radny poniżej 30

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » wtorek, 19 wrz 2006, 06:34

Vin napisał(a):program wyborczy pisze

Jasne. :P
Sesję zdjęciową.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 07:14

rewo napisał(a):Nie tak dawno spotkałem się z opinią, że w obecnej sytuacji w Polsce polityka przyciąga najgorszych, można to ująć, na zasadzie negatywnej selekcji. Pogląd bardzo radykalny, jednak kiedy obserwuję nasze życie polityczne czy to na szczeblu krajowym, czy lokalnym,miejskim zaczynam dochodzić do wniosku, że w co najmniej 99% trafny. Jedyna nadzieja w trafieniu w ten 1% o ile istnieje.
Ci którzy chcą coś zrobić powinni ponoć iść w tzw. trzeci sektor, tam mogą się realizować...

Ps.
Report ostatnie Zbliżenia z rejsem po porcie były bardzo ciekawe. Mieszkam w Kołobrzegu od urodzenia, ale tej części miasta nigdy nie znałem. Więcej tego typu audycji :) .

dzięki za opinię
myślę, że tak samo jak port ciekawi są ludzie, których jeszcze nie znamy
- w tym wypadku szukam młodych
- zawodowców zaprasza już Adam Wieczorek
mówię zupełnie poważnie i licze bardzo na Forum
report

Postprzez Tisaja » wtorek, 19 wrz 2006, 07:28

report napisał(a):
Tisaja napisał(a):
boss napisał(a):popieram młodzi do władzy zawsze to inny punkt widzenia inne myslenie

Hmm.. mozesz rozwinać? Ja nie widze zadnej roznicy. Wszedzie liczy sie tylko chapnięcie stołka. Za wszelką cenę. I nieważne, czy mlody , czy stary.Każdemu zależy aby sie wbic. A ludzie i ich problemy a co za tym idzie kraj... maja w nosie.

Myśle ,że młodzi sa jeszcze bardziej zdeterminowani i bezwzględni.
To ich start.

myślę, że młodzi są mniej skór... ali, znaczy się mają cieńsze skóry... wrażliwsze na świat a starzy... cóż siwe wałachy - jak pisał o nich mistrz Gogol mając na myśli skorumpowanąa władzę - sztuka ma tytuł "Rewizor" - żeby nie było że się czepiam - dzieje się w Rosji w 19. wieku,

Tisaja na ciebie to już od dawna się napalam - żeby cię zawlec przed szkło... zgodzisz się?
Możesz nawet na mnie zatrąbić :-)

Co do wrażliwości.. to zapraszam pod topic-swoisty wyrzut sumienia nietkniety i dziewiczy...
Swoją drogą ciekawe jest to milczenie, powiedziałbym nawet czytelne.Nie piszemy w tym topicu, bo sie pogrążymy.. :twisted:

A co do zaproszenia przed szkło? Hehee.. ja nie mam nic ciekawego do powiedzenia.. jestem tylko głupią blondi...i niech tak zostanie ;) :girl:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 07:32

A co do zaproszenia przed szkło?

każdy tak mówi, daj się namowić
report

Postprzez Didi » wtorek, 19 wrz 2006, 07:50

Vin napisał(a):jak to ma byc radny taki jak Franciszek Bonkowski to NIE
albo jemu podobny

http://bonkowski.eu.pl/

a ze nasza rada posunieta w latach to fakt
chyba jakas granica wiekowa powinna byc
+ 55 i pa
ciesz sie zasluzona emerytura

Vin Franek zrezygnowal na rzecz pewnej ciekawszej sprawy :) w polityki narazie nie bedzie uprawiac :)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report » wtorek, 19 wrz 2006, 15:17

dzisiaj rozmawiałem z młodzieżą - robiliśmy sondę - złapałem doła wraz z operatorem Arturem, co nie podejdziemy do młodych ludzi to własnie szukja się do odlotu - jedn dziś, inni w tym tygodniu, reszta wypala z miasta przed wyborami - no cudnie - a wszyscy pomstują -
report

Postprzez BLAaa » wtorek, 19 wrz 2006, 17:36

Co prawda, to prawda. Troche młodej swieżej krwi w polityce kołobrzeskiej szczebla rady, jednej lub drugiej to by sie przydało. Ile mozna być wciąż najmłodszym?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » wtorek, 19 wrz 2006, 18:01

mauritus napisał(a):BLAaa Ty już się nie kwalifikujesz na radnego.

Na szczęście dla demokracji, nie Ty o tym decydujesz, tylko wyborcy :)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez gregor » wtorek, 19 wrz 2006, 18:48

młody radny ... to dobre:
1. juz to ktoś stwierdził, że "młodzi" wyjezdżają
2. jak juz ten "młody" zostanie radnym to bedzie musiał albo być "dźwięcznym" tym co go wypromowali - śmierdzi kolejnym układem; lub będzie musiał wejść w układ z obecnymi budowlańcami by zaistnieć - bo jakoś czarno widzę, by ktoś wpisał modego na pierwsze miejsce na liście wyborczej
3 autor tego tematu dostał zlecenie na znelezienie mięsa armatniego - słyszałem, że brak jest ludzi by zapchać miejsca na listach :wink:
gregor
Bywalec

Postprzez BLAaa » wtorek, 19 wrz 2006, 19:27

Masz racje, że mlodzian nie będzie miał szansy na "jedynke" na liscie. Stąd moga być problemy z zaistnieniem.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » wtorek, 19 wrz 2006, 19:29

gregor napisał(a):młody radny ... to dobre:
1. juz to ktoś stwierdził, że "młodzi" wyjezdżają
2. jak juz ten "młody" zostanie radnym to bedzie musiał albo być "dźwięcznym" tym co go wypromowali - śmierdzi kolejnym układem; lub będzie musiał wejść w układ z obecnymi budowlańcami by zaistnieć - bo jakoś czarno widzę, by ktoś wpisał modego na pierwsze miejsce na liście wyborczej
3 autor tego tematu dostał zlecenie na znelezienie mięsa armatniego - słyszałem, że brak jest ludzi by zapchać miejsca na listach :wink:

To prawda co piszesz.
mauritus
Terminator

Postprzez gregor » wtorek, 19 wrz 2006, 19:34

Ale nie sądzicie, że jest to przerażające – wszyscy przytakujemy i bezradnie czekamy by dalej nas oszukiwano! Ja osobiście jestem załamany :wino: tylko pozostaje się nachlać
gregor
Bywalec

Postprzez BLAaa » wtorek, 19 wrz 2006, 19:35

Załóż własny komitet, a na listy wyborcze wprowadź samych młodych. Może któryś się załapie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez gregor » wtorek, 19 wrz 2006, 19:43

tak, i mów mi report
gregor
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg