Ryszard Szufel w PO

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mimoza » sobota, 1 wrz 2007, 12:11

simpli - znowu zaczynasz ? skatuję Cię i będziesz znowu latał na skargę - Czesław ma Cię po dziurki w nosie - przekonał się, że agresja nie popłaca... a Ty kiedy dojrzejesz ? miłego dnia i nie rycz tak jutro o 19 -plisss :roll:
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » sobota, 1 wrz 2007, 13:04

mimoza napisał(a):
Konsul napisał(a):Przy okazji zmiany barw Pana SzufLa jak bumerang wraca sprawa własnych poglądów i możliwości ich realizacji. I tak przed wyborami Pan Karpiniuk "zbierał" do siebie każdego kto ma szanse, bo walka z Panem Bieńkowskim uświęcała wszystkie środki. Teraz całe odium walki Pan Karpiniuk przeniósł na Posła Hoca, ostatnią osobę, która stoi na przeszkodzie do władzy absolutnej nad miastem, czyli strategicznego celu Pana S. Karpiniuka.
I teraz wracając niejako do "przechrztów" z lewicy, jak się Państwo mają Wasze wcześniejsze poglądy do quasi liberalnych PO. Jeżeli uzyskam odpowiedź, to się już nie czepiam. Jeżeli nie, to uznam, że to zwykłe "karierowiczostwo", chęć pobierania diet, brak zasad i nic więcej.

Konsulu - znowu mieszasz tego biednego Hoca w jakieś polityczne brudy, ciągle ktoś za Czesia zabiera tu głos i mówi za niego, łącznie z zapalczywym synem - rozmawiałem ostatnio z posłem, nie ma w nim żadnej zapalczywości ani chęci do bijatyki, robi swoje jak potrafi ale wy - sztabowcy z dopy na rękę wiecie lepiej... to niedźwiedzia przysługa... już dzięki waszej agresji przegrał Bieńkowski, teraz pogrążacie dobrego człowieka w politycznym bagnie... latacie po mieście i szukacie wroga... ejbnijcie się w łeb - zbiorowo, macie młodzieńcze ambicje ale zamiast robić awantury na swój rachunek wycieracie się pisem i Hocem... a ten koleżka co latał i nagrywał z ukrycia wpierdziela coraz większą ilość tabletek - do tego zmierzasz... ech Konsulu...

Doceniam Twoją troskę, naprawdę. Niemniej jedak mój post powyżej jest zupełnie o czymś innym. Nie ma tu PO, PIS, PSL, SLD, So, LPR i innych, tylko pewne zachowania. Do tego się odnieś, porównaj programy, no np. w zakresie oświaty, sld i po . I teraz zestaw to z osobami, które poczuły nagłą miętę do quasi liberalnego światopoglądu. Tylko po to, aby zostać radnym. W tej materii chcę poznać Twoje zdanie Mimoza.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » sobota, 1 wrz 2007, 13:21

moje zdanie - pogarda dla koniunkturalistów - jest bez znaczenia - obowiązuje skuteczność i obecność w polityce, pan Szufel - nie musi być idealistą, wystarczy że jest skuteczny... jak pamiętasz moja obsesja dla popisu też się na tym opierała - zresztą niewykluczone że po wyborach do popisu dojdzie i jak wtedy siepacze z cetro - Przemek i Robert będą rozmawiać z Januszem albo z Sebastaianem - ha, ha - chyba tylko przez pomyłkowy telefon... a Rysiu Szufel będzie rozmawiał z każdym...

cd. wieczorem - ładny dzień
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Deja Vu » sobota, 8 wrz 2007, 23:31

To straszne i Szufel opuścił bladego.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg