Prezydent obrażalski??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Demurrer » czwartek, 15 cze 2006, 19:15

Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » czwartek, 15 cze 2006, 19:21

Co do ustalenia kwestii kim jest Easy, to jeszcze dorzucę okoliczność, że kwestię tę można wywieść z innych wpisów Easiego na forum z których wynika, że jest reaktorem prowadzącym konkretne programy w tkk.

Ponadto chciałbym przypomnieć, że Easy należy do 3 grupy, a przecież wiadomo jakim warunkiem było to obwarowane – przedstawić się rootowi. Root więc nie może powiedzieć przed sądem, że nie wie kim jest Easy, bo naraziłby się na odpowiedzialność karną za składanie fałszywych zeznań.

Jak widać ewentualności jest wiele.
trzymam kciuku za prezydenta i mam nadzieję, że znajdzie dobrego prawnika, który to dobrze rozegra. Bo jak ma to zrobić źle, to niech lepiej da sobie spokój.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 20:11

BLAaa
Uzależniony

Postprzez Tisaja » czwartek, 15 cze 2006, 20:25

Może ja jestem ograniczona ..jednak robienie sobie „z kogoś jaj" = znieważanie

Nie miała tu bowiem miejsca dowcipna wymiana zdań miedzy panami.. a jednostronne właśnie "robienie sobie jaj". Przy czym było całkowicie pozbawione polotu, smaku i dowcipu.. i jakichś subtelnych niedomówień.
Dla mnie to było prostackie obrażanie.

Nie wypowiadam się natomiast na temat tego, co w naszej kołobrzeskiej polityce jest właściwe, a co nie. Moja wypowiedź dotyczy wyłącznie sprawy poruszonej na konferencji.
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 20:34

BLAaa
Uzależniony

Postprzez Tisaja » czwartek, 15 cze 2006, 20:50

Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Flo_ » czwartek, 15 cze 2006, 20:54

Flo_

Postprzez Vin » czwartek, 15 cze 2006, 21:04

Vin
Uzależniony

Postprzez BLAaa » czwartek, 15 cze 2006, 21:56

BLAaa
Uzależniony

Postprzez Didi » piątek, 16 cze 2006, 00:18

Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Dreams » piątek, 16 cze 2006, 06:44

Skoro prezydent poczuł się dotknięty – a prawo złożyć pozew do sądu. Jednakże powinien się zastanowić kogo pozywa. Forum internetowego nie można porównywać z gazetą – bo jak zauważyłam tak większość z Was rozumuje. Każdy redaktor naczelny dostaje na biurko materiały przygotowane do publikacji i sam podejmuje decyzję o ich dopuszczeniu do druku bądź nie i tym samym przyjmuje odpowiedzialność za ich treść. Gdyby taka sytuacja miała miejsce na forum wtedy za obraźliwe teksty odpowiadałaby tkk. Moim zdaniem tkk mogłaby odpowiadać za obraźliwe teksty umieszczone na forum tylko w przypadku, gdyby nie zareagowała na zgłoszony jej przez osoby zainteresowane – w tym przypadku prezydenta - incydent. Czy prezydent to uczynił? Poza tym forum to narzędzie, a nikt nie pozywa do sądu noża za to , że znalazł się między czyimiś żebrami. :girl:
Dreams

Postprzez ewe » piątek, 16 cze 2006, 08:15

[quote="etranger"
a nie wziales pos uwage, ze pod Ridera sie ktos podszywa ?
wystarczy znac haslo, a z tym dla informatyka problemu chyba niem (trojany, keylocker czy jakos tam)
a IP moze jest z komputerow ogolnie dostepnych ?
pomysl adwokacie.[/quote]

Admin może zanleźć adres IP ,przeszukując logi ,ale to zajmuje troche czasu i posiadać odpowiedni skrypt php do odczytania adresu .
Easy mógł Używać różnych programów typu "anonimizer" i wtedy lub ukryć na serwisie proxy
ewe
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg