i nie to że chciałbym to Panu radnemu wypominać ale warto się zastanowić zanim się głupote chlapnie...

BLAaa napisał(a):A ja proponuje zostawić osobiste sprawy radnego, bo może się okazać, że nie jest tak, jak to sie wydaje, a skupić sie na temacie.
Nie mam zielonego pojęcia, o czym radny mówił w Wydarzeniach TKK, nie omieszkam go zapytać.

mimoza napisał(a):killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...
żebys wiedział

killer napisał(a):mimoza napisał(a):killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...
nie wydaje mi siężebys wiedział
a spotkanie nie wchodzi w grę... żeby do mnie wejść potrzeba zgody Naczelnika jednostki lub być lekarzem![]()
mimoza napisał(a):killer napisał(a):mimoza napisał(a):killer teraz już wiem kim jesteś bestio... no czekaj, niech no Cie tylko spotkam...
nie wydaje mi siężebys wiedział
a spotkanie nie wchodzi w grę... żeby do mnie wejść potrzeba zgody Naczelnika jednostki lub być lekarzem![]()
to tak jak do mnie tylko wcześniej jest jeszcze domofon... wiem bo jacek powiedział... ha, hi, hu, ho, he...
a inny jacek pracuje w resorcie mundurowym i raczej cie nie zna...chyba ze z gazet i tv
...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości