Syn prezydenta skazany

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez padalec » piątek, 17 mar 2006, 09:18

wredniak napisał(a):Padalec, czy to cos zmienia ? Przyklad raczej chybiony.
Gargamel, zgodnie z tym co napisal padalec osobe popelniajaca taki wystepek mozna nazwac zbrodniarzem. Masz klopoty ze zrozumieniem tekstu ?

Bardzo jest mi przykro, gdy nawet bardzo miła osoba ma problemy ze zrozumieniem tekstu. Czy naprawdę osobę popełniającą (przestępstwo) występek można nazwać zbrodniarzem? Buziaki.
padalec
Dyskutant

Postprzez Vin » piątek, 17 mar 2006, 09:29

padalec napisał(a):
Gargamel, zgodnie z tym co napisal padalec osobe popelniajaca taki wystepek mozna nazwac zbrodniarzem. Masz klopoty ze zrozumieniem tekstu ?

Bardzo jest mi przykro, gdy nawet bardzo miła osoba ma problemy ze zrozumieniem tekstu. Czy naprawdę osobę popełniającą (przestępstwo) występek można nazwać zbrodniarzem? Buziaki.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaraz się sturlam pod biurko.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Eureka » piątek, 17 mar 2006, 11:09

Gargamel napisał(a):Wielu z was pisze nie wierząc chyba w to co pisze. U.S to już nawet wychodzi na to ,że pił przy dzieciach..,no i te wywody Dudette.....i mataczenie i gdybanka kraala rodem z piaskownicy ....ale brednie.

U.S, tak się składa ,że jest bardzo dobrym pedagogiem i bardzo dobrym wicedyrektorem-oceniam po osiągnięciach i każdy tzw.normalny lub inaczej mówiąć obiektywny człowiek Ci to powie

Pedagog to nauczyciel, wychowawca. Zaiste, dziwne te Twoje normy i wzorce bardzo dobrego pedagoga.. Mam nadzieję, że nie będą obowiązywały wszystkich pedagogów w Kołobrzegu. Choć kto tam wie, co uknujesz ze swoim pryncypałem.
Eureka
V.I.P

Postprzez Didi » piątek, 17 mar 2006, 11:11

Co do wfistow...no to przykro mi stwierdzic ale bez urazy dla nikogo to najczesciej popijajacy nauczyciele w pracy o czym nie raz przekonalem sie w podstawowce i w liceum...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » piątek, 17 mar 2006, 11:22

DeeJay napisał(a):Co do wfistow...no to przykro mi stwierdzic ale bez urazy dla nikogo to najczesciej popijajacy nauczyciele w pracy o czym nie raz przekonalem sie w podstawowce i w liceum...

W końcu ktoś to powiedział, myślałem że sam jestem z takimi odczuciami.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Eureka » piątek, 17 mar 2006, 11:25

DeeJay napisał(a):Co do wfistow...no to przykro mi stwierdzic ale bez urazy dla nikogo to najczesciej popijajacy nauczyciele w pracy o czym nie raz przekonalem sie w podstawowce i w liceum...

Widocznie oni byli jego nauczycielami wychowawcami i te normy i wzorce wykształciły w nim „bardzo dobrego pedagoga”. Wszystko możliwe. Trzeba sprawdzić, kto go uczył . Może pozwoli to w jakimś stopniu zdjąć odpowiedzialność z rodziców za wychowanie syna.
Eureka
V.I.P

Postprzez U-S » piątek, 17 mar 2006, 11:43

Pewnie, że ma problem ze zrozumieniem tekstu, wróć chociażby do jego komentarzy moich postów. Wcześniej też wcale nie lepiej bywało. Ale już chyba dość tych dyskusji z Gargim, bo i tak niczego budującego nie osiągniemy.
U-S
Weteran

Postprzez Gargamel » piątek, 17 mar 2006, 13:12

Tak.tak nauczyciel i wf-ista to potencjalny zbrodniaż. :lol: :lol: i pijak i złodziej ,bo każdy pijak to złodziej :lol: :lol:
Gargamel
Ważniak

Postprzez Gargamel » piątek, 17 mar 2006, 13:14

sorry,powinno być zbrodniarz.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » piątek, 17 mar 2006, 14:21

NIe gargamelu, ale kazdy jadacy samochodem i majacy w krwi wiecej niz 0,8 jest przestepca. Prosty przyklad. W Warszawie kierowca jadacy samochodem skosil przystanek (zabil 6 osob). Mial 0,9 promila we krwi. Wedlug twoich norm popelnil tylko wystepek przez ktory zresdzta zginelo 6 osob. Nie mow mi wiec, ze pan Bartosz B. jadac pojazdem pod wplywem alkoholu (nie zanm stezenia ale mowiono cos o 1 promilu niech ktos mnie poprawi jesli sie myle) popelnil tylko wykroczenie badz wystepek bo robisz \z siebie za przeproszeniem blazna. Pil, jechal zostal zatrzymany (na szczescie). Koniec tematu. Prawo jest prawem i wszyscy sa prawu rowni. No chyba, ze masz inne standarty i podejscie do prawa, ale wtedy nie mamy juz o czym rozmawiac.
Foreigner
Weteran

Postprzez Demurrer » piątek, 17 mar 2006, 14:30

Foreigner napisał(a): Nie mow mi wiec, ze pan Bartosz B. jadac pojazdem pod wplywem alkoholu (nie zanm stezenia ale mowiono cos o 1 promilu niech ktos mnie poprawi jesli sie myle) popelnil tylko wykroczenie badz wystepek bo robisz \z siebie za przeproszeniem blazna.

Skorzystaj z lekcji, jaką dał wyżej padalec.
Bartosz. B (jeśli wyrok się oczywiście uprawomocni) popełnił WYSTĘPEK, który stanowi przestępstwo.
Tak trudno zachować ład terminologiczny, skoro ta sprawa już raz została wyklarowana?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Foreigner » piątek, 17 mar 2006, 14:53

ok.. popelnil wystepek ktory stanowi przestempstwo z racji ktorego jezeli wyrok sie uprawomocni bedzie musial zrezygnowac z funkcji wice gimnazjum nr 1
Foreigner
Weteran

Postprzez Demurrer » piątek, 17 mar 2006, 14:57

... i to znaczy jeszcze, że używanie w tym kontekście słowa zbrodnia/zbrodniarz jest nadużyciem i podawaniem nieprawdy.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Gargamel » piątek, 17 mar 2006, 15:52

Dokładnie, tutaj na forum notorycznie pewne osoby są pomawiane,a za to grozi odpowiedzialność ,nawet karna.Za sprzeczanie się i często świetną dyskusję dostajesz ostrzeżenie a, za nazywanie drugiego człowieka zbrodniarzem nic.

Foreigner do 0.2 promila jesteś w sensie prawnym w Polsce trzeźwy,od 0,2-0,5 popełniasz wykroczenie,powyżej 0,5 to występek,który stanowi przestępstwo.Nie masz prawa jazdy,tam tego uczą.
U.S czemu się żalisz ,liczysz na wsparcie od kogoś.Skonstruowałaś zdanie,z którego wynika ,że pił przy dzieciach.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Gargamel » piątek, 17 mar 2006, 16:15

Jeszcze jedno kraall, ja nie należę do SLD ,nie jeżdżę" pijanym "autobusem,nie przychodzę również nawalony do pracy.W pracy jestem aniołkiem,a po pracy to moja święta sprawa co robię.Nie znasz mojego środowiska i po prostu rzucasz oszczerstwa.
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg