padalec_ napisał(a):A kto się zajmie kołobrzeskimi konikami? Przed chwilą usłyszałem w radiu, że jedna osoba dostała konika, a dwie się o niego otarły!!! Mi się to kojarzy jednoznacznie. Prokurator.
Toba zajmie sie psychiatra
padalec_ napisał(a):A kto się zajmie kołobrzeskimi konikami? Przed chwilą usłyszałem w radiu, że jedna osoba dostała konika, a dwie się o niego otarły!!! Mi się to kojarzy jednoznacznie. Prokurator.
Slayer napisał(a):padalec_ napisał(a):A kto się zajmie kołobrzeskimi konikami? Przed chwilą usłyszałem w radiu, że jedna osoba dostała konika, a dwie się o niego otarły!!! Mi się to kojarzy jednoznacznie. Prokurator.
No to chyba jestes jedynym, ktorego tresci ze strony rzecznika nie ruszyly... Chyba, ze tez masz jakis odchył od normy?
qrczak napisał(a):Wydaje mi się, że zawieszenie to trochę za mało. Taka to chyba spóźniona dynamiczność i skuteczność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości