Nowy wiceprzewodniczący RM Błaszczyk.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » poniedziałek, 16 lip 2007, 20:28

abebe napisał(a):
qrczak napisał(a):Już wyroki ferujesz w jakichś dziwnych sprawach czy kolejna plotka :?:

Ty to jednak jestes śmieszny, nigdy żadnych plotek nie pusciłem w eter, same fakty, idę ulicą i wszyscy mi się klaniają dzieci, młodzież kombatanci, "panie Adamie, to, panie Adamie tamto, uwielbiamy pana programy" a TY ? anonimowo, przez nikogo nie znany, nie zauważany przemykasz ulicami miasta. Przechodniem jesteś po prostu, takim wałęsającym się Kurczakiem
To boli!

Wiesz, naprawdę nie chcę być złośliwy, ale spytam:
na ulicach Szczecinka też tak byłeś chołbiony, też tak "wiele" osób dzwoniło do Radia "Reja"? Wiesz tak pytam, z ciekawości? Bo Ty taki teraz taki "dziennikarz" super jesteś.
Tam nie poznali się na Twoim talencie? Pytam, bo ciekawy jestem.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » poniedziałek, 16 lip 2007, 22:59

Konsul napisał(a):
abebe napisał(a):
qrczak napisał(a):Już wyroki ferujesz w jakichś dziwnych sprawach czy kolejna plotka :?:

Ty to jednak jestes śmieszny, nigdy żadnych plotek nie pusciłem w eter, same fakty, idę ulicą i wszyscy mi się klaniają dzieci, młodzież kombatanci, "panie Adamie, to, panie Adamie tamto, uwielbiamy pana programy" a TY ? anonimowo, przez nikogo nie znany, nie zauważany przemykasz ulicami miasta. Przechodniem jesteś po prostu, takim wałęsającym się Kurczakiem
To boli!

Wiesz, naprawdę nie chcę być złośliwy, ale spytam:
na ulicach Szczecinka też tak byłeś chołbiony, też tak "wiele" osób dzwoniło do Radia "Reja"? Wiesz tak pytam, z ciekawości? Bo Ty taki teraz taki "dziennikarz" super jesteś.
Tam nie poznali się na Twoim talencie? Pytam, bo ciekawy jestem.

oczywiście, że sie poznali, Radio, Dwie kablówki, tygodnik, ale wiesz, dostaję propozycję od Waldka szefa RADIA AZ kasa 3 razy większa niż w Szczecinku, komórka, mieszkanie, samochód ( a był 1998 rok). Chyba byłbym idiotą , gdybyM ZOSTAŁ w Szczecinku. Po ch.j mam siedziec w zapyziałym Szczecinku, skoro jestem rozrywany w Kołobrzegu? za kilka razy większą kasę, kukiełkowaty, weź się puknij w czoło bueheheheh, gdybyś dostał propozycję pracy w Warszawie, od razu byś wywinął stąd, i co by ludzie mówili? że musiałeś SPIER alac z miasta. Sorry, ale myslałem, że jesteś mądrezejszy.
abebe
V.I.P

Postprzez abebe » poniedziałek, 16 lip 2007, 23:18

to tak ( dodam jeszcze) jak o Dziembie mówic, że sp...... z Kołobrzegu do Koszałkowa, bo.....( dopisz co chcesz) kumple z Koszalina już do mnie dzwonili i pytali, co? zamoczył w Kolbergu, że tutaj kiwa? Bzdura!
abebe
V.I.P

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg