Starali się zapanować nad wszystkim. Niestety nie zapanowali nad prostą sprawą - śmietnikem.
Kosz, zwykły kosz na śmieci - butelki. Masakra setki, tysiące pobitych butelek w ciemnościach pod nogami.
barmaid napisał(a):Ja nie zobaczyłam złotówki z kieszeni ich szorcików i chyba nie chcę ich pieniędzy...cholera wie skąd je mają. Miał ochotę skopać i skopał, tak dla jaj. Sunszajsowi mówię nie!
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
barmaid napisał(a):Przynajmniej nie mają oczu jak 5 złotych z rybakiem i nie są agresywni. Bez sensu...jesteś fanem, masz do tego prawo, ja tego nie neguję, piszę tylko, że dla mnie to szajs i tyle
Nie psuj mi niedzieli proszę.barmaid napisał(a):Zapytaj lex crimen ile razy interweniowało w tym roku w latarni. Satatystyki mówią same za siebie. Nie wkładaj mi też w palce słów, których nie napisałam, nie twierdzę, że bierzesz i jesteś agresywny. Widzę poprostu co się dzieje na mieście i uważam, że taką imprezę powinno się robić z daleka od centrum. Aaaaa i miło mi , że Ciebie rozśmieszyłamNie psuj mi niedzieli proszę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości