Radni powiatu chcą przeznaczyć diety na cele charytatywne

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mauritus » niedziela, 17 gru 2006, 23:29

Żeby było jasne, ja nie krytykuję , każdy z pieniędzmi robi co chce. każdy biedny n tym zyska, czasami mam wrażenie , ze bieda nikomu w oczy nie zagląda.
Ja pomagam i nie mam ochoty się tym chwalić, moja sprawa i ich jak to robią. JA oceniam sam fakt iefekt , Wy politykę i wasz scenariusz :evil:
mauritus
Terminator

Postprzez Syriusz » niedziela, 17 gru 2006, 23:38

mauritus napisał(a):Żeby było jasne, ja nie krytykuję , każdy z pieniędzmi robi co chce. każdy biedny n tym zyska, czasami mam wrażenie , ze bieda nikomu w oczy nie zagląda.
Ja pomagam i nie mam ochoty się tym chwalić, moja sprawa i ich jak to robią. JA oceniam sam fakt iefekt , Wy politykę i wasz scenariusz :evil:

Kiedy spółki miejskie i nie tylko, wiedzą kto płaci i kto zleca !!!! :wink: :wink: :wink:
Syriusz
Mistrz klawiatury

Postprzez Miki » poniedziałek, 18 gru 2006, 12:10

Bonhart napisał(a):
loisslane napisał(a):Bardzo szlachetny pomysł, który pozwala myśleć cieplej o samorządowcach. A co do radnego Mielnika, o ile pamiętam, dotąd w ogóle nie brał pieniędzy za sprawowanie tej funkcji.

dokladnie...

ale dac moze ze swoich...co to jest 100 zl...

symboliczna 100 to tylko propozycja właśnie ze wzglęgu na to, że niektórzy radni są bezrobotni i każdy z nich powinien dać tyle ile uważa i na ilę go stać a to miała być tylko propozycja. Przynajmniej ja tak myślę.
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » poniedziałek, 18 gru 2006, 12:18

BLAaa napisał(a):Radny Legun popisuje się pod publikę...
proponuje powołać komitet, który regularnie co miesiąc będzie inkasował od radnego 500 zł (1/2 diety). A jak juz sie rozpędził, to może i całego tysiaka...

To wszystko wcale nie miało służyć jako rozgłos. Ludzie nie mają zaufania do polityków i to miało poprawić ich wizerunek w oczach mieszkańców a główny cel to pomimo różnych sporów wśród radnych, zjednoczenie w słusznej sprawie i pomoc potrzebującym. Bardzo się cieszę że wyszedł z taką inicjatywą i to w okresie przedświątecznym. To mają być stypendia dla dzieciaków z naszego miasta lub coś w tym stylu a to znakomity prezent na przyszły rok. A skoro radni idac do wyborów deklarowali się pracować w interesie miasta to taka pomoc napewno to potwierdzi i pokaże komu chodziło o miasto a komu o dietę :P
Miki
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg