Wycieczka ucieczka?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez abebe » poniedziałek, 21 maja 2007, 13:00

Demurer Konsul , a dlaczego skupiliscie się tylko na SLD? Wasi chłopcy Szufel i Benko Was zdradzili i spieprzają gdzie pieprz rośnie. Zdrajcy!!! :wink:
abebe
V.I.P

Postprzez mimoza » poniedziałek, 21 maja 2007, 14:31

Demurrer napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):
mimoza napisał(a):stwórca ziemię taką zrobił - a pis zdradził gromka popieranego przez po - więc teraz masz reakcję... mnie to nie dziwi - zdrajców się ścina, bo inaczej w końcu otrują króla, każdy Ci to powie...

Dokładnie. Nic dodać nic ująć. Jak tylko była okazja rzucili się jak hieny aby pozbawić go stanowiska, a teraz grają świętych. Ja za takich koalicjantów dziękuje.

Koalicja była koalicją z rozsądku, nie z miłości. To chyba oczywiste.

Pierwszy atak przeprowadziło PO na pamiętnej sesji, gdzie radny Czechowski pod telefonem - sterowany zdalnie, przekazywał radnym PO zarządzenia o utrącaniu kolejnych kandadtów kochanego współkoalicjanta. Wtedy to radny Kozera zapytał po raz pierwszy o realność koalicji.

A co do późniejszych wydarzeń, to chyba oczywiste jest, że jeżeli w świetle prawa (dopóki nie zostało ono uchylone przez TK) prezydent tracił urząd, to PiS stawał za swoim kandydatem z kampanii. Pewnie radny Kozera się zagalopował, padły za mocne słowa. Ale każda partia, niezależnie od koalicji ma prawo do popierania własnego kandydata w zbliżających się wyborach. To jest tak jasne, że aż szkoda palców, żeby to wyjaśniać dorosłym ludziom.

a co za problem, zeby L.K publicznie sięz tego wycofał i przeprosił Gromka ?

jak mozna budować na zakłamaniu ? zapytaj swego jak spiskował by mnie posunąć z radia - jak zobaczyłem jak wczoraj czyta w kościele to miałem złe mysli.... chociaż go bardzo szanuję... i co chcesz mi powiedziec że go przemek z organizstą omotali ?

myśl - bo masz czym myśleć, bądź wierny... ale nie zaślepiony - pozdr,.
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 21 maja 2007, 14:43

grzeszysz, oj grzeszysz...
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez mimoza » poniedziałek, 21 maja 2007, 14:47

Demurrer napisał(a):grzeszysz, oj grzeszysz...

idziesz w zaparte... no trudno
mimoza
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 21 maja 2007, 16:54

Bawi mnie ten lament nad tworzącą się powoli stabilną większością w Radzie Miasta.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez telka_es » poniedziałek, 21 maja 2007, 16:58

no właśnie....... skończyć z tym i rządzić jak należy, działąć, a nie tylko pierdzieć w stołki i martwić się o swoje 3 grosze........

rola radnego powinna być funkcją czysto społeczną, gdzie to obcinanie diet które PO zapowiadała przed wyborami......

ani widu ani słychu - czyżby kiełbasa wyborcza..... zjedzona i ni ma ..... :lol:
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » poniedziałek, 21 maja 2007, 17:07

a co do drugiego radny się nie ustosunkuje........

;/
telka_es
Terminator

Postprzez Demurrer » wtorek, 22 maja 2007, 08:52

ŁUkasz napisał(a):
telka_es napisał(a):no właśnie....... skończyć z tym i rządzić jak należy, działąć, a nie tylko pierdzieć w stołki i martwić się o swoje 3 grosze........
:[/quote]

I tu się zgadzamy. Dzięki Kaczynskim i ich pomyslom z oświadczeniami stracilismy okolo 2 miesiące na polityczne dywagacje.

Jakimi oświadczeniami?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 22 maja 2007, 09:01

Demurrer napisał(a):
ŁUkasz napisał(a):
telka_es napisał(a):no właśnie....... skończyć z tym i rządzić jak należy, działąć, a nie tylko pierdzieć w stołki i martwić się o swoje 3 grosze........

I tu się zgadzamy. Dzięki Kaczynskim i ich pomyslom z oświadczeniami stracilismy okolo 2 miesiące na polityczne dywagacje.

Jakimi oświadczeniami?

Masz amnezje, a moze zaczyna sie skleroza ?
Jesli chodzi o dzialanie i rzadzenie to nasz " pracowity " posel PiS wyraznie dal kiedys do zrozumienia, ze najwazniejsze sa stolki. Miasto i jego obywatele to tylko dojna krowa.
wredniak
Ważniak

Postprzez Demurrer » wtorek, 22 maja 2007, 09:07

wredniak napisał(a):
Demurrer napisał(a):
ŁUkasz napisał(a):

Jakimi oświadczeniami?

Masz amnezje, a moze zaczyna sie skleroza ?
Jesli chodzi o dzialanie i rzadzenie to nasz " pracowity " posel PiS wyraznie dal kiedys do zrozumienia, ze najwazniejsze sa stolki. Miasto i jego obywatele to tylko dojna krowa.

Nie kłam. Proszę o cytat.

A po drugie, Łukasza pytam co miał na myśli, nie Ciebie.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 22 maja 2007, 09:15

Dostales odpowiedz. Walka o posadki ? Caly czas o tym mowiles i mowisz nadal. Nawet dzis.
wredniak
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg