SUNRISE FESTIWAL

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Sauniere » środa, 26 lip 2006, 16:14

ja tez jestem za miastem turystyczno-uzdrowiskowym .. mozna by tez pobudowac jakies nowe zabytki :D .. a Creamfields z tego co pamietam to sie odbyl .. a pare lat temu była tez zdaje sie jakas duza impreza heavy metalowa, Vader był zdaje sie i inni :P
Sauniere
Ważniak

Postprzez Roman » środa, 26 lip 2006, 16:30

Roman
Mieszka tu

Postprzez Sauniere » środa, 26 lip 2006, 16:38

Sauniere
Ważniak

Postprzez Sauniere » środa, 26 lip 2006, 16:58

Sauniere
Ważniak

Postprzez Sauniere » środa, 26 lip 2006, 17:53

ale tys chyba naprawde przespał pare wykładów <:)
Sauniere
Ważniak

Postprzez Konsul » środa, 26 lip 2006, 20:55

Sunrise, jak każda impreza na taką skalę jest dla miasta pożądana. Jej lokalizacja w amfiteatrze, po prostu z organizacyjnego punktu widzenia nie sprawdza się ( zarzucają to sami uczestnicy ). Kołobrzeg to uzdrowisko, a co to oznacza tak naprawdę. Są sanatoria, które oferują całą gamę zabiegów i Park nadmorski ( który nic nie oferuje ). Zresztą i tak większość kuracjuszy jest tu kierowana z NFZ. To w większości są ludzie biedni, i bardzo roszczeniowi jednocześnie, wszytsko im się należy i to za darmo. Naszym "kuracjuszom" z gruntu rzeczy wszystko przeszkadza. Do tego dochodzą "turyści, kuracjusze" z Deutsche Dramatisch Republik, jak mawia mój znajomy Niemiec.
To też nie są osoby z dużą "kasą". Każdy człowiek, także strarszy, potrzebuje również rozrywki, kasyna, pola golfowego itp. to są miejsca, gdzie zostawia się pieniądze. A takich w K-gu nie ma.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Peny » środa, 26 lip 2006, 23:04

Czytam te posty i czytam i jakos nie wiem jak wyklady maja sie do imprezy ktora miala miejsce w tym miescie pare dni temu. Wiekszosc z nas zna jakiegos wykladowce i jesli o mnie chozdi to nie ma czym sie chwalic. Ja znam Kaje Danczowska, mam wpis w pamietniku z dedykacja i co z tego? :help:

Dugoimienny: Mowiac o zbadaniu zdania mieszkancow nie mialam na mysli referendum, poniewaz niewiele osob w takim czyms nie wzieloby udzial, jak slusznie zauwazyles. Istnieja inne metody badania opinii publicznej i najbardziej odpowiedni bylby wywiad problemowy lub sondaz opinii przeprowadzony na reprezentatywnej probie (odpowiednio dobranej)
Ludzie nie wiedza po co miasto ma miec statusu miasta uzdrowiskowego, co im to da i jake sa tego konsekwencje. Musza znac dobre i zle strony. Bez owijania w bawelne. Powinno byc o tym glosno. Ale to temat do innej dyskusji.

Moje zdanie na temat imprezy wyrazilam pare kartek wstecz.
Peny
Terminator

Postprzez ewe » czwartek, 27 lip 2006, 08:44

ewe
Gwiazdor

Postprzez Sauniere » czwartek, 27 lip 2006, 14:13

a nie mozna tego pogodzic? ..
Sauniere
Ważniak

Postprzez ewe » czwartek, 27 lip 2006, 18:29

Wszystko mozliwe jest ,pośród kłopotów znaleźć sens . Tak śpiewa Markowska , może to o tej sytuacji
ewe
Gwiazdor

Postprzez Pigul » czwartek, 27 lip 2006, 23:10

w takim badz razie oglosmy referendum o tematyce "czy sunrise ma zostac etatowa impreza kolobrzeska"
Niech ludzie sie wypowiedza. Ja uwazam ze jeden weekend to nic strasznego. Kiedys za czasow FPZ przy zeroweym wygluszeniu amfiteatru i spiewie Wioletty Willas halas bylo slychac pod Katedra. Sunrise slychac jakies 300 m od amfiteatru. I najwazniejsze - w tym miescie tez mieszkaja mlodzi ludzie i tez maja prawo do techniawki a nie tylko do muzyki w Katedrze.
Pigul
Twardziel

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg