Dyskutant

Postprzez ewe » poniedziałek, 5 lut 2007, 20:26

Według mojej oceny, "bycie" pierwszym w mieście jest lepsze jednak od bycia jednym z 460, nawet w Warszawie, tam niestety rządzi góra partii i jej należy się podporządkować
ewe
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg