Dni Morza bez TVP

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez M@dF » środa, 21 mar 2007, 14:52

Szkoda. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie TVP miala duzy wplyw na promocje, bo to ze moznabylo obejrzec powitanie lata w tv nie koniecznie musi oznaczac ze dzieki temu ludzie do nas przyjezdzali. Prosty przyklad: Opole i Sopot. W telewizji tego pelno a jakos nigdy nie mialem ochoty tam pojechac.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez kacper » środa, 21 mar 2007, 15:49

"W TVP nieoficjalnie mowi się, że Kołobrzeg zraził sobie stację poważnymi naciskami politycznymi. Poza tym, oferta zaproponowana przez nasze miasto była mało interesująca pod względem realizacji show, jakim do tej pory było "Powitanie Lata".
Magistrat nadal liczy na pozyskanie ogólnopolskiej telewizji, ale może to okazać się niemożliwe, lub też kosztowne. Ewentualnie, pozostała jeszcze TV TRWAM, ale nikt nie potrafi powiedzieć, jaki byłby wymiar poromocyjny transmisji Dni Morza w tej stacji"

Simpli powinieneś pisac FAKTÓW tam lubią takie nieoficjalne niusy :lol:
A w telewizji Trwam jest szansa coś załatwić ale trzeba poprosić radnego Bieńkowskiego - ma tam chody wyrobione przy pamiętnym wywiadzie u twojego guru :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » środa, 21 mar 2007, 16:41

prosze posłuchać wypowiedzi radnych na ten temat - z tego co mówi prezydent
wynika, ze mediacje trwają .... t r w a j ą a nie tv t r w a m -

:arrow: kliknij tu wypowiedz radnych i prezydenta m.in na temat tvp
mimoza
Rycerz forum

Postprzez mimoza » środa, 21 mar 2007, 17:04

cała przyjmemność po mojej stronie
simpli jest świetnym dociekliwym dziennikarzem - tylko nieraz... jakby nie słucha dokładnie... ech... młodość
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » środa, 21 mar 2007, 18:17

kacper napisał(a):
Simpli powinieneś pisac FAKTÓW tam lubią takie nieoficjalne niusy :lol:
A w telewizji Trwam jest szansa coś załatwić ale trzeba poprosić radnego Bieńkowskiego - ma tam chody wyrobione przy pamiętnym wywiadzie u twojego guru :lol: :lol:

Kacper troche kultury i towrzyskiej ogłady......... p.Bieńkowski nawet jakby był prezydentem przez tydzień zasługuje na miano prezydenta , a był nim 3 kadencje więc tym bardziej........ troche szacunku dla innych !!!!!!! czyż nie tak mówiła prezydent Gronkiewicz-Waltz - jeden z waszych guru??????

p.s.domyślam się ze gdzies tamgłęboko marzy ci sie takie stanowisko ale niedoczekanie hehehehe :lol:
telka_es
Terminator

Postprzez Deja Vu » środa, 21 mar 2007, 18:55

telka_es napisał(a):
Kacper troche kultury i towrzyskiej ogłady......... p.Bieńkowski nawet jakby był prezydentem przez tydzień zasługuje na miano prezydenta , a był nim 3 kadencje więc tym bardziej........ troche szacunku dla innych !!!!!!! czyż nie tak mówiła prezydent Gronkiewicz-Waltz - jeden z waszych guru??????

p.s.domyślam się ze gdzies tamgłęboko marzy ci sie takie stanowisko ale niedoczekanie hehehehe :lol:

Oczywiście zgadzam się z Tobą. Należy również używać form: prezydent Błaszczyk (może poseł RP Błaszczyk) jak i prezydent Błaszczuk. Nie wiem dlaczego tytułuje się radnego Błaszczyka - radnym.

Wracając do tematu. Myślę, że dużo nasze miasto i Cepit stracił w stacjach tv przez byłego p.o. Ale to już zasługa radnego Bieńkowskiego. Dobrze, że minęły te koszmarne lata.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez killer » środa, 21 mar 2007, 20:48

simplicissimus napisał(a):
Achaja napisał(a):nie czułam się wczoraj najlepiej... ale jak przeczytałam post simpliego stwierdziłam, że było ze mną bardzo źle bo ja usłyszałam, ze rozmowy trwają, ale są problemy...

teraz jestem pewna, że nie było ze mną tak źle :D i jednak to nie ja się przesłyszałam :D

Achaja, ja wczoraj usłyszałem, że rozmowy trwają nad sprowadzeniem telewizji, ale już nie telewizji publicznej. Dziś potwierdzenie tej informacji otrzymałem w Urzędzie Miasta. TVP2 do Kołobrzegu nie przyjedzie.

Sprawdzę jeszcze w protokole. Cóż, errare humanum est.

Dzisiaj?W urzędzie?A od kogo?Z mojej wiedzy wynika, że dzis było raczej "bezkrólewie" wiec ciekawe kto ci to powiedział...Chyba nie rzecznik który jest chory :D
killer
Ważniak

Postprzez mimoza » środa, 21 mar 2007, 21:10

a po co nam telewizja jak mamy kablówkę i internetem - nagra się kocercik da reklamkę i już ... i tanie wyjdzie
mimoza
Rycerz forum

Postprzez qrczak » czwartek, 22 mar 2007, 12:50

Fajnie, trzy miesiące do imprezy, a jeszcze telewizji nie ma. Jeżeli jeszcze jej nie ma to chyba już nie będzie. To się nazywa sprawna promocja, a jest taka pani jedna, która mówiła, że takie imprezy zrobi, że telewizja się będzie pchała drzwiami i oknami. Jak na razie jest odwrotnie, to miasto się pcha drzwiami i oknami, a pani pracuje dopiero miesiąc i ciągle sprząta.

Ale w razie czego to się obskoczy imprezę Kapelą Solną i Tirlitonkami, będzie fajnie bo tanio, prezydent zadowolony, a niezadowolonym się powie, że to wina poprzedników, napuści się komisję rewizyjną i będzie ok.
qrczak
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg