qrczak napisał(a):To niech mi pan radny powie dlaczego pieniądze podatników maja iść na klub zarządzany przez ludzi, którzy sponsora znaleźć nie mogą i liczą tylko na pomoc miasta. Kotwica zdaje się jest klubem profesjonalnym i jako taki powinien się sam utrzymywać, a nie wyciągać non stop ręce po nie swoje pieniądze.
Wald napisał(a):qrczak napisał(a):To niech mi pan radny powie dlaczego pieniądze podatników maja iść na klub zarządzany przez ludzi, którzy sponsora znaleźć nie mogą i liczą tylko na pomoc miasta. Kotwica zdaje się jest klubem profesjonalnym i jako taki powinien się sam utrzymywać, a nie wyciągać non stop ręce po nie swoje pieniądze.
A gdzie Ty widziałeś klub, który sam się utrzymuje? W dzisiejszym sporcie bez sponsorów ani rusz! I miasto powinno łożyć na klub, bo on osiągając sukcesy będzie stanowił dobrą promocje miasta. Sponsorzy pojawią wraz z sukcesami. Błędne koło - brak sukcesów - brak sponsorów. Jak są sukcesy - są sponsorzy. Tylko jak osiągnąć sukces, kiedy szmalu brak, a tym samym dobrych zawodników?
WSTYD.

qrczak napisał(a):To niech mi pan radny powie dlaczego pieniądze podatników maja iść na klub zarządzany przez ludzi, którzy sponsora znaleźć nie mogą i liczą tylko na pomoc miasta. Kotwica zdaje się jest klubem profesjonalnym i jako taki powinien się sam utrzymywać, a nie wyciągać non stop ręce po nie swoje pieniądze.

??Konsul napisał(a):Abebe, nie musisz - to oczywiste - ale jako osoba PO możesz odpowiedzieć na niektóre pytania, które postawiłem. Podejmiesz się? Zwłaszcza: 1. Strategiczny sponsor 2. Danie kasy przez Pana Gromka, który na parkiecie w listopadzie krzyczał na hali Milenium o daniu kaski ( i tu skąd te pieniądze - dla mnie jest jasne, że z własnej kieszeni ), no i pomysł Posła Karpiniuka o połączeniu Kotwicy i AZS, co by to dało. To myślę, są istotne zagadnienia dla kibiców Kotwy. Czyli: obiecany sponsor strategiczny jest? Kotwica z Azs to ponury żart posła PO??
nie przesadzaj nie jestem w PO, a na pytania odpowiem przy piwku, zapraszam!
tylko dyktafonu nie bierz please! 
. Ale deklarujesz bardzo mocną sympatię do PO, to powiedz jak to z Kotwą jest. Bo to nie są winni radni Bieńkowski, Kozera i inni, tylko Zarząd Kotwicy ( a tu radny z PO przecież jest ),a tu dochodzą czyżby niedpowiedzialne zapewnienia Prezydenta Gromka
!!!! Gdzie są "aptekarze i farmaceuci", obiecani przez Pana Gromka i Posła Karpiniuka??????? Czy pomysł Pana Karpiniuka o połączeniu z AZS Koszalin wciąż jest realny? Od czego to zależy? Jak Zarząd pozyskuje ewentualnych sponsorów czy ich w ogóle pozyskuje? Na co zostanie przeznaczonych 600 tys. zł z pieniędzy podatników. Każdy kibic Kotwy, myślę chce to wiedzieć, na co idzie ta kasa???????dziadek napisał(a):od zawsze byłem przeciwnikiem pompowania miejskich pieniędzy w niby profesjonalne kluby kosza lub piłki nożnej.Koszykarska kotwica od trzech lat próbuje z marnym skutkiem spełniać szumne zapewnienia że w tym roku jak nam dacie pieniądze to my pierwsza trójka w lidze ...... i nic z tego nie wychodzi. Dla mnie są to zmarnowane pieniądze.
Staram się zrozumieć - taka drużyna to reklama na całą Polskę.Ale jak dotychczas nikt nie był w stanie mnie przekonać że tak jest.
Po drugie jest to podcinanie skrzydeł innym dyscyplinom sportu.
Przykład - proszę bardzo.
Bieg zaślubin - około 200 uczestników z całej Polski - od miasta 20 000 zł
Kolarski puchar Bałtyku - okolo 200 uczestników z całej Polski - od miasta 30 000
Ogólnopol. zawody łucznicze - przyjmuję ok.100 zawod. z Polski - od miasta 20 000 zł
Salmo Parsęty - 200 zawodników z Polski - od miasta 20 000 zł
Szosowy maraton rowerowy - 250 osób z Polski - od miasta 2 000 zł / dwa tysiące /
To tylko góra lodowa imprez organizowanych przez pasjonatów sportu.
Kwoty zawyżyłem.Ale policzcie - razem daje to kwotę 92 000 zł 1/6 dotacji dla Kotwicy.
I nikt mi nie powie że te imprezy nie mają takiej samej siły reklamy jak mecze kosza.
abebe napisał(a):qrczak napisał(a):To niech mi pan radny powie dlaczego pieniądze podatników maja iść na klub zarządzany przez ludzi, którzy sponsora znaleźć nie mogą i liczą tylko na pomoc miasta. Kotwica zdaje się jest klubem profesjonalnym i jako taki powinien się sam utrzymywać, a nie wyciągać non stop ręce po nie swoje pieniądze.
To niech mi pan Qrczak powie, dlaczego w poprzedniej kadencji pan Bieńkowski( przed wyborami) zachowywał się tak samo jak teraz PO?
WIEM WIEM, PRAWDZIWY W SERCU I W DUSZY PLATFORMERS Z NIEGO bueheheh
ps. nie ośmieszaj się chłopaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości