Platforma podwyższa

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » niedziela, 11 mar 2007, 21:43

simplicissimus napisał(a):
kacper napisał(a):"Bo oczywiście prezydent ma blade pojęcie o budżecie"

Simpli jak rozumiem masz dowody stawiając takie zarzuty czy raczej oskarżenia .

Tak. Potwierdzają to urzędnicy, których niewiedza prezydenta poraża. Ma też mgliste pojęcie o ustawie o samorządzie gminnym. Jestem to gotów udowodnić. Niech wpadnie na Wydział Prawa i Administracji UMK i napisze test z kilku podstawowych ustaw. W tym tygodniu. Nie przekroczy 50%. :twisted:

a na ten test może zaprosimy jeszcze paru radnych???
telka_es
Terminator

Postprzez kacper » niedziela, 11 mar 2007, 22:35

simplicissimus napisał(a):
Tak. Potwierdzają to urzędnicy, których niewiedza prezydenta poraża. Ma też mgliste pojęcie o ustawie o samorządzie gminnym. Jestem to gotów udowodnić. Niech wpadnie na Wydział Prawa i Administracji UMK i napisze test z kilku podstawowych ustaw. W tym tygodniu. Nie przekroczy 50%. :twisted:

W ten sposób to ja mogę powiedzieć że kolega mi mówił iż wydział prawa w Toruniu jest najgorszy w Polsce . A pewien dziennikarz spotkany wczoraj twierdził że nazywanie Ciebie dziennikarzem jest obrazą dla tego zawodu .
I co z tego wynika ? POMÓWIENIA i nic więcej
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez kacper » poniedziałek, 12 mar 2007, 00:23

bla bla bla . - Nie obrażając przy tym BLAA
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Bonhart » poniedziałek, 12 mar 2007, 12:58

kacper napisał(a):bla bla bla . - Nie obrażając przy tym BLAA

cos w tym musi byc :lol:

Simpli znowu sie honorem unosi :lol:
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez killer » poniedziałek, 12 mar 2007, 20:24

BLAaa napisał(a):
Konsul napisał(a):
BLAaa napisał(a):G. Pytloch pracuje w tym urzędzie od ładnych kilku lat... Pracują też tam urzędnicy, u których terminował. osobiście jestem w stanie wskazać dwie osoby, które z powodzeniem mogłyby go zastąpić. Oczywiście wolałbym, żeby info o jego przejściu do Mielna okazało się "kaczką"... Szkoda, żeby inna gmina korzystała na wiedzy faceta, w którego inwestowała społeczność Kołobrzegu...

Słucham Blaaa tych nazwisk, myślę że ich nie podasz - bo ich nie ma. Ale słucham.

Bardzo prosze - Gabriela Trambowicz.

ciekawostka....pani g. trambowicz raczej nie była mentorem pytlocha...takiej osoby chyab nie było wiec skad te informacje ze pytloch był czeladnikiem u pani audytor?a to drugie nazwisko na zastepstwo?ciekaw jestem niesamowicie...
killer
Ważniak

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg