kraall napisał(a):Aktywność? To piana polityczna. Ujawnij, oświeć nas, co uczynił genialnego w sprawach gospodarczych i społecznych? To, że On żyje dostatnio, to nie znaczy, że innym wiedzie się równie dobrze
"Zazdrośnik" z Ciebie, oj, "zazdrośnik".
kraall napisał(a):Aktywność? To piana polityczna. Ujawnij, oświeć nas, co uczynił genialnego w sprawach gospodarczych i społecznych? To, że On żyje dostatnio, to nie znaczy, że innym wiedzie się równie dobrze
ŁUkasz napisał(a):EKG napisał(a):Praca posła jest oceniana.........przez "czas na antenie"????? Mamy bardzo dobrego posła bo dwa razy był w Polsacie i TVP?????![]()
Wyyyyyczyyyyyyyyn straaaaaszny.
Myślę, że obecność Naszego posła w mediach ogólnopolskich (nie tylko w cytowanych przez Ciebie) w pewien sposób odzwierciedla jego aktywność w Sejmie.
Posła Wójcika też często pokazywali w TV, tłumaczył się chłop z jazdy po pijaku, a potem się jeszcze tłumaczył z pijackiej imprezy komisji sportu. Ja go nawet raz widziałem jak na jednej z podrzędnych gal boksu zawodowego w Polsce wnosił pas na ring (pas podrzędnej federacji bokserskiej), był też pokazywany dużo częściej przy innych okazjach. Czy to oznacza, że poseł Wójcik jest bardzo pracowity
Nie wydaje mi się, ale według Twojego rozumowania to właśnie tyle oznacza.qrczak napisał(a):ŁUkasz napisał(a):EKG napisał(a):Praca posła jest oceniana.........przez "czas na antenie"????? Mamy bardzo dobrego posła bo dwa razy był w Polsacie i TVP?????![]()
Wyyyyyczyyyyyyyyn straaaaaszny.
Myślę, że obecność Naszego posła w mediach ogólnopolskich (nie tylko w cytowanych przez Ciebie) w pewien sposób odzwierciedla jego aktywność w Sejmie.
Wiesz coPosła Wójcika też często pokazywali w TV, tłumaczył się chłop z jazdy po pijaku, a potem się jeszcze tłumaczył z pijackiej imprezy komisji sportu. Ja go nawet raz widziałem jak na jednej z podrzędnych gal boksu zawodowego w Polsce wnosił pas na ring (pas podrzędnej federacji bokserskiej), był też pokazywany dużo częściej przy innych okazjach. Czy to oznacza, że poseł Wójcik jest bardzo pracowity
Nie wydaje mi się, ale według Twojego rozumowania to właśnie tyle oznacza.
Konsul napisał(a):Aktywność posłów, jak już wcześniej wspomniałem, jest do sprawdzenia. Wystarczy wejśc na odpowiednie strony sejmowe. A nazywaniem "sukcesem kołobrzeskiego parlamentaryzmu" pokazanie się w tv to chyba lekka przesada. To nie ten konkurs.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości