Mafi napisał(a):Ja tak sobie myślę, że przydałby się trzeci kandydat. taki, który po pierwszej turze miał minimalną ilość głosów, taki którego nikt by się nie obawiał... Jestem pewna, że po takiej kampanii, jaka teraz ma miejsce, trzeci kandydat by wygrał.

Mafi napisał(a):Stavro napisał(a):ale sa tylko dwaj Mafi... taka ordynacja
Wiem ilu ich jest. Do dwóch liczyć umiem. Zresztą nie da się nie widzieć... Tak sobie gdybam. Kumasz?
SatH^Raa napisał(a):Tomek_Ziomek napisał(a):Ze mnie taki bojówkarz jak z koziej... Głosowałem w wyborach na członków dwóch przeciwnych partii. W zależności od tego do czego to wybory były.
Nie ty jeden. Trzy kartki, trzy listy.To normalne, że w wyborach samorządowych głosuje się na konkretnych ludzi.
Ale trzymajmy się proszę głównego tematu, bo i tak tu się zaraz Kongo zrobi...
Tomek_Ziomek napisał(a):Tak poza tym w temacie jest znak zapytania i wcale nie napisałem, że to akurat pan Gromek im to nakazał robić.
rysio napisał(a):Tomek_Ziomek napisał(a):Tak poza tym w temacie jest znak zapytania i wcale nie napisałem, że to akurat pan Gromek im to nakazał robić.
Taaaak? A ja uważam, że to manipulacja. Pomijając "preferencje wyborcze" pisanie zdania w trybie oznajmującym i stawianie po nim znaku zapytania zamiast kropki, pomijając już implikację braku wykształcenia, nie czynią rzeczonego zdania pytaniem.
Tomek_Ziomek napisał(a):http://www.pardon.pl/ - pierwszy artykuł "Górnicy powinni ginąć?". Nawet jeżeli to również jest "błąd" to nawet najlepsi popełniają takowe.
Pathetic.
rysio napisał(a):
Taaaak? A ja uważam, że to manipulacja. Pomijając "preferencje wyborcze" pisanie zdania w trybie oznajmującym i stawianie po nim znaku zapytania zamiast kropki, pomijając już implikację braku wykształcenia, nie czynią rzeczonego zdania pytaniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości