Janusz Gromek nie może decydować o swoich działaniach, bo ma zakaz od posła Karpiniuka, boi się kompromitacji ?
Poległ na starcie. Ja osobiście dziękuję za zupę egzotyczną, nie jadam wygotowanego mięsa.
mauritus napisał(a):Janusz Gromek nie może decydować o swoich działaniach, bo ma zakaz od posła Karpiniuka, boi się kompromitacji ?
Poległ na starcie. Ja osobiście dziękuję za zupę egzotyczną, nie jadam wygotowanego mięsa.
mauritus napisał(a):Janusz Gromek nie może decydować o swoich działaniach, bo ma zakaz od posła Karpiniuka, boi się kompromitacji ?
Flo napisał(a):mauritus napisał(a):Janusz Gromek nie może decydować o swoich działaniach, bo ma zakaz od posła Karpiniuka, boi się kompromitacji ?
to wszystko mozna napisac w jednym tym samym watku a nie tworzyc co rusz to nowy
ziomuś napisał(a):Ja juz tez to mowilem, pan Czarek bardzo boi sie o swoj stolek i tyle i zrobi wszystko aby skompromitowac PO. A prezydent Bienkowski juz dawno polegl, chociazby kompromitacja w TV Trawm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości