sesja budżetowa RM

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:10

No zobacz Gargi. Intuicja mnie nie zawiodła. Dwoje radnych (wcześniej glosujących przeciw) nie było obecnych na tej sesji cudów. jeżeli Jasiowi nie udało dotrzeć sie do Włodka D. to ten rozpęta awanture.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kgg0000 » sobota, 1 kwi 2006, 11:14

dajcie sobie już spokój. uchwalono budżet i zapomnijmy jak najszybciej o tym co się stało bo to wszystko to... matrix :-)
kgg0000
Twardziel

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:21

Kibice ,sportowcy,nauczyciele wam tego nie zapomną.

ŻELEK do WARSZAWY ROBIĆ BURDY!!!!!!!!!!!!!!
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:23

Gargamel napisał(a):Kibice ,sportowcy,nauczyciele wam tego nie zapomną.

Ciekawe, że zacząłes od kibiców...

A co do tego maja nauczyciele? Nie wiem.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:38

No tak słyszałem,że zapisujesz się do wszystkich stowarzyszeń.Jakbyś mógł to byś wstąpił nawet do sekty moon czy jakoś tak(posel Witaszek podobno tam skrobie :lol: )

Twoi przyjaciele? :lol: :lol: do kiedy :lol: :lol: masz tendencje do przechwalania.

Ty pomogłeś :lol: :lol: ..bez zgody żelka nic nie możesz,no jak dwóch i pół(JAsiu) dorosłych radnych nie może to ty chyba funkcjonujesz w oparciu o grafik fizjologicznej egzystencji żelka.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 11:43

Gargamel napisał(a):..bez zgody żelka nic nie możesz,no jak dwóch i pół(JAsiu) dorosłych radnych nie może to ty chyba funkcjonujesz w oparciu o grafik fizjologicznej egzystencji żelka.

Dlaczego mnie nie zaskakujesz...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » sobota, 1 kwi 2006, 11:49

Gargamel napisał(a):Kibice ,sportowcy,nauczyciele wam tego nie zapomną.

Może Cię zaskoczę, ale niektórzy dyrektorzy szkół są bardzo zadowoleni, że budżet poleciał w kosmos. :D
Vin
Uzależniony

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 11:49

Nie po to wybieraliśmy Karpiniuka na posla żeby robił bałagan i skłócał wszystkich w Województwie.Niech jedzie do warszafki i chociaż dwie kostki polbrukowe na bydowę chodnika w teczce przywiezie.Nauczyciele także czekają. :evil:
Gargamel
Ważniak

Postprzez Gargamel » sobota, 1 kwi 2006, 12:13

w budżecie były,są zapisane pieniądze ----tysiące ,wiele tysięcy.gdyby nie uchwalono budżetu kotwice dziesiątki klubów,stowarzyszeń sportowychnie dostałoby kasy.
Mowiąc na skróty na przykładzie kotwicy zawodnicy graliby nie wiem gdzie ,nie wiem za co i nie wiem z kim.Kibice chodziliby na mecz nie wiem gdzie,nie wiem na jakie mecze i kto by tam grał.Bardziej prostacko nie potrafię.Bez kasy i budżetu miałbyś Przećmino II .
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » sobota, 1 kwi 2006, 13:01

Gargamel napisał(a):Trochę faktów.

Prezydent więc wyszedł z inicjatywą i powiedział"wycofuję autopoprawki i proszę przegłosować ten budżet wcześniejszy bez autopoprawek i po zaopiniowani przez RIO.

Autopoprawka na 30 mln zlotych :?: To nie autopoprawka to nowy budzet. Niestety ty chyba tego nie pojmujesz bo z matematyka jak widac u ciebie ciezko.

Budzet przeszedl w formie z listopada (tej zaopiniwanej pozytywnie przez RIO).
Foreigner
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg