Kuluary radnego Z.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Kuluary radnego Z.

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 20:42

Najpierw to: http://www.informacje.kolobrzeg.pl/2007 ... vii-sesja/

radny Z. opowiada o spiskowej teorii uchwały w sprawie ul. Portowej...Szlag mnie trafia! Daruś liznął gospodarki nieruchomościami więc mógłby się pofatygować do stosownego Dz.U. i poczytać...he he he .. przypomnieć sobie he he he .... przepisy.
Podstawa prawna projektu na Portową nie pozostawia wątpliwości co do przeznaczenia nieruchomości do sprzedaży w trybie bezprzetargowym na rzecz właściciela nieruchomości sąsiedniej w celu polepszenia warunków jej zagospodarowania...A ten radny coś bredzi o jakiejś spółce, jakiejś budowie i innych dyrdymałach...NIC NA TEMAT!
A był za budżetem na 2007?No to nich sprawdzi co przegłosował, bo jesli mnie pamięć nie myli ta sprzedaż jest po stronie dochodów...A ta cała gadka o kuluarach-po co to?Może dowiemy się na forum kto to mówił-bo przeciez radny zapewne "tylko wspomniał o tym co mówią inni a jego zdanie jest inne...."
kurcze,a ludzie słuchają takich rzeczy i wierzą-bo to radny, były urzędnik UM i Starostwa,gośc z rady osiedla-pewnie prawde mówi...

jak to jest?opozycyjny radny lewicowy zrozumiał a koalicyjny radny i ów i jeszcze jeden nie...
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez killer, łącznie edytowano 1 raz
killer
Ważniak

Postprzez BLAaa » wtorek, 20 mar 2007, 20:52

Opozycyjny radny lewicowy, to o mnie??

Jeżeli tak, to odpowiem w ten sposób - do mnie trafiły argumenty urzednika, który referował sprawę na komisji. Ponadto wizualizacja tego, co może tam się pojawić podobała mi się. Ponadto, miasto zyskuje pewna możliwość z kolejna działka, na bazie zabudowy zaprezentowanej w wizualizacji. A ponadto - teren ten nie nadaje się na kontenerową zabudowę smażalnianą... oferowana cena z metr kwadratowy jest całkiem całkiem...
Odrębna sprawa jest, dlaczego nie zbyto wszystkich tych działek za jednym zamachem... Może cena byłaby większa...

No i nic mi nie wiadomo, że ktos z kims cos tam... Jak zapłaca, to se moga nawet wieżę Eiffla stawiać, pod warunkiem, że będzie zgodna z przepisami.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » wtorek, 20 mar 2007, 20:54

Zapewne jakimiś przesłankami się kierował w swoich wypowiedziach.
Ostatnio edytowano wtorek, 20 mar 2007, 21:03 przez Konsul, łącznie edytowano 1 raz
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 20 mar 2007, 20:57

Nie wiem o co chodzi z tymi jakimis podejrzeniami, bo w kuluarach nic do mnie nie dotarło... Nawet radny, który narobił zamieszania nie przekonał mnie, chociaz argument o chęci poczekania miesiąc na plan zagospodarowania jest mocny.
Z kolei gdy widze o jakiej powierzchni mówimy i jakim kształcie działki, no i o tym, co zauważyłem ja (i podniosłem na komisji komunalnej), to dla mnie warto to pchnąć... I niech juz nie stoi puste i zasyfione w tym miejscu... Własnie w tym miejscu...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 21:03

to opozycyjny i lewicowy miało byc przyjazne :-)

a może rzuce jeszcze coś do ogródka radnego Z. - kto wie z jakiego powodu odszedł z Wydziału Gospodarki Nieruchomościami i Mienia Powiatu?
Ja wiem he he he ... i kuluary też :-) i nie to że chciałbym to Panu radnemu wypominać ale warto się zastanowić zanim się głupote chlapnie...
mam nadzieje że jutro w sposób równie publiczny i medialny ktos to wyprostuje....może kablówka pojawi się u urzednika który tę sprawe prowadzi i on wyjasni widzom tkk całą sprawę i pokaże wizualizacje i inne dokumenty?
Panie Z.-polecam moje motto poniżej :x
killer
Ważniak

Postprzez BLAaa » wtorek, 20 mar 2007, 21:42

A ja proponuje zostawić osobiste sprawy radnego, bo może się okazać, że nie jest tak, jak to sie wydaje, a skupić sie na temacie.
Nie mam zielonego pojęcia, o czym radny mówił w Wydarzeniach TKK, nie omieszkam go zapytać.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 22:03

BLAaa napisał(a):A ja proponuje zostawić osobiste sprawy radnego, bo może się okazać, że nie jest tak, jak to sie wydaje, a skupić sie na temacie.
Nie mam zielonego pojęcia, o czym radny mówił w Wydarzeniach TKK, nie omieszkam go zapytać.

może to i racja... cofam,choć nie mam wpływu na to co mówią w kuluarach :-)
killer
Ważniak

Postprzez mimoza » wtorek, 20 mar 2007, 22:46

killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 22:48

mimoza napisał(a):killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...

nie wydaje mi się :-) żebys wiedział
a spotkanie nie wchodzi w grę... żeby do mnie wejść potrzeba zgody Naczelnika jednostki lub być lekarzem :-) :lol:
killer
Ważniak

Postprzez mimoza » wtorek, 20 mar 2007, 22:52

killer napisał(a):
mimoza napisał(a):killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...

a spotkanie nie wchodzi w grę... żeby do mnie wejść potrzeba zgody Naczelnika jednostki lub być lekarzem :-) :lol:

to tak jak do mnie tylko wcześniej jest jeszcze domofon... wiem bo jacek powiedział... ha, hi, hu, ho, he...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 22:55

mimoza napisał(a):
killer napisał(a):

to tak jak do mnie tylko wcześniej jest jeszcze domofon... wiem bo jacek powiedział... ha, hi, hu, ho, he...

blaa?blaa mnie nie zna :-) a inny jacek pracuje w resorcie mundurowym i raczej cie nie zna...chyba ze z gazet i tv :-) ...
błądzisz synu,błądzisz... :lol:
killer
Ważniak

Postprzez mimoza » wtorek, 20 mar 2007, 22:56

no dobra blefowałem - ale miło było...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez killer » wtorek, 20 mar 2007, 22:57

mimoza napisał(a):no dobra blefowałem - ale miło było...

a cos na temat?czekamy czekamy :-)
killer
Ważniak

Postprzez mimoza » wtorek, 20 mar 2007, 23:02

:roll:
mimoza
Rycerz forum

Postprzez qrczak » środa, 21 mar 2007, 09:46

Pan radny bez rozsiewania plotek i swoich tekstów: "mówi się w kuluarach", "nieoficjalnie się dowiedziałem" nie może normalnie funkcjonować. Oprócz tych oklepanych regułek nie ma raczej nic więcej do powiedzenia.
qrczak
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg