Nowe twarze w samorządach

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » środa, 25 paź 2006, 07:22

report napisał(a):
j0shu4 napisał(a):report zagramy cos moze za 4 albo 8 lat :)

niezły był tekst Kalisza - cytuje niedokładnie - mam 51 lat i coś czuję, że czas się żegnać z polityką....

w naszym mieście - czy tylko? - panuje dyktatura starców...

Czyli według Ciebie, jak ktoś ma np. 53 lata, to nie powinien startować do samorządu, tak?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » środa, 25 paź 2006, 07:29

demi - jak tam wyleczyłeś już kaca - po tym jak twój idol wyparł się pisu? czy udajesz że nic się nie stało - ?

z tym wiekiem to oczywiście żart - ale żart dla wyluzowanych a nie zestersowanych, dlatego nie załapałeś, słuchaj starszych i pij mleko, będziesz wielki...
report

Postprzez scotsman » środa, 25 paź 2006, 09:18

simplicissimus napisał(a):
Demurrer napisał(a):Jak rodzina wchodzi do polityki, wówczas podlega ocenom jak każdy polityk. Sam to odczułem na własnej skórze.

Zgodnie z prawem, kandydat do samorządu jest osobą publiczną nie prywatną. Dlatego uważam kasowanie postów i tłumaczenie tego względami rodzinnymi, czy nie mieszania rodziny, za nieporozumienie.

akurat musze sie zgodzic z panem Simpli...
scotsman

Postprzez j0shu4 » środa, 25 paź 2006, 10:52

simplicissimus napisał(a):
Demurrer napisał(a):Jak rodzina wchodzi do polityki, wówczas podlega ocenom jak każdy polityk. Sam to odczułem na własnej skórze.

Zgodnie z prawem, kandydat do samorządu jest osobą publiczną nie prywatną. Dlatego uważam kasowanie postów i tłumaczenie tego względami rodzinnymi, czy nie mieszania rodziny, za nieporozumienie.

zgodze sie pod jednym warunkiem
kandydat odpowiada za siebie i do niego prosze kierowac posty i zapytania
primo chodzilo o offtopy czyli posty nie w temacie , secundo o wylaczenie watkow rodzinnych
kandydat to kandydat wszystkie kwestie jego kandydowania powinny byc kierowane do neigo , nie do czlonkow jego rodziny
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 11:55

Ja również muszę się zgodzić z Simplim.

:lol: demagogia josz, wybacz. Pamiętasz jak pisano o rodzinie prezydenta, i co ?
mauritus
Terminator

Postprzez j0shu4 » środa, 25 paź 2006, 11:57

co ty wiesz o demagogii ? w dawnym komitecie cie nauczyli definicji ?
tak samo cialem posty z tematu o synie prezydenta , choc sytuacja byla troche inna nie uwazasz ? jazda po pijanemu wicedyrektora szkoly a kandydowanie do rady miasta to chyba roznica
wiem ze uwazasz inaczej ale to juz twoja sprawa
j0shu4
Moderator

Postprzez mauritus » środa, 25 paź 2006, 12:19

Akurat miałem na myśli żonę prezydenta. Jakim komitecie ? Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, wiem rówież, że przyznasz , że się zagalopowałeś.
Ostatnio edytowano środa, 25 paź 2006, 14:35 przez mauritus, łącznie edytowano 1 raz
mauritus
Terminator

Postprzez j0shu4 » środa, 25 paź 2006, 12:21

zadna zawisc i nic do niego nie mam
wrecz przeciwnie , znam i szanuje
to byl fakt po prostu nic wiecej , nie musisz sie doszukiwac podtekstow
btw demagogii - to ulubiony termin minionej epoki o to mi chodzilo
j0shu4
Moderator

Postprzez Konsul » środa, 25 paź 2006, 17:42

Czytając "skład" list wyborczych uderza fakt, iż są na listach PO osoby, które należały do sld. Zbieżność programów wyborczych?
Ciekawe czy jest to praktyka stosowana przez PO w całym kraju, czy tylko na kołobrzeskim "rynku"?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » środa, 25 paź 2006, 17:44

Ciekawie się słucha takich wypomnień, szczególnie patrząc na skład obecnego rządu i koalicję rządową.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez rex » środa, 25 paź 2006, 17:48

w sumie rzadko, ale mozna .. inna sprawa że PO też lewica .. mówią jacy to sa liberalni, jacy wolnorynkowi, ale jak co do czego to zawsze jest jakie ale .. jedyną partią liberalną jest Unia Polityki Realnej
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez Arkadiusz K » środa, 25 paź 2006, 17:50

To są ultraliberałowie rex :]
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » środa, 25 paź 2006, 18:02

Arkadiusz K napisał(a):Ciekawie się słucha takich wypomnień, szczególnie patrząc na skład obecnego rządu i koalicję rządową.

Ja nie wypominam, a zadałem pytanie. Temat dotyczy kołobrzeskich list do samorządów, a nie ogólnokrajowej sytuacji. Zdaje sobie sprawę, że trudno taki stan rzeczy wytłumaczyć.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg