Vin napisał(a):program wyborczy pisze
Jasne.
Sesję zdjęciową.
rewo napisał(a):Nie tak dawno spotkałem się z opinią, że w obecnej sytuacji w Polsce polityka przyciąga najgorszych, można to ująć, na zasadzie negatywnej selekcji. Pogląd bardzo radykalny, jednak kiedy obserwuję nasze życie polityczne czy to na szczeblu krajowym, czy lokalnym,miejskim zaczynam dochodzić do wniosku, że w co najmniej 99% trafny. Jedyna nadzieja w trafieniu w ten 1% o ile istnieje.
Ci którzy chcą coś zrobić powinni ponoć iść w tzw. trzeci sektor, tam mogą się realizować...
Ps.
Report ostatnie Zbliżenia z rejsem po porcie były bardzo ciekawe. Mieszkam w Kołobrzegu od urodzenia, ale tej części miasta nigdy nie znałem. Więcej tego typu audycji.
report napisał(a):Tisaja napisał(a):boss napisał(a):popieram młodzi do władzy zawsze to inny punkt widzenia inne myslenie
Hmm.. mozesz rozwinać? Ja nie widze zadnej roznicy. Wszedzie liczy sie tylko chapnięcie stołka. Za wszelką cenę. I nieważne, czy mlody , czy stary.Każdemu zależy aby sie wbic. A ludzie i ich problemy a co za tym idzie kraj... maja w nosie.
Myśle ,że młodzi sa jeszcze bardziej zdeterminowani i bezwzględni.
To ich start.
myślę, że młodzi są mniej skór... ali, znaczy się mają cieńsze skóry... wrażliwsze na świat a starzy... cóż siwe wałachy - jak pisał o nich mistrz Gogol mając na myśli skorumpowanąa władzę - sztuka ma tytuł "Rewizor" - żeby nie było że się czepiam - dzieje się w Rosji w 19. wieku,
Tisaja na ciebie to już od dawna się napalam - żeby cię zawlec przed szkło... zgodzisz się?
Możesz nawet na mnie zatrąbić

Vin napisał(a):jak to ma byc radny taki jak Franciszek Bonkowski to NIE
albo jemu podobny
http://bonkowski.eu.pl/
a ze nasza rada posunieta w latach to fakt
chyba jakas granica wiekowa powinna byc
+ 55 i pa
ciesz sie zasluzona emerytura
w polityki narazie nie bedzie uprawiac 

gregor napisał(a):młody radny ... to dobre:
1. juz to ktoś stwierdził, że "młodzi" wyjezdżają
2. jak juz ten "młody" zostanie radnym to bedzie musiał albo być "dźwięcznym" tym co go wypromowali - śmierdzi kolejnym układem; lub będzie musiał wejść w układ z obecnymi budowlańcami by zaistnieć - bo jakoś czarno widzę, by ktoś wpisał modego na pierwsze miejsce na liście wyborczej
3 autor tego tematu dostał zlecenie na znelezienie mięsa armatniego - słyszałem, że brak jest ludzi by zapchać miejsca na listach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości