Henryk Bieńkowski - kandydat PiS-u

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ewe » środa, 22 lis 2006, 10:06

A czy Solidarność kogoś popiera ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 18:11

A dla mnie ten temat do zamknięcia!!!!!!!
Prezydent jest kandydatem centroprawicy, sam tak twierdzi.
Poseł Hoc z PiSu też tak twierdzi.
Widzieliśmy listy i jest tam jak byk, że jest kandydatem centoprawicy, na plakatach też to widać.
Gromek kłamie.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 18:24

Wybory Prezydenta Miasta
Numer na liście Nazwisko i imiona Wiek Wykształcenie Miejsce zamieszkania przynależność i poparcie Liczba głosów % głosów Wybrany
1 Bieńkowski Henryk 57 wyższe Kołobrzeg, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Wyborców "Centroprawica Razem", nie należy do partii politycznej 5483 34,35% Dopuszczony do ponownego głosowania.

http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmi ... id=320801&
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » środa, 22 lis 2006, 22:28

Gazeta Kołobrzeska, ale też inne: poseł PiS promuje Henryka Bieńkowskiego.
prawda jest taka, że liberał Bieńkowski i konserwa PiS zawarły związek małżeński z rozsądku. HB nie miał wystarczającego zaplecza, a PiS kandydata na prezydenta.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » środa, 22 lis 2006, 22:33

A ja proszę ponownie zamknąć ten nieprawdziwy temat.
mauritus
Terminator

Postprzez Wirnik » czwartek, 23 lis 2006, 01:06

...uwielbiam sztucznie naciągnięty uśmiech Henryka w jego reklamach.....i jeszcze to ze podaje dłoń ....hehehehehehe........jak go znam to jeszcze mi nie podał dłoni /jako pierwszy/ od ładnych paru lat !!!!!!!!!!!!!!!.............i nie tylko mojej osobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!......................papa z rzymu tez pewnie klękać przed nim powinien.....
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Didi » czwartek, 23 lis 2006, 08:00

Achaja napisał(a):a ja właśnie znalazłam "ulotkę" na klamce...

już raz były ulotki nie finansowane ze środków wyborczych- te na szczęście nie trafiły do naszych domów, teraz mamy kolejną

co mam jej dużo do zarzucenia:

-nie jest napisane z jakich środków jest finansowana... ;/

-jest marnej jakości, choć ze zdjęciem z bilbordu... ;/

-a treść... żenujące… jaki kandydat taka treść... ;/

i by nie było wątpliwości wychwala kandydata PiSu – Bieńkowskiego

zrywanie plakatów, Madejski z przyczepką, lewe ulotki… pięknie panie kandydacie…

czy nasze miasto też tak pan „prowadził” jak kampanie?…

w tresci ulotki jest tez informacj ao tym ze chce on podlaczyc podczele do kablowki i internetu...co sam skutecznie najpierw zablokowal...

dwa w spocie tv emitowanym w tkk przed wydarzeniami kupcy ze szczek go popieraja...robia to tylko dlatego ze kilka dni temu oiecal nie przeniesc ich na okopowa i obical ponoc postawienie nowych bud dla ich sklepikow...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez M@dF » czwartek, 23 lis 2006, 08:34

mauritus napisał(a):A ja proszę ponownie zamknąć ten nieprawdziwy temat.

Ja proponuje zamknac wszystkie tematy, w ktorych Ty sie wypowiadasz.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 08:38

Nawet podłączył się pod azbest. Jeszcze parę tygodni temu toczył walkę z grupą AZBEST-STOP a teraz jej idea staje się jego karta przetargową w wyborach. Janusz Gromek od chwili powołania grupy popierał walki z azbestem i nie wykorzystuje tego faktu w walce wyborczej. Uznał, że nie należy tak robić. Bieńkowski takich skrupułów nie ma. Fe panie Bieńkowski.
Eureka
V.I.P

Postprzez Didi » czwartek, 23 lis 2006, 08:47

Sloneczko jestes w bledzie :)

Jutro rano obudzimy sie w nowym innym kolobrzegu zaplakatowanym tak ze bedziesz sie bala otworzyc lodowke bo kandydat tez juz tam bedzie...

dwa dni do ciszy wiec oba komitety teraz beda dopiero szalaly od czarnego PR po plakaty zamalowywania zrywania no masakra bedzie :D
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 08:53

slonkokg napisał(a):Achaja, oby do jutra do 00:00. A potem już niedziela. I bedzie wszystko jasne. Tymczasem nie warto tracić nerwów przez te akcje w mieście, w blokach, na wiszących klamkach, w jeżdząccych windach itp.

Sport nauczył mnie, że lekarstwem na złośliwe i bolesne faule, jest pokazanie, że potrafisz być równie niebezpieczny.
Eureka
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg