Aktywność posłów

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Eureka » wtorek, 25 lip 2006, 08:04

kraall napisał(a):Aktywność? To piana polityczna. Ujawnij, oświeć nas, co uczynił genialnego w sprawach gospodarczych i społecznych? To, że On żyje dostatnio, to nie znaczy, że innym wiedzie się równie dobrze

"Zazdrośnik" z Ciebie, oj, "zazdrośnik".
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » wtorek, 25 lip 2006, 08:47

Ciekawą rzecz zauważam. Przy tego typu sprawach zawsze pojawia sie pytanie: "co takiego zrobił". Najgłupsze pytanie na świecie związane z polityka.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez qrczak » wtorek, 25 lip 2006, 15:27

Rutkowskiego też często pokazywali :lol: :lol: :lol:

I wszyscy widzimy jak skończył.
Poseł Karpiniuk jest aktywny, aktywnie rozmawia przez komórkę co widać było w TVN - ie. Nie czepiajcie się chłopa.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » wtorek, 25 lip 2006, 20:20

Bo to jest jego styl uprawiania polityki, ciekawy jestem czy jest zadowolony z doboru krawata, wszak być w tv to jest coś. Czy już można zgłaszać się po autograf?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez ewe » środa, 26 lip 2006, 06:44

Każdy orze jak może .
ewe
Gwiazdor

Postprzez qrczak » środa, 26 lip 2006, 13:12

ŁUkasz napisał(a):
EKG napisał(a):Praca posła jest oceniana.........przez "czas na antenie"????? Mamy bardzo dobrego posła bo dwa razy był w Polsacie i TVP????? :lol: :lol: Wyyyyyczyyyyyyyyn straaaaaszny. :lol:

Myślę, że obecność Naszego posła w mediach ogólnopolskich (nie tylko w cytowanych przez Ciebie) w pewien sposób odzwierciedla jego aktywność w Sejmie.

Wiesz co :?: Posła Wójcika też często pokazywali w TV, tłumaczył się chłop z jazdy po pijaku, a potem się jeszcze tłumaczył z pijackiej imprezy komisji sportu. Ja go nawet raz widziałem jak na jednej z podrzędnych gal boksu zawodowego w Polsce wnosił pas na ring (pas podrzędnej federacji bokserskiej), był też pokazywany dużo częściej przy innych okazjach. Czy to oznacza, że poseł Wójcik jest bardzo pracowity :?: Nie wydaje mi się, ale według Twojego rozumowania to właśnie tyle oznacza.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez ewe » piątek, 28 lip 2006, 07:23

Teraz posłowie maja wakacje, ale chyba nie zmarnuja go na wypoczynek. Będą ostro działać w miescie. I dopiero teraz zobaczymy ich aktywność u nas
ewe
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 28 lip 2006, 10:56

qrczak napisał(a):
ŁUkasz napisał(a):
EKG napisał(a):Praca posła jest oceniana.........przez "czas na antenie"????? Mamy bardzo dobrego posła bo dwa razy był w Polsacie i TVP????? :lol: :lol: Wyyyyyczyyyyyyyyn straaaaaszny. :lol:

Myślę, że obecność Naszego posła w mediach ogólnopolskich (nie tylko w cytowanych przez Ciebie) w pewien sposób odzwierciedla jego aktywność w Sejmie.

Wiesz co :?: Posła Wójcika też często pokazywali w TV, tłumaczył się chłop z jazdy po pijaku, a potem się jeszcze tłumaczył z pijackiej imprezy komisji sportu. Ja go nawet raz widziałem jak na jednej z podrzędnych gal boksu zawodowego w Polsce wnosił pas na ring (pas podrzędnej federacji bokserskiej), był też pokazywany dużo częściej przy innych okazjach. Czy to oznacza, że poseł Wójcik jest bardzo pracowity :?: Nie wydaje mi się, ale według Twojego rozumowania to właśnie tyle oznacza.

Długotrwała gorączka jest jedynym usprawiedliwieniem zestawienia aktywności posłów Sebastiana Karpiniuka i Janusza Wójcika.
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » piątek, 28 lip 2006, 16:32

ewe napisał(a):Każdy orze jak może .

We własnym sektorze.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » piątek, 28 lip 2006, 20:36

Aktywność posłów, jak już wcześniej wspomniałem, jest do sprawdzenia. Wystarczy wejśc na odpowiednie strony sejmowe. A nazywaniem "sukcesem kołobrzeskiego parlamentaryzmu" pokazanie się w tv to chyba lekka przesada. To nie ten konkurs.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 28 lip 2006, 21:04

Konsul napisał(a):Aktywność posłów, jak już wcześniej wspomniałem, jest do sprawdzenia. Wystarczy wejśc na odpowiednie strony sejmowe. A nazywaniem "sukcesem kołobrzeskiego parlamentaryzmu" pokazanie się w tv to chyba lekka przesada. To nie ten konkurs.

Nie przypominam sobie, by w przeszłości Kołobrzeg był lepiej reprezentowany przez parlamentarzystę. Jak się mylę, proszę o przykłady.
Eureka
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 28 lip 2006, 21:09

Znaczy nie widziałeś Posła B. Błaszczyka w tv, tak? No to rzeczywiście chłop się nie starał :D
A ile wystąpień miał poseł Hoc i poseł Karpiniuk, sprawdzałeś?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez irmc » piątek, 28 lip 2006, 21:17

We wczorajszej "Polityce" są wymienieni posłowie najbardziej aktywni-niestety "naszych" tam nie ma.A może razem szykują jakąś ofensywę ,która przyniesie jakieś wymierne zyski dla naszego regionu? W końcu po to ich tu wybraliśmy-o ich wielkich sukcesach będziemy mogli mówić wtedy,gdy naprawdę cokolwiek dla regionu "załatwią" a nie tylko pokażą się w TV
irmc
Twardziel

Postprzez Konsul » piątek, 28 lip 2006, 21:25

Tak "Poltyka" jest bardzo reprezentatywna. Kolejne pitolenie dla zapełnienia gazetki.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez irmc » piątek, 28 lip 2006, 21:37

Konsul napisał(a):Tak "Poltyka" jest bardzo reprezentatywna. Kolejne pitolenie dla zapeł nienia gazetki.
To co mi doradzasz czytać "reprezentatywnego"?
irmc
Twardziel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg