Henryk Rupnik uderza w Kołobrzeg

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez wredniak » sobota, 14 paź 2006, 18:53

simplicissimus napisał(a):
słowianin napisał(a):Proszę wezwać Marszałka Rupnika do wyjaśnienia sprawy publicznie.Miej odwagę i wypowiedz się oficjalnie. POWTARZAM-WEZWIJ MARSZAŁKA DO ODNIESIENIA SIĘ DO TEGO KŁAMU!!!

Dlaczego marszałka Rupnika? Marszałek Rupnik już swoje powiedział, czyli że to jego zasługa w wielu kwestiach i pompowaniu kasy do Kołobrzegu. Myślałem, że lepiej, gdyby o tym wypowiedzieli się koledzy pana Rupnika z Sejmiku i sam marszałek Meyer. Zobaczymy co da się zrobić. Więc na razie radzę się wstrzymać z zarzutami o kłamstwo. :twisted:

Simplicissimus, co nam tym razem bedzie ?
Prowokacja, skrot myslowy czy swieta prawda jak w twoim ostatnim poscie w temacie "Debata ....." o urlopie twoim i pana prezydenta :?:
wredniak
Ważniak

Postprzez Arkadiusz K » sobota, 14 paź 2006, 21:12

Dosc ciezkie zarzuty. Widac pewien sztab zaczyna atakowac wszystko i wszystkich.
Panie redaktorze simplicissimus nie sadzi pan, ze to przesada. Niech pan nie dolewa ognia do takiego tematu. Niech ktos przedstawi konkrety. Panska wypowiedz przypomina zachowanie kaczynskich. Wiem o co chodzi, ale nie powiem bo to scisle tajne. Dajmy juz z tym spokoj. I bez tego zostanie pan rzecznikiem :)
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 15 paź 2006, 10:17

Nie chodze na niektóre konferencje bo jestem z nich wypraszany. Cóż zrobić. Niech sie pan tak nie denerwuje. Wskazanie w moich postach na pańską stronniczość ma charakter subiektywny. Jest to tylko moje zdanie z którym może się pan nie zgadzać. NIe czuję się chłopcem do bicia, a tym bardziej bojówkarzem PO. Pan natomiast chyba już dawno poczuł sie rzecznikiem. Ostrzegam tylko pana, że nie jest pan pierwsdzym takim przypadkiem w Kołobrezgu i poświęcenie swojej niezależności, może sie n iekorzystnie odbić na pańskiej reputacji jako dziennikarza.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 15 paź 2006, 11:28

simplicissimus napisał(a):Może za to opowie pan, ile niektórzy dawali na kołobrzeskim rynku politycznym za haki na mnie? Chce pan kilka nazwisk kto tego szukał i u kogo? A może kilka dowodów?

Poproszę nazwiska i dowody. Niech mnie pan oświeci. Widzę, że sądzi pan swoje postępowanie według cudzej miary. Prosze patrzeć na siebie a nie na innych. Zresztą jak już mówiłem to wolny kraj i postąpi pan jak zechce. Nie mój interes tylko pański. Tylko niech się pan tak nie denerwuje i nie staje na baczność jeżeli pan usłyszy, że pracuje pan dla kogoś.

Czekam na dowody i nazwiska. Może być ciekawie.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez dziewuszka » niedziela, 15 paź 2006, 12:50

To kiedy będą konkrety??
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 15 paź 2006, 13:21

simplicissimus napisał(a):
Wiedziałem, że to pana zainteresuje. Zapraszam na herbatę, niech się pan pofatyguje do mnie. Powiem panu, żeby pan przekazał dalej.

Owszem, nie ukrywam intryguje mnie to nawet bardzo. Jednak jeśli rzucił pan takie zarzuty na forum, to na forum oczekiwałbym odpowiedzi. Wybaczy mi pan, ale nie mam zamiaru sie nigdzie fatygowac, z dwóch powodów: Nie czuję sie najlepiej ostatnio (choroba daje o sobie znac wiec chodze non stop zmęczony) ; Nie lubie być nagrywany, a przyzna pan, że mam powody by tak sądzić.

Jeżeli nie chce pan odpowiedzieć na forum to z checią przeczytam e-mail. Moj adres: akolano@tlen.pl

Zejdzmy jednak z Offtopicu i prosimy o konkrety w sprawie Marszałka Rupnika. Oskarżenia bardzo ciężkie, tylko dowodów brak.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Vin » niedziela, 15 paź 2006, 13:32

chyba szkoda czasu na te herbatki
ten pan ma male szanse
zasiasc na tronie
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg