Pomysły PO w Kołobrzegu na brudną kampanię

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Pomysły PO w Kołobrzegu na brudną kampanię

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 16:04

Pan POseł Karpiniuk dał znak do rozpoczęcia brudnej, bezwględnej kampanii. Mróweczki z MD ruszyły do realizacj wyznaczonych zadań. Tak naprawdę terminu wyborów jeszcze nie znamy, a już pojawił sie tzw. czarny PR.
Majątek i PZPR - oba oczywiście kula w płot. Mało tego, teraz można porównać oświadczenia majątkowe i sprawy PZPR dwóch posłów.
Co teraz? Zostało: narkotyki, malwersacje, seks skandal etc. Co wybierze sztab Pana Karpiniuka? Jakieś pomysły lub sugestie? Ja bym stawiał na seks, chodliwy temat :))))).
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » niedziela, 26 sie 2007, 16:15

Karpiniuk musi być naprawdę zdesperowny i przerażony, że znowu przegra z Hocem jak w poprzednich wyborach. Ale mimo wszystko dziwię się że na to pozwala. Pewnych granic się nie powinno przekraczać.

Obyś Konsul nie był złym prorokiem. Ale mnie już ze strony tych ludzi nic nie zdziwi.

Pocieszające jest to, że brudna kampania zawsze obraca sie przeciwko jej autorom.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 16:26

Demurrer napisał(a):Karpiniuk musi być naprawdę zdesperowny i przerażony, że znowu przegra z Hocem jak w poprzednich wyborach. Ale mimo wszystko dziwię się że na to pozwala. Pewnych granic się nie powinno przekraczać.

Obyś Konsul nie był złym prorokiem. Ale mnie już ze strony tych ludzi nic nie zdziwi.

Pocieszające jest to, że brudna kampania zawsze obraca sie przeciwko jej autorom.

Nie chcę być złym prorokiem, ale jak spojrzeć wstecz to zawsze kołobrzeka PO buduje swój program na negatywnych emocjach i na atakowaniu, wcześniej Pana Bieńkowskiego teraz Posła Hoca. Tu nie ma pozytywnego programu, tylko atak.
Będzie teraz inaczej? Wyjdą jakieś propozycje: "Co my zrobimy", W tej kwestii proponujemy..", "Tu się nie zgadzamy i nasz pomysł to....". Boję się, że nie. Bo takich w PO nie ma, zwłaszcza w Kołobrzegu. Ataken und ataken... niszczyć, niszczyć, nic w zamian. A jak się nic do zapropnowania nic nie ma, to się właśnie atakuje, i stąd me obawy. Bryyyy.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » niedziela, 26 sie 2007, 16:31

a nie mozecie isc po prostu na piwo i porozmawiac o tym sobie ?
j0shu4
Moderator

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 16:38

j0shu4 napisał(a):a nie mozecie isc po prostu na piwo i porozmawiac o tym sobie ?

POmysły POsła to tajemnica, zwłaszcza dla nas. :)
A temat jest po to, by pokazać pewne "akcje". Skoro już teraz Poseł Hoc to krezus finansowy i prominetny działacz PZPR to co będzie dalej?????
Jak się programu nie ma, a chęć władzy absolutnej jest ogromna, to się atakuje z każdej strony.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Deja Vu » niedziela, 26 sie 2007, 16:42

Konsul o co Ci chodzi?
Modliłeś sie za długo?
O jaki czarny PR?
Biega Ci o forum?
Podajcie sobie łapki.
Na forum sami psychole nawalają się między sobą. Nikt normalny tu nie zagląda. :lol:
A napewno nie wyborca będący w rozterce na kogo zagłosować. Spuszczacie tu swoje frustracje albo ładujecie się agresją. Forum wszystko wytrzyma a wam pada na łeb. :lol:
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Elfik » niedziela, 26 sie 2007, 16:44

Wy obaj macie jakieś kompleksy i lęki na punkcie PO. Zanim cokolwiek zrobia zdążycie już roztoczyć wizje przeróżnych wariantow ataku na PiS i to publicznie. Może nie podsuwajcie konkurencji pomyslow na ataki, to ich nie będzie :P
Pozatym co teraz robicie? Czy to aby nie czarny PR: uprzedzanie ataku i dyskredytowanie przeciwnika w celu umiejszenia wagi ewentualnego ataku. Ja tak to postrzegam. Jeśli sami będziecie prowokować takie zachowania to nie dziwcie sie, że stajecie sie ich ofiarami. Wyluzujcie trochę i umówcie sie na wylewanie żali przy piwie:)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 16:49

Elfik napisał(a):Wy obaj macie jakieś kompleksy i lęki na punkcie PO. Zanim cokolwiek zrobia zdążycie już roztoczyć wizje przeróżnych wariantow ataku na PiS i to publicznie. Może nie podsuwajcie konkurencji pomyslow na ataki, to ich nie będzie :P
Pozatym co teraz robicie? Czy to aby nie czarny PR: uprzedzanie ataku i dyskredytowanie przeciwnika w celu umiejszenia wagi ewentualnego ataku. Ja tak to postrzegam. Jeśli sami będziecie prowokować takie zachowania to nie dziwcie sie, że stajecie sie ich ofiarami. Wyluzujcie trochę i umówcie sie na wylewanie żali przy piwie:)

Na piwku to się spotykamy i żalów nie wylewamy, jedynie zastanawiamy się nad pewną dziedziną psychologi, tj. manipulacją ludzkich zachowań i podatnością na te zachowanie, zwłaszcza młodych ludzi, droga Angeliko.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Elfik » niedziela, 26 sie 2007, 16:53

Nie mam na imię Angelika :!: Chyba już to sobie wyjaśnilismy Konsulu. Może admin to potwierdzi i wówczas uwierzysz? A manipulacja to bardzo ciekawy temat :)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 16:55

Deja Vu napisał(a):Konsul o co Ci chodzi?
Modliłeś sie za długo?
O jaki czarny PR?
Biega Ci o forum?
Podajcie sobie łapki.
Na forum sami psychole nawalają się między sobą. Nikt normalny tu nie zagląda. :lol:
A napewno nie wyborca będący w rozterce na kogo zagłosować. Spuszczacie tu swoje frustracje albo ładujecie się agresją. Forum wszystko wytrzyma a wam pada na łeb. :lol:

Moja wiara to raczej prywatna sprawa i wara Ci od tego, ok?
Biega mi o forum, tj. 2 tematy założone z polecenia POsła, tj, oświadzczenia i przynależność partyjna.
Psychole? Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie każdy ma kompleksy, chociaż to nic złego. I jeżeli takowe masz, to ja ich nie potępiam, jestem tolerancyjny.
To nie są frustracje, tym bardziej agresja, a jedynie pokazanie faktów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:03

ptaku napisał(a):HAHAHA !!

Tematy założone z polecenia posła :D :D :D :lol: :lol: :lol: Brzuch mnie boli :lol: :lol: :lol:
Na tym forum można wygrać wybory :lol:

Dobrzy jesteście :lol: :lol: :lol:

Żal.pl

albo raczej

Żal.gov.pl

Pewnie, że żal.
Ale Ptaku wierz mi , naiwny jesteś.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Bruno » niedziela, 26 sie 2007, 17:10

Konsul napisał(a):Ale Ptaku wierz mi , naiwny jesteś.

Ptaku jest naiwny, kto inny ma mozdzek tylko, czy tez nie grzeszy inteligencja.
Kazdemu, kto ma inne zdanie przypinacie latke.
Jaka mi przypniecie ??
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » niedziela, 26 sie 2007, 17:15

Konsulu - wynika z tego, że lupe zakładał karp... ? :lol:
mimoza
Rycerz forum

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg