Bieńkowski przegrał sprawę z Gromkiem

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Bieńkowski przegrał sprawę z Gromkiem

Postprzez Messenger » piątek, 24 lis 2006, 13:01

Sąd Cywilny w Koszalinie, iz Janusz Gromek nie musi prostować informacji, że Henryk Bieńkowski nie jest kandydatem PiS-u. JEST, co potwierdził dzis koszaliński sąd. Tak, więc serdecznie proszę o niewprowadzanie wyborców w błąd, kandydacie PiS-u I centroprawicy razem.
Messenger
Ważniak

Postprzez mtex » piątek, 24 lis 2006, 13:39

SatH^Raa napisał(a)::lol:

Wybaczcie, ale to jaki w końcu zapadł wyrok?

Sąd nakazal sprostowanie J.Gromkowi ,że H.Bienkowski jest nie tylko kandydatem PIS ale i centroprawicy", żalosne gdyby to wiedzial K.M Ujazdowski ,że juz przed jednym sądem H.B twierdzil że nie bierze odpowiedzialności za słowa ministra , teraz nie bierze odpowiedzialności za słowa posla Hoca czy "pis" to "trąd"??? :lol:
mtex
Bywalec

Postprzez Demurrer » piątek, 24 lis 2006, 13:45

Czyli nakazał Sąd Gromkowi sprostować.
Czyli Messenger znowu kłamie tak jak w przypadku obwieszczonego niegdyś rzekomego oskarżania H.B. przez Min. Ziobro.
Czyli wszystko w normie

A obiecywałeś/aś:

http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... ht=#360365

Messenger napisał(a):Uczymy się, nie skłamałam ani na jotę.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez mtex » piątek, 24 lis 2006, 14:11

Nakazal sprostować niepelna informacje, że jest nie tylko kandydatem PIS ale i CR.
Samo założenie sprawy z tego powodu jest żenujące ,może ktoś ktoś mi wyjaśni czym kierowal sie H.B zakladając sprawe ,czy to naprawde aż taki wstyd być kandydatem PIS, co na to radni z PIS??, posel Hoc??? Gdyby J.Gromek mial pozywać za te wszystkie brednie, paszkwile, nonsensy, pomówienia, klamstwa , ulotki, wlepki , idiotyczne telefony, wmawiane ludziom na spotkaniach nieprawdy itp.itd. to sądy by mialy prace na dluższy czas zamiasyt zajmować sie przestępcami.
mtex
Bywalec

Postprzez kazió » piątek, 24 lis 2006, 14:13

swoja droga, dziwne ze sad musial stwierdzac czyim kandydatem jest H.B. :)
zalosna kampania w miescie o wymiarach supermarketu ;)
kazió
V.I.P

Postprzez Stavro » piątek, 24 lis 2006, 15:00

kazió napisał(a):swoja droga, dziwne ze sad musial stwierdzac czyim kandydatem jest H.B. :)
zalosna kampania w miescie o wymiarach supermarketu ;)

oj z tym supermarketem troche przesadziles...

A ze H.B... nie wie nic dziwnego...on malo co wie ... :wink:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez M@dF » piątek, 24 lis 2006, 15:05

I co na to nasz "bezstronny" dziennikarz simplicissimus?

Gromosław wyszedł z podniesioną głową z tej sprawy ;]
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez Messenger » piątek, 24 lis 2006, 15:25

Demurrer napisał(a):Czyli nakazał Sąd Gromkowi sprostować.
Czyli Messenger znowu kłamie tak jak w przypadku obwieszczonego niegdyś rzekomego oskarżania H.B. przez Min. Ziobro.
Czyli wszystko w normie

A obiecywałeś/aś:

http://forum.tkk.pl/engine/viewtopic.ph ... ht=#360365

Messenger napisał(a):Uczymy się, nie skłamałam ani na jotę.

Nakazał umieścić oświadczenie, że HB jest kandydatem piS-u ale nie tylko. Bieńkowski wnioskował o to aby Gromek powiedział, że HB nie jest kandydatem piS-u, a stwierdzenie to jest nieprawdą. Czyli jednoznaczenie intencja nie została osiągnięta. wniosek: przegrał. ani słowa nieprawdy.
Messenger
Ważniak

Postprzez Flo » piątek, 24 lis 2006, 15:27

Demurrer napisał(a):Czyli nakazał Sąd Gromkowi sprostować.
Czyli wszystko w normie

przeinaczasz fakty teraz :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez j0shu4 » piątek, 24 lis 2006, 15:35

wiec tak :
sad wydal postanowienie :
".. nakazac uczestnikowi postepowania januszowi gromnkowi, aby zamiescil na wlasny koszt w terminie 48 godzin od uprawomocnienia sie orzeczenia na lamach wydawnictwa "kulisy kolobrzeskie" sprostowania nastepujacej tresci: informuje ze zawarte w "oswiadczeniu kandydata na prezydenta janusza gromka" opublikowanym na lamach "kulis kolobrzeskich" stwierdzenia , iz henryk bienkowski jest tylko kandydatem prawa i sprawiedliwosci bylo nieprawdziwe. "

i na tym skonczmy ten temat :)
j0shu4
Moderator

Postprzez Flo » piątek, 24 lis 2006, 15:56

simplicissimus napisał(a):
M@dF napisał(a):I co na to nasz "bezstronny" dziennikarz simplicissimus?

Coś ci powiem. Jesteś pusta jak dzwon w środku. Jest mi przykro, że muszę to powiedzieć. Obrażasz mnie i atakujesz. Nigdy nie zrobiłem tego wobec ciebie, bo po prostu cię lubię.

Twoja orientacja w polityce jest wiedza mrówki o lesie. Jeśli godzisz się z kłamstwami Janusza Gromka, Sebastiana Karpiniuka czy Marka Hoka, to sorry. j0shu4 zacytował ci orzeczenie sądu. To za mało dla ciebie. Trudno.

Obrażasz mnie, podważając moją bezstronność. Przykro mi, że twoim szefem jest kłamczuch.

lubisz a piszesz ona do niego? :lol: :lol: :lol:

w tym momencie odpowiadasz jej mezowi a nie jej. Obraziles wiec niewinna kobiete. Wstydz sie
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » piątek, 24 lis 2006, 16:34

Jak w tym kawale, ich zawodnik był przedostatni, a nasz zajął zaszczytne drugie miejsce.
Ps. Jak na taką spokojną i rzeczową, w-g Was kampanię, to troszeczkę jednak za dużo po sądach Was ciągną.
Konsul
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg